Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

nexus, la orice sediu? ca si noi trebuie sa ne trecem alocatia pe card ca nu prea ne gaseste nenea postasul pe acasa... si... felicitari pt. maseluta! ce copii mari avem!

andora, am primit mailul, insa nu-mi deschide pozele... mai incercam o data?

pufymic, noua ni s-a recomandat sa incercam laptele dorna rosu, insa, deocamdata e mai bun laptele lui mami, cat o mai fi!...

cine mai alapteaza inca bebeii si cat mai aveti de gand?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Andora si eu ma gandeam sa-i dau chec dar inca nu am testat

Ghete.... si noi tot din piata !

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Ramona am vazut pozele de la ziua Loreemei, foarte faine si tortul mi-a placut. Eu acum ma inspir pentru ziua lui Dami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ola fetelor!

In primul rand va multumesc la toate cele care mi-ati raspuns la intrebarile despre laptele de vaca!

Ionella si eu continui sa-l alaptez pe Alesio insa ma gandesc sa-l intarc ca e un ticalos mic!
Si sa va zic de ce: pe la 9 luni jumate ale lui am fost bolnava si am intrerupt alaptatul o sapt pana am luat tratament cu antibiotice.Atunci mi-a scazut considerabil lapticul!.
Asa ca am inceput cu formula.Si se trezea bazucu meu si noaptea de 2 ori, si isi bea laptele din sticla fara sa-l iau din pat si adormea la loc!
Acum de 3 zile se trezeste noapte si urla de scoala si mortii cu tipetele lui si refuza cu indarjire sticla! Vrea san!
Azi-noapte a urlat de la 2:30 pana la 4, cand dupa ce m-am si certat din cauza lui cu Ovi l-am pus la san!
Dimineata la 6 era deja sus, urla....asa ca san din nou....si a dormit cu tzatza in gura pana la 8!
E un raut si un terorist si jumatate!

Ramona am vazut si eu pozele de la un anisor!Frumoasa sarbatorita.....frumos tortul....cu ce era?

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Am mai pus niste poze noi la albumul "poze noi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ce Damian blondut, oaches si frumusel am vazut eu!
Imi spuneti si mie unde vad pozele de la aniversarea primului anisor ale Loreemei?Eu nu le-am gasit, dar mai caut...

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

ionella3003 in Ploiesti nu e decat un sediu Bancpost asa ca nu am avut dubii, pt Bucuresti nu stiu.
andora eu i-am dat chec fara cacao. Chiar si placinta cu mar facuta cu aluat in genul checului. I-au placut amandoua si nu i s-a intamplat absolut nimic rau. Acum depinde si de copil, al meu e destul de mancacios.

Voi dati calciu si fier la copii? In ce cantitate?

Mihaela & Arthuras Ingeras

poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Georgiana, foarte frumusel este dami si are niste ochi superbi!

Loreema, am vazut si pozele de la petrecerea voastra si mi-a placut tortul! Ceva asemanator cu papusa ne daduse un link parca LiliaToma si chiar ma gandeam ca urmatorul tort sa fie decorat cu o papusa cu rochita de frisca pt ca arata foarte bine!

Am vazut si pozele cu Arthur si pot spune nexux ca ai un baiat frumos foc! Am vazut si tortuletul lui si mi s-a facut o poftaaaaa....

Acum nu masi stiu la ce sa raspund si eu daca scriu o data la 1 an. referitor la chec, eu nu i-am dat inca (pt ca n-am avut facut) in schimb e mare amatoare de cozonac...mananca de nu se poate!
Incaltaminte...eu ii cumpar din piata si sunt foarte multumita de ce am gasit iar Alexia merge foarte bine cu ele. Cateva perechi i le-am adus din America asa ca avem in jur de vreo 10 perechi.

Eliana, iar probleme cu laptele? Ufff, mofturoasa domnisoara ta dar poate ca e doar o perioada si trece si asta. Nu vrea lapte nici daca ii e sete, adica daca nu-i dai sa bea altceva? Cu lingurita clar nu e o solutie...cel putin asa mi se pare mie.

Despre mandra ce sa mai spun...face numai si numai prostii. Astazi de dimineata am venit si eu repede la calculator sa scriu 2 randuri si mi se parea suspect ca mandra mea e cuminte si nu i se aude glasul deloc (semn ca face o prostie) asa ca ma duc sa verific ce s-a intamplat si pe unde e prin casa (naspa cu casa mare ca te ia toate caldurile pana o gasesti prin casa). Ce credeti ca facea? In carucior (in cos, jos) eu am in permanenta o punga plina cu pufuleti, biscuiti,etc iar fata mea (care nu mancase nimic de dimineata caci asteptam sa se faca ora sa-i dau sa pape) a rasturnat pe hol toata punga si manca de zor. Tot holul era plin de pufuleti si biscuiti zobiti iar Alexia manca de zor. Va imaginati ca apoi nu a mai vrut sa manance mancare nici macar jumate din portia zilnica...fata isi facuse plinul cu pufuleti. Asa ca am vrut-n-am vrut a trebuit sa bag aspiratorul desi il bagasem si aseara dupa ce s-a culcat "tapul mic". Asta se numeste "munca in zadar"!
In rest sunt super happy pt ca peste cateva ore soseste in tara sora mea din America pt o sapt...asa ca de abia asteptam sa ne ducem s-o luam de la aeroport...si mai ales sa deschidem bagajele...hihihi, ca l-a cata lista i-am facut cu ce sa ne aduca saraca ieri imi spunea ca depaseste cu mult bagajul permis.

Va pup!

Mihaela si Alexia Maria – 26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Revin sa spun ca am gasit pozele Loreemei, pe prima pagina. Initial ma uitasem la linkul dat de Ramona ieri si nu pricepeam de ce nu erau acolo.Frumoase pozele si tortul e si el tare dragut.M-a dus gandul insa neaparat la o adaptare in cazul in care unul din torturile Almei va fi in forma de 1 (fie pisica cu un ghemotoc in loc de papusica, fie iepuras cu morcovel, fie catelus ca Alma oricum ii adora). Eu va trebui sa-i fac un tortulet pt ziua ei, pe 21 oct. cand vor fi prezenti atat bunicii de aici, cat si bunicii din Romania, plus noi si o matusica a sotului.Pe 22 oct. va fi insa party-ul mare pt ca pica sambata si pot veni toti invitatii si va trebui sa fac macar inca 2 torturi (acum totul va depinde de timp, chef si inspiratie).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Danyce, poze de la petrecerea Loreemei gasesti aici

Nexux, eu i-am dat fier la recomandare medicului dupa ce i-am gfacut analizele si hemoglobina era putin mai mica decat ar trebui.
Calciu nu i-am dat pana acum iar doctora a zis ca nu-i trebuie.

Mihaela si Alexia Maria – 26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput