Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 7
Carmen.cita spune:
Avem noi niste 'prafuri' aici...

Asta pt ca intreba cineva mai demult daca 'am luat ceva'... Iata ca am luat. Nounou, citeste despre Titelu (care acum este in delegatie, dar il asteptam sa vina) si despre Monica, sa vezi cum iti creste moralul!
danutza_c spune:
Dragilor, acuma avem si patalamaua la mina: am rezultatul spermogramei facuta in decembrie anul trecut. (adica, abia acuma am primit o copie, ca pina acuma am avut doar rezultatul "verbal" aici trebuie sa ceri tu sa ai o copie, altfel nu neaparat primesti una). Cu milioanele stam bine: 60,1!
...sa nu dati cu pietre in mine...
Dar am o oarecare grija cu mrofologia, care doar 18% fata de >14% normalul, mi se pare cam la limita. Care sunt valorile normale la laboratoarele unde ati facut voi analiza?
greuceanu spune:
Alti normospermisti frate.Numai travestiti pe aici.
Si tehnologia se va dezvolta asa mult incat vei putea programa nasterea inainte sau dupa concediu,ori anul asta sau cel viitor functie de dispozitie,iar ochii copiilor vor putea fi asortati cu culoarea masinii.Nu-i cam mult totusi?
marrina spune:
greuceanule Suntem cu voi aici. Ce mai conteaza cu cate milioane ne laudam... Daca tot nu ne iese...
MOana Facem concurs de spart borcane? Ca poate spargem si ghinioanele cu ocazia asta si apar 

multi pe aici.
danutza Despre laboratoarele astea si valorile normale am mai discutat noi pe aici ca nu prea ai ce compara (intre laboratoare) ca mai tare te afunzi
. Daca valoarea ta este peste normalul din acelasi buletin de analiza e foarte bine.
Barzuta zboara spre tine, adica spre aeroport ca nu mai e mult pan'n 23 si daca n-o vezi sa no dai disparuta.
nounou spune:
Dragilor, cand am zis '8'
, nu ma refeream la milioane, ci la bucati .... deci nu concentratie, nu volum, numar absolut .. asimptotic spre azoospermie .. ![]()
![]()
![]()
Am citit despre Titelu si Monica, le urez felicitari, respectiv multa bafta in continuare, numai ca la noi naturistele sunt chiar frectie la picior de lemn, am trecut deja prin asta ...
Ramane hazul de necaz .. oops, s-a facut dimineata ...
greuceanu spune:
nounou:voi chiar aveti putini putini.Cum oare i-o fi numarat ma intreb?Si totusi vezi ca pe aici unii au cresteri spectaculoase.
marrinapicioarelungi:asculta ce zice greuceanu gura de aur:"VA IESI"
si atunci sa vezi compuneri nenicule,de ne creste adenomu hipofizar la toti.Asa e Oana?(Adevarul si numai adevarul).
danutza_c:altii au deja copii cu rezultate mult mai nashpa.Voi sunteti in limita normalului.Deja profesori se pare pe aici.Ar trbui sa-ti spunem "tanti"
carmen.cita:fii serioasa cum sa sari calul,ai sarit herghelia.Gemeni auzi,hm,hai tripleti mai treaca-mearga da gemeni..
greuceanu:nu mai bate campii tata
greuceanu spune:
Da si cand voi reface eu analiza pe care sper sa nu mai apuc s-o fac(nu din cauza de deces ci de graviditate) sa vedeti ce va dau pe spate de o sa ma alungati cu biciul de aici chiar daca le zic cu miez cum spun unii.Titelule nu mai vii din delegatia aia ca nu stiu cat ginseng sa absorb si daca caut prin site mor de batranetze.
Da macar la Buna ziua o sa-mi raspundeti daca trec la echipa adversa?
De fapt eu mi-as dori sa fiu la "oligospermisti performeri" nu la normo.
Buna Ziuaaaaaaaaa..
nounou spune:
Greuceanu, au fost numarati dupa centrifugarea probei, in sediment .. nu mai speram sa-i inmultim, ci ne gandim sa-i scoatem la antrenament pe astia, sa nu se piarda de tot ...
Speranta noastra, la limita, e FIV+ICSI, dupa congelari succesive (eventual in loturi de cate 8)
M Oana spune:
GEENIIAAL 

tot ce s-a afirmat, sunt mandra de fiecare cuvintel in parte.... Ce face, domnule, oligospermia asta din oameni!!!!
NOUNOUTULEEE dar nu te-a tratat nimeni cu ceva de-ale gurii cu ocazia sosirii, ca ma gandesc ca la cat ai stat sa ne lecturezi, esti infometat si insetat rau, taticule... Serveste aici 

(scuzati, s-a bagat singura in vorba, eu nu am invitat-o)

Zici ca au iesit 8 la numaratoare??? Si nu era numaratoare cu milioane? Pai ce, nu poti adauga tu niste zerouri, ca avem noi pixuri prin salon, cate poftesti!
Iar nebunia de seara, daca nu se reia dimineata, nu se poate numi ciclu complet, iar noi numai despre cicluri vorbim aici...
Mai ales Greu, care cand e lasat singur pe post, vorbeste cu el insusi, ca sa-si dubleze performantele, si la cate milioane are el + cate milioane se mai vad si in oglinda, cresc sperantele de reusita.... si asta ajuta la moral... q.e.d, vorba unui coleg de la 'zambetele celor tristi, din motive de moderare'....
greuceanu spune:
Asta zic si eu moral tare nounou.Daca cu opt iesi la batalie se vede ca suntem neam de daci cu vitejia nemasurata.Va urez succes.Daca astia 8 sunt distractivi si jucaushi poate fac treaba.Ce-ar fi din 8 sa se prinda vreo trei? si ati intra si in guiness book cu recordul asta.