Mamici de noiembrie - decembrie 2005(40)
Raspunsuri - Pagina 8
Buluci spune:
Lumea e pusa pe petreceri , dupa cum observai!

Oricum , distractie placuta, si sa ne povestiti cum v-ati dantzuit cu bebelusii in burtica!
Anda, am prajit salamul acela, dar doar ca am pomenit in ziua acea de toxo, si cum deja v-ati dat seama ca am morcovul in f..., m-am dus astazi sa repet toxo, doar IGG.Am fost la un alt laborator,voi avea rezultatetele marti.Tineti-mi pumnii!
O sa revin si cu o urocultura , pe care sunt sigura ca nu voi stii s-o interpretez
, dar am sa pun rezultatele la dispozitia voastra si AM SA VA ROG DIN SUFLET SA MI LE COMENTATI!
Fetele ce veti merge la "scoala de parinti", sa ne impartasiti si noua ce invatati bun pe -acolo!
Vroiam de mult sa va zic, daca stiti de trucul dormitului cu un puisor de perna intre picioare?Este foarte relaxant, incercati!
Eu is disperata ca am pus deja 9 kg, unde ajung in ritmul asta????????Si nu am decit 23-24 s!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by alexandrina
Eu incerc sa fac economie,www.babycarero.netfirms.com/patuturi.htm" target="_blank"> aceste patuturi vi se par mult mai proaste calitativ?
Ca daca nu corespund ma las pagubasa si aleg unul din cele 2 patuturi vechi de lemn pe care le avem prin pod.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)Alexandrina.
alexandrina, eu am o prietena care foloseste patut Babycare (cred ca cel de 2.300.000). la sfatul ei am luat si eu patut de la firma aceasta - cel mai scump - dar din Niro unde are tipul stand. acolo era 2.400 in loc de 2.700 cat era pe site (asa daca daca ai un drum prin Bucuresti, dar nu cred ca se merita ptr cateva sute de mii).
prietena mea era f multumita, iar bebe-ul ei grasun il foloseste deja de 10 luni.
in ceea ce priveste carucioarele, aceeasi marca se comercializeaza si la lantul de magazine Piciul (la suprapret, desigur) renumit ptr calitatea produselor.
in plus, eu ma intalnesc cu o multime de mamici in plimbarile mele prin Parcul Politehnicii si f. multe folosesc marca aceasta.
ce pot sa-ti spun despre patut - deocamdata sunt f.f. multumita - are buzunare laterale, masa de infasat, un fel de suport de plastic unde poti pune diverse lucruri la indemana, plasa de tantari, jucarele de pus deasupra (astea t sa recunosc ca sunt cam idioate) - asta din cate am vazut fara sa-l desfac tot ptr ca sotul meu nu vrea sa-l instalam inca ptr ca se urca pisica in el.
sunt de acord cu tine cu economia, si eu sunt in aceeasi situatie nu vreau sa cumpar lucruri care se vor dovedi inutile sau mofturi "de firma". eu deja pun bani deoparte ptr ca vreau sa stau 2 ani acasa si totodata vreau sa am finante ca sa-l duc pe bebe strumf "si la mare, si la munte".
Felicia +
Ilinca Teodora 27+
felicia74 spune:
fetelor, am si eu o rugaminte:aveti idee cum se schimba profilul userului. vreau sa adaug si eu niste poze si altele. multumesc!!!
felicia
mandyksch spune:
Meems, Bic, Monet,Ina, Anamari,Iris,Dordia va multumesc tare mult pentru sugestiile voastre legate de nume.Acuma adevarul e ca mai aveam eu un nume care mi-ar fi placut cel mai mult dar din pacate cred ca nu se potriveste de nici o culoare cu numele de familie al lui bb, cum suna Schubert Robert
.Ca defapt si de drept asta e numele care ne place cel mai mult-Robert. Dar trebuie sa ma gandesc si la bb nu doar la mine.....rimeaza si suna de-a dreptul ridicol
Si uite asa mai avem cateva saptamani sa alegem, cand vine tati diseara de la lucru o sa-i aratam si preferintele voastre
, poate ca reusim sa alegem odata pt. totdeauna.
Monet, sa ai distractie placuta la nunta si sa aveti un drum placut caci se pare ca va fi destul de lung, eu de exemplu am observat in ultima vreme ca daca nu imi las mai mult pe spate scaunul - adica daca nu stau un pic parca intinsa pe scaun- dupa 30-40 minute de mers trebuie sa ma dau jos din masina ca nu mai rezist.
Bic, sa stii ca si eu patesc la fel cu burta, nici nu imi dau seama cum se face asa tare, pur si simplu constat ca s-a intarit si gata.Nu dureaza mult poate vroe 10-15 max 20 secunde si revine la normal.Cred ca sunt contractiile false, caci nu ma dor deloc, doar ca de multe ori ma apuca cand n-ar trebui si un pic ma deranjeaza.
Ina, mie imi place Rachel si cum te stiu eu diplomata o sa o convingi pana la urma si pe bunica ta.Eu ma bucur de exemplu ca pe la noi nu se mai poarta obiceiul sa-i pui copilului numele nasei/nasului de botez. Mi se pare ca era cel putin ciudata chestia asta, mai ales daca persoana in cauza avea si un nume mai urat.Ina, ziceai de bunica ta ca e o dulceata si iti vine sa o mananci pe paine, si uite ce analogie am facut...mama a facut dulceata de mure luni si acum mi s-a facut pofta
, cred ca azi ma duc in vizita
, noroc ca sta la 10 minute de noi. Si apropo distractie placuta la cabana, m-as duce si eu undeva dar sotiorul meu lucreaza si azi![]()
Dordia, te si vad dereticand prin casa
, cred ca v-ati inhamat la o munca destul de grea, sa ai grija sa nu faci efort prea mare, mai bine mai chemati niste ajutoare.
Cristina, sa va distrati cu piticii, cred ca o sa fie fenomenal, copii din ziua de azi sunt super haiosi si dezinvolti
. Sa ne tii la curent cu eco de saptamana viitoare.Iti tin pumnii.
Va pup pe toti, week-end placut, eu chiar ma duc sa gust dulceata aceea de mure
Mandy, cea care de azi trece pe 31+
joy04 spune:
NEATZA
CRISTINAMH, felicitari pt prenatal . Eu care dadeam sfaturi am ramas pe dinafara…dar asta este. Ei spun 31 saptamani, pt ca asta inseamna 63 zile…Eu o sa incerc sa vin pt ca nici sa stau acasa nu-mi vine…Parca mi-e frica de statul acasa , am stat vreo 2 nani dincauza coloanei si nu a fosrt deloc placut la un moment dat chiar imi venea sa …de fapt disperasem.
INA, mi-a zic sa nu ma mai rad cu lama, ca nu cumva sa ma tai . Sunt f. proeminente vasele acelea si mai ales ca numai vad cand ma rad si dau cam la plesneala cu lama. O sa vad ce zice ginecologul.
CATUTZA cu cine nasti la municipal? O sa te treaca una din fete in lista, stai fara grija.
joy
+
26+
catutza spune:
O sa nasc cu dr Corina Grigoriu.Pana acum mi sa parut o tipa de treaba.Mai naste cineva cu ea?
Catutza 31+
joy04 spune:
Nu am "auzit" pe nimeni de pe aici sa nasca cu ea. Important este sa te simti tu in siguranta cu ea si sa te inteleaga....Ai intrat in prenatal?
FETELE ce faceti in weekend?
joy
+
26+
cristinamh spune:
catutza bine ai venit!!
alexandrina nu stiu ce ai putea verifica... echilibrul patutului, calitatea cusaturilor, cat de buna e plasa... asta imi trece mie prin minte acum...
mandyksch, daca tot va place asa mult schubert robert, de ce nu puneti un al treilea nume intre ele?! nu ma pricep la nume nemtesti, dar cred ca ar fi ok ceva scurt si care sa aiba vocale... in fond, doar la scoala o sa-l strige cu numele de familie. si cand s-o insura. altfel il strigati robert, asa cum va doriti.
intalnirea de azi a fost fantastica... ma uit la pozele de la prima noastra intalnire, cand aveam niste gagalici de 4 luni... si acum misunau prin curte toti... 
![]()
Cristina
27+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra