Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mai fetelor eu nu contenesc sa ma minunez cat de repede cresc bebeloii nostri care acusi sunt pici!
Deci am vazut pozele cu Arthur la 1 an(e un copil frumusel...si cu niste ochi superbi!) si cu Dami (mi-a placut cea in care rade-e un dulce)!
Nexus ce bine arata si tortul....din ce era?Frisca?

Miammmm eu deja salivez cand ma gandesc la torturi(pofticioasa de mine ca nici cand eram cu burtica nu aveam pofte cum am acum)!

Aissa tu cum esti?Ti-a trecut?

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Merci mult pentru aprecierile la adresa lui Arthur.
Arthur a avut tort diplomat, dar ma asteptam sa fie ornat cu totul altfel..cu figurine..ceva haios pentru copii. Insa se pare ca cei care au primit comanda au facut ceea ce au stiut. Eu am apreciat in mod deosebit torturile Alexiei. roandre tu le-ai facut sau au fost cumparate? Si cel al loreemei a fost deosebit.
roandre in cazul tau a fost perfect ca s-a lasat numai cu pufuleti si biscuiti. Eu mi-am lasat intr-o zi copilul 5 minute singur in patut si fara pampers. Tocmai il schimbasem si am zis sa se simta si omu' bine si in plus aveam sanse sa stea singur cat strangeam masa dupa ce mancase. A fost foarte cuminte pentru ca descoperise ceva foarte nou pentru el: kaka. Moale si cald, numai bun de strans in manuta si de decorat cu el. Norocul a fost ca nu a fost tentat sa si guste. Am curatat tot, am dezinfectat, dar toata ziua aveam impresia ca ii miroase manuta si il mai stresam cu o spalare.

Mihaela & Arthuras Ingeras

poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna din nou!
Nici nu stiu in ce ordine sa le iau.... sa incerc:
1 Uca mea a cazut in cap pe gresie a 2a oara.... Prima oara a fost din masinuta de la Gima iar acum cu premergatorul. Fusesem pana afara si apoi m-am intors sa aduc carutul ca nu mai pot merge cu el, se dezmembreaza, se zguduie, se strange-n fata, scartaie. si am pus-o-n premergator 1 minutel, atat, pana lasam sacosele si-mi luam rucsacul.. si a picat... a plans, apoi a ras, si acum avem o ditamai cucuio-vanataia-n frunte
2 Multumesc de rasp cu checul.... Gogo n-a mancat chec dar a papat cozonac moldoviniesc de la socrella (un picut ca e taaare bun dar taaare satios).. vreau sa-i fac insa.
3 Geo am vazut poze cu oachesul de Dami Hihi, Ioana are tricou Barbie ca fiica-mea
4 Nexus l-am vazut si pe printul tau Arthur cu tot cu mot si tortulet... mai si ce calut aveti! Era mai gustos tortul calare ? Motul l-a taiat cu totul de sub funda ? ca mi-a ramas o nelamurire de cand am taiat eu un motisor....
5 Ionella o sa mai trimit o data pozele! Sper ca azi
6 Ramona am vazut-o acum si pe Lori si tortul cu papusica.. hehe, atat a mai ramas din el !!! Mmmmm ce bun trebuie sa fi fost!
7 Pufy nu puteam sa trag un ochi si in pozele bazucului si am vazut ce distractie mare e in parc la voi.. si mi-e un dor cand ma gandesc ca am fost si noi pe-acolo..... uffff
8 Calciu si fier i-am dat 2 luni si apoi dr a spus c-o sa mai facem o cura de 10 zile pe luna calciu, de fier a zis ca nu mai era nevoie.. sa vedem la ctrl de 1 an...
9 (iaca o pusei ultima ) Sotul meu are un picior in ghips... a jucat ieri fotbal si a facut ruptura de ligament la glezna.... asa ca 2 saptamani sta acasa si abia apoi plecam la tara, cu intarziere...
Am terminat... si acum va pupic si fug sa finisez mancarurile...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Aniversare 1 an

Aici avem pozele de ieri. Si din tortul INTREG va oferim si voua cate o felie

Recuperez cu cititul si raspund si eu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Andora, imi pare rau de sotul tau, sper sa se faca bine repede. Iar Uca nu cred ca a cazut rau.

Din ciclul peripetii de bebi al meu azi dimineata a demontat intrerupatorul de la sufragerie. Caci noi cand ne-am mutat am modificat toate intrerupatoarele, le-am pus jos la inaltimea mainii, ca e mai elegant. La sufragerie e din ala care regleaza intensitatea luminii,si a smuls butonul rotund si l-am prins tocmai cand incerca sa-si bage deshtu in ce mai ramasese
Apoi am plecat la cumparaturi si in parc. Unde a mers de-a busilea prin praf, pietre si iarba. A cazut in cur de nenumarate ori. A vrut sa se repeada dupa un caine cred, si a cazut in bot, noroc ca era cu suzeta si pe iarba. Ma mir ca nu a nimerit cu mana in vreun ciob, de unde deduc ca Dzeul copiilor mici exista! Vestea buna e ca merge din ce in ce mai bine singur in natura. Sa vedeti saptamana viitoare alergatura prin boscheti....Sunt rupta!

Am inceput sa ma gandesc la torturile vizigotului, inca nu m-am decis ce si cum. Imi vine mie vro idee...

Pupici

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ionella3003
cine mai alapteaza inca bebeii si cat mai aveti de gand?

eu; cat pot, pana la doi ani.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

andora sper ca Uca nu a patit nimic grav....oofff.
Motul l-a taiat de sub funda, astfel incat sa ramana ceva par legat cu funda.

O zi buna in continuare, plec acasa la puiul meu cel drag.

Mihaela & Arthuras Ingaras

poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

o sa ziceti c-am inebunit: ma uit la pozele voastre cu aniversarea unui anisor si m-a apucat o jale si un dor de cand era alex bebe mic... (acum e mare!...) parca a trecut prea repede anul asta, parca n-am apucat sa ma bucur suficient de varsta asta minunata!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56955" target="_blank">Copilasi si bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (78)

Mergi la inceput