Oligospermie (8) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Intru cu capul in borcan pret de 5' si zic:
Cum mergeam azi pe drum sare in fata mea o criogenata, cu 8 in pumnisorii ei... Ii tot numara, tot vorbea cu ei, ii alinta, ii implora.... asa sentimente frumoase mi-a trezit, incat am adus-o in salonul nostru, sa-i arat pozele cu Balzac de pe peretii nostri si sa viseze si ea frumos ca noi..... la sanatosi si vanjosi, ca cei din basmele cu Fat Frumos... din lacrima...
Greule deci se face un aluat din delirum tremens si , apoi se catapulteaza ideile din aluatul asta.... iar rezultatul e vizibil la Titelu, ca el a castigat Loteria de august 2005.... a-ha-ha-ha-ha!!!
Princess la noi pe salon s-a decretat: 5 milioane inseamna normospermie.... Vrea cineva mai jos de atat, ca schimbam decretul, no problem!!???
Salomeea daca activii nu sunt interesati de subiectul , cei lenti vin tare din spate sigur-sigur, tre' doar ceva mai multa rabdare.... Iar la cei care stau pe loc, cre' ca trebuie sa vina muntele la Mahomed.... ca ei altfel nu dialogheaza. Sunt convinsa ca andrologul te va ajuta mai mult, dar cat m-am priceput, am incercat si eu ....
Marrinel tot intra cu picioroangele ei in borcanele noastre in speranta ca strica vreunul, dar vaz ca e tare incruntata ca nu reuseste sa strice nimic, in afara de ghinioane desigur, asa cum isi si doreste.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Oare o sa ma dea moderatorii afara, de cind cu valorile astea? Mie mi-e drag sa stau aici printre voi, chiar asa normospermista cum sunt...

Greu, cred ca si asa se joaca medicina prea mult de-a Dumnezeu, daca o sa ajunga si la ce ai mai spus tu deja mi se pare cam sarit peste cal cu totul. Eu sper sa nu ajungem chiar pina acolo.

Marrina, sa trimit barza aia negresit si sa-i pui pe ea un tricou fosforescent ca nu cumva s-o ratez!

Princess, cred ca aici rezultatul se exprima diferit decit am vazut in buletinele de analiza de acasa, dar oricum bine ca e peste valoarea minima normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Cica o barza ducea in cioc un batran garbovit si stafidit. La un moment dat batranul ridica ochii spre barza si o intreba cu glas stins: "Nici acum nu vrei sa recunosti ca ne-am ratacit ?"

Mergi la inceput

Ce-i fratele meu cu linistea asta????
Ma framanta niste ganduri, dar nu poci sa va spui ca nu mai scap de gura voastra, daca dau drumul.....

Eu am semne mari de gravideala (ufffff, nu pot degetelele astea sa se abtina ), dar nu fac test nici daca vin moderatorii peste mine.....
Nu va zic nici in ce zi sunt si stiti de ce??? Acu' un an pe vremea asta asteptam singura in gara, ca si acum, sa vina.... Trece o zi, trec 2, trec 5, nimic.... Fac test si vaz 2 liniute cam confuze...
Ma apuc sa dau petrecere mare cu toata familia si toti prietenii si la 2 zile dupa petrecerea mea, hop si necazul pe capsorul meu....
Atunci ma tratasem zdravan cu duphaston si asta stiu ca amana momentul invaziilor, dar ce se intampla acu' numa' Dumnezeu stie, iar eu nu fac test de sarcina, ca nu stiu intrebarile alea..... si am si prins o fobie de testele astea....
Mai bine imi plimb mintea prin alte parti si mai omor secundele astea de chin.... Parca nici cand vine la fix nu sunt asa stresata ca acus.....
Mai stie cineva bancuri, ca imbatranesc aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Branca sub forma de pulbere sub limbutza.Buna asta cu barza.Si totusi de ce or fi berzele astea asa incapatzanate, o tin pe-a lor frate,greu se lasa convinse sa vina si pe la noi.
danutza_c:daca medicina ajunge pe asemenea culmi suntem pierduti chiar daca nu salveaza.Si eu sper sa n-ajungem.
Ati completat formularele pentru Loteria gige(i)lor caci incep extragerile acusica.
Oana eu ma gandeam fara aluat ca si asa se impotmolesc ei inshisi isi shi se..
Buna ziuaaaaaaaa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Oana, Doamne Ajuta! Meriti bucuria din plin. Sper sa fie asa cum se intrezareste.
Si daca vrei, pune o vorba buna sa se stabileasca gradul de normospermie de la 2.5-3 milioane.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

frati si surori mai scrieti acu cat mai apucati ca stiu pe cineva care a zis ca Sadoveanu va deveni minciuna daca ramane insarcinata.Deja o manca deshtele.Doamne ajuta.Incep extragerile.
Eu am prezis..

Mergi la inceput

Mergi la inceput

NUUUUUU vreau sa plec de aici....
NUUUUUU vreau sa raspund la intrebarile testului ala....
Vreau sa raman oligospermista.....
Greule si Iepurila daca trec de testul asta, sper sa nu va dezamagesc.... promit sa raman oligospermista cat e nevoie...

Mergi la inceput

dumneavoastra sa fiti fericita doamna diriginta si sa ne purtati de grija in continuare.Oricand sunteti bine venita la noi.Dar acum:marsh afara!-La povesti de succes cu dvs.Am ordonat! si cine nu asculta ordinele..

Mergi la inceput