Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

quote:
Originally posted by Naty

De unde iau niste ghetute ca lumea?
Avem o gramada de incaltari de bebelina, dar nici una nu-mi convine.
Am avut o singura pereche de ghetute PERFECTE de la Timberland, primite cadou, dar i-au ramas mici.
Acum nu-i mai vin decat niste adidasi, in care insa transpira groaznic.
Asa ca e cam urgent...
Dau oricat numa sa fie cupilu incaltat corespunzator!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

au la magazinul Victoria, am gasit si la Zara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI

LOREEMA, ANA MARIA SI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by Naty

green]INTREBARE[/green]
De unde iau niste ghetute ca lumea?

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Eu cele mai faine ghete i le-am luat, dupa cautari grijulii, de pe la tarabele de cartier. E multa marfa proasta dar gasesti si marfa buna. Asa ca vizigotu a invatat sa mearga cu ghete de piele 180 000 perechea cumparate de la tarabele de la Circa 13 de Politie. Nu glumesc!!! Prin urmare sfatul meu este sa incerci si prin magazine/tarabe mai putin "de marca". Nu se stie niciodata...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

quote:
Originally posted by elyanne

... Elena nu mai bea laptele nici din cana cu tzutzuroi... vrea cu lingurita...
A mai facut chestia asta cand nu mai vroia din biberon si atunci am gasit solutia... cana Bfree... Si a inceput iar sa bea cum trebuie...
Da' acu' cu ce sa-i mai dau? Ca cedez nervos daca vrea cu lingurita de-a acum incolo...

Incearca cu damigeana!!!!...ca sa nu treci direct la butoi!
Nu da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Naty, daca vrei neaparat de firma, eu am luat de la Zara unele ffff frumoase...daca nu, urmeaza sfatul Minei...si eu am gasit lucruri bune la taraba iar diferenta de pret.....nu mai zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

BUna fetelor!
Mai intai multumim mult tuturor pt aprecierile pozelor, noi tot nu reusim sa vedem altele ...
Naty duminica dimineata eram si noli in Moghioros!!! Trebuie sa facem schimb de telefoane!
Ania imi pare rau ca ieri n-am mai ajuns in Plaza, sotiorul meu e la spital la radiografie acum cu gleznoaia umflata
Ionella sper ca s-a dus mailul cu pozele, ca la mine pana deschid o fereastra trece ora.
Ghetute si noi cautam... cred ca dau o fuga pe la Timberland ca pana acum nu mi-a trecut prin cap ca ar avea si de copii insa am eu o pereche si sunt cele mai bune pe care le-am avut vreodata ... desi cam scumpute... dar merita maimuta.
Felicitari bebeilor cu noi realizari, dinti si preferinte culinare . Voi le-ati dat chec?
Bine ai venit Nexus si sa-ti traiasca feciorul !
Hai c-am insirat o zecime din ce vroiam sa zic, sigur am uitat multe... Azi noapte mi-am visat maimuta c mergea singurica pe strada rontaind la pufuleti... Mai a inceput sa ma dispere de cateva zile Gogo. Urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daca nu faci ce vrea, daca o iei in brate si ea vrea pe jos, sau daca vrea in stanga si tu in dreapta, daca te rastesti nitel la ea, dar urla bine de tot, si are un tignal.... Pana acum era d-soara eleganta, maraia nitel si gata, dar nu stiu de unde a invatat sa tipe asa E bine insa ca adoarme mai devreme (pe la 22) de 2 nopti, chit ca ieri noapte s-a trezit la 1 cum povesteati si voi de bebeii vostri si avea chef mai intai de plans, apoi de uitat pe pereti si apoi vorbit....
Ma uitam ieri in parc la 2 copii cu sindromul Down... unul de 7-8 luni si altul de 6-7 ani... altul in carucior... si ma gandeam ce norocoasa sunt.... Pe mine ma impresioneaza cel maim tare cata iubire vad intre mame si acesti copii... pana la lacrimi. Ufffff nu stiu ce-mi veni.
Ieri am fost la o sala pe langa mine si-am zis ca imi fac abonament macar de 8 sed/luna la inceput, si ma bate gandul sa tin si regimul lui Geo sa vedem ce iese... ca nu mai merge asa!
M-am descarcat.. ignorati ce nu e important dar eu mi-am zis oful.. si va multumesc ca m-ati ascultat
Va pupacesc si.... astept noi episoade din "ce mai face piticul meu" mai ales de la sarbatoritii de ieri... Cum a fost Ramona, ai mai dus-o pe Lori la McD?
Paaaaaaaaa!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mama lui Licurici

Incearca cu damigeana!!!!...ca sa nu treci direct la butoi!
Nu da!

la asta nu ma gandisem...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele!

Azi nu avem copii care fac un an , asa ca urez celor ce fac 11 luni.
Tristan, Alexandru Andrei si Sara Ioana!
La multi ani

Fetele chiar ziele trecute, i-a luat tati de la leonardo o pereche de pantofiori, erau la reduceri, din piele inauntru si afara cu 280.000, sunt galben cu alb, nr 18 eu am crezut ca nu ii vin cand m-am uitat la nr dar ii vin perfect, desi are niste opincute de piele care sunt 19 si sunt fixe.
deocamdata noi mai umblam in sandale sau opincute
anamari ma bucur ca bebe 3 e bine
eliana incerca sa o inveti cu paiul, sunt cani de bebei parca si la Farlin am vazut. probabil fiind ceva nou va fi mai incantata
noi acum avem 7 dinti speram ca al 8 sa dea odata ca de o saptamana se chinuie
ieri am umblat cam toata ziua am ajuns pe la 9,30 acsa plecate de dimineata de la 11 , m-a terminat de spate ca se plictiseste in carut si face un scandal sa o iau in brate de ma stie toata lumea de pe strada
aseara eram in pana de idei cu masa de seara, asa ca i-am dat 2 cremvursti de pui si a papat ff bine, curand nu mai repet dar chiar nu stiam ce sa-i dau sa pape.

va pup ca iar se miortaie

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mada bafta la dat dintisorul si felicitari pt cei 7! Si multumim pt info cu Leonardo!!!!
Citind mesajul naterior mi-am adus aminte.... MI S-A RUPT CARUTUL! Uitasem ... una din barele de dedesupt care stau incrucisate s-a.. rupt.. si ori o inlocuim ori... la cumparaturi cu noi Saracul a umblat in toate colturile tarii si pe nisip si la camp la tara si pe munte si se rupse taman in Bucuresti pe asfalt
Va pup si casc gura la carucioare ca vad ca incepe sa se dezghete netu'

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

'Neata!
s_simona, poti merge la sediul Bancpost, iti deschid cont pt alocatie si iti dau si card. Ai un super baiat. Am vazut pozele de la petrecere. Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos!

Noi de ieri suntem mai bogati cu o maseluta ...prima, pana acum aveam 8 dintisori.
Oare o fi ceva adevarat cu obiectele alese de pe tava? Baietul meu a luat oglinda , cheia de la masina si pieptanul ....Ce se va alege oare de el?

Multumesc pentru adaugarea in listuta cu copilasi. Cum fac sa atasez de nume link-ul care duce la poze? Multumesc.

Mihaela & Arthuras Ingeras

poze Arthur

Mergi la inceput