Mamici de noiembrie - decembrie 2005(40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc Monet
Sint sigura ca nunta va fi super fain, wow, pe teren de golf, ce-mi place.
Sa aveti o zi insorita si "Casa de piatra " varului tau.
Deci copilasii lor vor fi germano-romano-americani...hihihi.

Noi mergem in Goderich, Port ALbert, cam la o doua ore si jumatate distanta de casa,iubesc lacul de acolo, apusul este superb (eh, valuri nu prea exista si nici nisip atit de fin si nu poate fi inlocuita Marea Neagra care mie imi place atit de mult si de care mi-este dor..dar este frumos ca se aduna familia, prietenii, vecinii, facem foc de tabara,etc.).

Pupicei,
Ina si fluturina 26+

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ina
multumim de urari.
la multi ani sotului si petrecere frumoasa la cabana...

nu stiu cum e in Canada dar aici sunt nume foarte inatlnite si care suna si foarte romaneste Ana,Magda,Dana, Maria, Lia,Alexandra,Catalina (se pronunta diferit, dar nu tare) apoi ma gandesc la Alice, Alyssa,Cassandra, Michaela ...apropiate de nume romanesti, ori folosite in Romania
...mie imi place Rachel, dar ce sa te faci cu bunica?

nici noi nu ne-am hotarat pentru ca lui Bill ii e teama ca vor rade copii din cauza perechii Lia, Liam-prea apropiate.Dar totusi nu sunt inrudite- nu e ca si cum ai avea doi copii Michael si Michaela sau Robert si Roberta...voi ce credeti?

monet-eu iti urez sa te simti perfect la nunta...si calatorie usoara...

mandy... mie imi plac Patrik, Richard si Roland...dar nu stiu cat de folosit mai e Roland, mie imi aduce aminte de un cavaler medieval...

noi am folosit caruselul ...pe la 4-5 luni statea Lia si o ora in patut si se hlizea la el. Dar al nostru e cu arc si trebuie sa-l invartim din 5 in 5 minute...

baby gym si boppy pillow...pana sa stea in fund mai bine a fost incantata de ele...acum nu o prea mai pasioneaza...

cand era mica cd-uri cu muzica clasica si cantece de leagan, acum DVD-uri pentru bebelusi si copii mici...

cat despre jucarii de plus , majoritatea stau in lada de jucarii, dar am un ursulet la ea in pat, si am avut mai multe- ea a dormit multe luni doar pe spate, fara sa se miste prea mult-iar noaptea dormea cu noi in co-sleeper...si cateva pe noptiera in camera la noi-unde am tinut-o si pe ea...avem umidificator in camera -care si ajuta la circularea aerului-are un mic ventilator...si usa deschisa -nu avem animale de casa...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Cristina, felicitari in lupta castigata cu prenatalul!
Asta-noapte te-am visat, erai in camera lui bebelina si te uitai cu repros la mine "ce naiba, mai Ina, nu i-ai pus cum trebuie aparatoarea" si imi aratai cum trebuie pusa.Te-am visat exact asa cum esti, cu burtica frumoasa si imi spuneai ca nu poti sta prea mult fiindca l-ai lasat pe Andrei acasa si vrei sa te duci mai repede la el.
Eu ma uitam la tine mirata si ma intrebam cum vei ajunge repede acasa avind in vedere ca distanta Canada-Bucuresti este cam mare, dar ma rog, in vise se poate intimpla orice, nu?

Adevarul este ca aseara chiar am pus aparatoarea si m-am intrebat daca este pusa bine; George a montat patutul si salteluta este mai sus, ca sa nu trebuiasca sa ma aplec, iar cind bebelina va creste il putem cobori putin mai jos.

Singura legatura logica a visului meu cu tine este ca ieri te-ai plins de dureri de ficat si asta-noapte m-am trezit si eu cu aceste dureri, nu stiu daca din cauza lacomiei si a imprudentei ( am mincat mujdei de ustoroi ca muream de pofta!) sau a faptului ca bebelina era prin zona.
Cred ca-i prima varianta mai degraba, scumpetea mea este cuminte de obicei si nu mi-a provocat nici o durere (inca)

Ina si fluturasa 26+

Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Multumesc Anamari!
Pai, pe aici i-am auzit pe majoritatea prietenilor mei romani plingindu-se ca cei "de-ai casei" le stilcesc numele si au probleme.

O buna prietena, ca sa ma tachineze ( apropo de numele evreiesc/tiganesc ) ma intreaba mereu "ce face Rasela?
Pai soro, intre Rachel si Rachela este o mica deosebire, depinde si in ce tara esti....

Cu bunica ,nu stiu cum o voi scoate la capat, sincer, ca dinsa este liderul familiei noastre si "sef de trib".
D-na fosta profesoara de franceza are un tact si o diplomatie ce nu am pomenit si sigur la urmatoare convorbire telefonica va incerca sa "dreaga " lucrurile si sa ma aduca pe "fagasul normal".
Parca o si aud "bine,Inuta mama, dar chiar te instrainezi de tot de tara?" macar nume romanesc pune-i stranepoatei mele!
Bunica-mea este o dulceata, as minca-o pe paine!
Este atit de pedanta, cochetica si curajoasa.
"Mica, mica, dar ridica"...stiti vorba aceea... o bucatica de om, dar preia oricind comanda unei situatii dificile si rar o prinzi cu garda jos. Ce mai, daca pina la urma o sa reuseasca sa ma convinga,cel putin veti stii de unde (de la cine) mi se trage...cu ceilalti pot fi mai categorica si le-o pot reteza mai din scurt, dar cu dinsa nu am cum, o respect mult prea mult...
I-a speriat si pe canadieni cind a venit aici anul trecut, incerca sa se inteleaga cu ei in romana/franceza ( si majoritatea nu stiu o boaba).

Am fugit sa-mi astept barbatul!

Ina

Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare din nou.
Incepusem sa scriu si nu-a pe ce am apasat si s-a pierdut. Sper s anu postez de doua ori.
Scriam ca nu stiu daca mai e cineva sa-mi raspund la ora asta, dar eu tot intreb.
Tot simt ceea ce ma gindesc eu ca ar fi contractii Braxton-Hicks, dar nu sint sigura deloc.
Din cind in cind simt ca burta mi s-a intarit. Mentionez ca nu simt procesul de intarire in sine, ci doar constat din cind in cind ca e burta tare. Asa m-am zapacit ca nici nu-mi mai dau seama daca atunci cind simt o miscare e BB sau contractiile muschilor. Hmmm.
Sa fie pentru ca pantalonii prenatali cu burtiera joasa au cam inceput sa ma stringa? Sau pur si simplu sint acele celebre contractii false?
Nu ma simt rau, n-am nimic, dar ma intreb.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Bic-daca nu esti sigura da un telefon la doctor...de obicei contractiile nedureroase /"false" nu inseamna ca nasti acum, dar parca e cam devreme pentru ele...

btw- durerea ca la ciclu, in zona de jos a abdomenului, e cauzata de intinderea ligamentelor din zona...am citit acum de curand.

Ina-sigur ca Ana pronuntata de un american nu suna exact ca in romaneste ,dar eu m-am obisnuit cu pronuntia lor si nu mi se pare ca mi se "stalceste numele", e foarte aproape de original-la fel Alex si Lia.(e adevarat ca numele lui Alex e de fapt Nicolae Alexandru Ioan-Nicolae a ajuns Nicolai, iar Ioan...).

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris13 spune:

Salut fetele,

Mandy - eu votez pt Mark si Christian. Sanatos sa fie!

Cristina - felicitari. Cred ca tu ai fost piatra mica care a rasturnat carul mare.

Ina - La Multi Ani pt sotul, sa va traiasca sa fie samatos si sa se lase de fumat.
Sa stii ca nu am renuntat la o intalnire cu tine si Denisa. Poate la Oktoberfest la Kitchiner?

Bic - eu am 'chestiile' astea de la luna 5 cred. Eu le asociam cu crescutul burtii (sunt la prima sarcina), nu m-am gandit la cotractii, o sa ma documentez. Cate-odata am impresia ca duc un sac de pietri.

Dragi moderatori - ma adaugati si pe mine cu un carucior albastru (pt Victor) la data de 15 nov? Multumesc.

Va pup. Weekend placut!

Mariana = Iris13 si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io fetele is pe fuga... fi-miu are azi mare intalnire cu gasca lui de pitici, care se lasa si cu un pic de chef, si eu abia astept sa le vad pe fete! cand ma inotrc pun poze... pana una alta, trebuie sa dau o fuga si prin carf, sa mai iau cate ceva, si vaaaai, ce emotii am, aniverseaza gasca 2 ani si parca ieri nasteam...

asadar... sa raspund un picut...

Ina, hai mei, , de cand sunt eu lupul moralist??? lectiile nu mi-au placut decat tinute de la catedra, nu asa, pe net!
cat despre mujdei, daca intrebai, iti povesteam ce-am patit la ultima satisfacere a poftelor....IDEM. asa ca m-am lecuit.

Bic merg pe ideea cu contractiile. si eu le simt, adica gasesc burtica rotunda si tare. nu dor, si sunt ok. daca s-ar putea sa si nastem cu contractii de-astea.

Iris nu moderatorii se ocupa de listutza, si noi... depinde care din fete are timp. eu una ti-as fi modificat cu drag, dar nu pricep in ruptul capului de ce nu ma pot deloga. adica dau sign out, imi arata mesajul cu delogare cu succes, apoi cand imi afiseaza pagina, iar sunt logata... inca n-am dibuit pe unde umblu in setarile care tin minte parolele...

fetele care plecati pe la petreceri, distractie placutA!!!!

gata, ma duc sa pregatesc bagajul lui andrei!

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza burtici!

Ieri nu am putut intra pt ca am fost la cumparaturi! De azi ma apuc de renovari prin casa si am cumparat ieri pentru baie baterii...si altele !
Azi vin instalatorii sa-mi faca instalatia de apa si apoi eu cu sotul meu ne vom apuca de zugravit! Sa vezi distractie! Nici unul din noi nu a mai facut asa ceva dar o sa iasa super ca e facut de noi pt bb si chiar nu conteaza daca pe ici pe colo mai sunt denivelari!

Mandy daca vrei o sugestie pt nume de baiat poate iti place Roald mai mult. E un nume mai rar si poate iti suna binisor. Nici eu nu stiu ce nume sa-i pun pt ca parca nici unul nu e suficient de frumos pt bb-ul meu! Dar o sa ma hotarasc intr-un final!
Ina La multi ani sotului si multa sanatate voua tuturor!
Cristina si eu sunt deja in prenatal, dar abia sapt. viitoare ma duc sa-mi iau hartia de la dr. de familie. Sper sa nu am surprize ca ea mi-a spus sa stau acasa ca ulterior imi elibereaza prenatalul. Oricum daca face figuri...ii dau cu legea in cap si am terminat povestea!

Fetelor care mergeti la petreceri: Distractie placuta si ganditi-va si la noi care stam acasa la smotru unele si la odihna altele!

Va pup si Weekend placut!
Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna! Sunt Catutza, am DPN-ul pe 2 nov, o sa fie o fetita,si o sa nasc la Municipal.Pana acum doar v-am citit,acum ca se apropie termenul am zis sa va mai intreb si eu una,alta...Cum fac sa ma inscriu si eu pe pagina principala(acolo unde sunt trecute mamicile si DPN-urile)?Va pup.Catutza 31+

Mergi la inceput