Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva: unde trebuie mers pentru ca alocatia sa-ti intre intr-un cont la o banca??? Multumesc.

si pentru cei ce mai adauga o luna, Miron Radu si Omar.

Am avut petrecerea de 1 an. Era cat pe ce sa ramanem fara tavita, nasa a fost plecata si a ajuns tarziu. Dar am reusit, si sa vedeti ce a luat Tudor. Prima data a pus mana pe bani, apoi pe carte, si apoi a luat pix-ul. Ce sa fie oare? Am pus si poze.
http://community.webshots.com/album/441557549YFCotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

La multi ani la copilasii de 1 an!

Noi ne laudam cu un copilas cam mucos si cu diaree... banuim ca celor 2 dintuci vor sa se alature altii:)

Eu cu laptele stiu ca trebuie dat cel gras de la inceput, cel putin 3.25% dar intradevar cu doza ce creste incet incet.

Numai bine:)

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

LA MULTI ANI!!!!

Loreema Maria

Ana Maria

Vlad

de data asta am reusit sa intru cat mai e 6 septembrie si in RO...

Lia e bine, creste, face traznai-am prins-o ca a vrut sa manace o pietricica -bine ca nu s-a inecat cu ea...Acum merge cam peste tot prin casa pe unde se poate tine de mobila.Si impinge premergatorul pe unde nu e mobila-nu vrea sa stea in el-il foloseste pe post de cadru...de ascultat nu ma asculta ,desi dupa cum se uita la mine sunt sigura ca ma intelege, de multe ori, cand spun nu.... Zice "bea" pentru apa si mancare si "bebi" pentru bebe-cand vrea...

probleme: nu manaca prea bine, se trezeste noaptea de 2-3 ori din nou-ne inscriem si noi pe lista maraitilor...deci eu umblu bezmetica pe aici...si desi ne chinuie gingiile nici un dintisor nu vrea sa apara...

bebe3 e bine-am fost azi la doctor...
timea-sper sa iasa dintisorii repede...cum te descurci tu cu mara, burtica si munca?...eu sunt depasita de eveniment marturisesc...

poze din herastrau-le-am vazut.imi aduc aminte poze de la intalniri mai vechi cu piticuti in carut, micuti, cufndati acolo intre paturici...si acum toti mari, merg...ce repede trecu timpul...

lapte-noi am trecut la next step care e recomandat aici de la 9 luni la 2 ani...cred ca ii dau pana la un an si jumatate si apoi treptata trecem la cel din comert...am reusit sa toleram laptele (nu soia)de unde urmatoarea intrebare:

iaurtDavina , daca vezi mesajul, rog frumos, tu ce iaurt ai folosit pentru Deanna?

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Loreema , Ana Maria si Vlad

Sa fiti sanatosi, frumosi, veseli si sa-i bucurati pe ai vostri parinti.

de la noi, din Canada :)

Sanatate muuuulta, muuulta!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La multi ani Loreema Maria, Ana Maria si Vlad! Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aduceti numai fericire in sufletul celor dragi!

Roandre nu stiu daca se pune sare sau altceva dar eu am pus.

Danyce, sincer, si mie imi este frica sa nu pun kg la loc dupa ce termin cura

Despre lapte si mie Capraru mi-a zis sa-i dau direct Dorna rosu, evident crescand treptat cantitatea de Dorna

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

a, ca uitai- felictari lui Damian-ca citii eu ca am facut progrese remarcabile in ultimul timp

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI Loreema, Ana Maria si Vlad.Pupici dulci atat pentru voi cat si ptr toate mamicile si toti pitici din marea familie DC.
Imi este tare dor de voi ...dar promit ca atunci cand voi avea putin timp liber....recuperez tot.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

... Elena nu mai bea laptele nici din cana cu tzutzuroi... vrea cu lingurita...
A mai facut chestia asta cand nu mai vroia din biberon si atunci am gasit solutia... cana Bfree... Si a inceput iar sa bea cum trebuie...
Da' acu' cu ce sa-i mai dau? Ca cedez nervos daca vrea cu lingurita de-a acum incolo...
Daca ii dau sa bea din cana direct, da pe langa jumate... si iar ma enerveaza...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

hop si eu pana nu se gata ziua!!!!

"LA MULTI ANI!!!" si muuulta muuulta sanatate si voie buna!Si zambete multe!Si bucurie si toate cele mai bune in viatza!!! pentru juniorii care astazi au implinit un anisor!!!
Loreema, Ana-Maria si Vlad

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nexus bine ai revenit?

Patrice (Nature) ai vazut discutiile de pe forum la laptele Fulga? Stiu ca tu ii dai printesei Fulga asa ca n-ar fi rau sa citesti la Parintii intreaba, parintii raspund (Ce am gasit in cutia cu lapte)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput