Mamici de noiembrie - decembrie 2005(40)
Raspunsuri - Pagina 13
joy04 spune:
Intr-un final, concluzia….mai bine ne facem noi acasa…decat acolo cu topoarele lor…
Coralia abia astept sa ma duc la dr…ma ingrijoreaza pt ca sunt cam dese…
Lavi02 nu este chiar asa vechi reportajul care l-am vazut, dar ai dreptate, ce-si face omul cu mana lui…
joy
+ bocanila
27+
anda77 spune:
cristina, sotul tau a asistat la prima nastere?
ina, ce s-a mai intamplat cu soacra ta?
a plecat? se mai intoarce?
http://community.webshots.com/user/anda1977
tania-z spune:
Lavi02 ce fel de ceara rece folosesti? ca eu am folosit odata si mi s-a parut ineficienta, adik imi lasa fire de par ne-smulse asa, ca dintii babei. Poae am nimerit eu una proasta.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 25+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
anda77 spune:
tania, asta nu tine de ceara, ci de cat de puternica e radacina ta. eu am incercat 2 firme de ceara rece-benzi si am consumat intreg pachetul pe o palma de piele si tot nu s-a smuls tot. puteam sa mai consum 2 pachete de benzi si degeaba...probabil si tu ai radacina mai puternica...ceara rece nu face fata. si oricum, daca ai radacina tare, si ceea ce s-a luat sa nu-ti inchipui ca s-a luat in exclusivitate prin smulgere, ci partial prin rupere...
dar sunt si femei fericite, pt. care benzile alea pot sa faca toata treaba.
pe site-ul babycomfort am gasit cadita si suport sugari de pus in cadita separat. ca se discuta mai demult daca se merita cadita cu suport incorporat. cadita simpla e 44 lei, iar suportul e 70 lei si-l folosesti pana prinzi indemanare (mie sigur o sa-mi tremure mainile) sau pana nu mai are bebe loc de el in cadita
anda77 spune:
mey, plec acus la cumparaturi si nu mi-ati zis daca pot sa iau cosmeticele de-acum, sa scap si eu de-o grija.
lavi02 spune:
Tania si Anda, eu am incercat 3 firme si cel putin pt mine, ordinea eficientei a fost clara:
Strep mai bune decat Geroccosen mai bune decat Veet.
Anda, la mine ceara rece nu rupe firele, se vede clar radacina lor, ca la ceara calda si ca la aparat. Punctuletul ala negru de la capatul firului nu e radacina? Plus ca dureaza vreo 3 saptamani, sa zic.
Recunosc ca mai ramane cate un firicel, dar foarte putine in comparatie cu cat ia. Ce mai ramane mai iau cu penseta. Depinde de zona, de cat de bine ai incalzit foliile intre palme, de directia in care o aplici....
Probabil ca depinde atat de radacina cat si de tehnica folosirii si de tipul benzii.
Dar eu nu le-am folosit pe zone intinse - de ex. pe picioare. Acolo ma descurc foarte bine cu aparatul.
Fiecare are particularitatile ei. Eu de exemplu nu as suporta sa merg la cosmeticiana (pitic propriu pe creier propriu, nu va apucati sa ma convingeti ca n-o sa reusiti). O vreme indelungata am folosit singura ceara calda peste tot pe unde voiam dar de cand o am pe Silvia n-am mai avut vreme de asa ceva (mai ales in primele luni!), plus ca e cam complicat overhead-ul. Atunci mi-am luat aparatul care e mi-e f bun pt picioare si axila, iar in zona inghinala - ceara rece sau crema, depinde de dispozitie, chef, scop, etc.
Anda eu nu pot sa te ajut cu idei despre monitor, desi ne-a batut gandul n-am mai luat data trecuta si nici acum nu ne luam ca nu e f mare apartamentul nostru si o sa dormim cu usa deschisa la camera noastra.
Cadita - eu am luat din cea mai simpla, fara nici un fel de suport si nu am avut nici o problema. Nici la astea nu ma pricep - care ar fi mai bune.
alexandrina spune:
Azi am fost la medicul nou (ziceam la un moment dat ca o sa-mi schimb medicul) si mi-am vazut si eu pentru prima data piticul in miscare si am primit si primele poze. Pana acum vedeam doar instantaneele de sfarsit de inspectie cand ma ridicam de pe masa.
I-a dat bebe cateva suturi lui nenea doctoru' fix in aparat ca abia ma abtineam din ras. E clar ca o sa fie neastamparat.
A si mai dadea din gurita si doctorul a interpretat cum ca bebe canta.
Stiu ca voi ati experimentat emotiile astea de luni bune dar am ajuns sa ma bucur si eu astazi si pe drum am tinut-o tot intr-un zambet, de se uita lumea lung la mine.
PS: Imi dau si eu cu parerea la problema epilatului. Eu stiu ca epilatul cu ceara calda e contraindicat pentru cele cu varice, din cauza ca dilata vasele de sange, insa cu ceara rece nu am citit sa dauneze. Pe de alta parte epilatul cu lama nu duce la varice, dar in momentul in care acestea apar, este contraindicat pentru a nu le sparge.
Alegerea mea e epilatul cu ceara calda.
Va pup cu drag!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
cristinamh spune:
anda... tati n-a asistat la nastere... sper acum![]()
la epilat eu combin ceara cu epilatorul... ma rog, daca andrei doarme, ma fac cu ceara. daca nu, cu aparatul. acum din pacate burtica nu=mi mai permite ceara, si tati ma epileaza ca eu nu mai pot sta cocosata atata timp. "pe-acolo" aplic un tuns cu masina (tot tati) si gata. de ras... la nastere. si tot tati si atunci
. sper sa ma apuce cand e el acasa, si nu sa-l astept sa ma rada. parca nici la spital n-as pleca nerasa... din acelasi motiv dat mai sus. aia tund la gramada (consider ca o sa-mi ceara mie aparat!), nu cu f mare grija, daca te taie...nu le pasa, ca nu trag ele dupa...
nu stiu cum e cu epilatul pe burtica. sincer, in iarna cand am facut laparoscopia, eram tunsa scurt pe-acolo. una din taieturi era chiar printre cateva fire de par, si nu m-am trezit nici rasa nici altceva. ma rog, nu se compara o incizie de 1 cm cu cezariana... dar ziceam, ca nu toti sunt asa "excesivi".
acum sincer, am apucat pt miercuri sa-mi fac o tunsoare si un epilat pana la genunchi... pe pulpe n=am mai avut putere (sa suport durerea). noroc ca de la bronzul de la mare mascheaza destul de mult.
Cristina
27+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
cristinamh spune:
se uita cineva la "100%" pe realitatea, la ministrul muncii???
daca da... si intelegeti cum e cu proiectul... cand intra in vigoare legea asta minunata, spuneti! eu tot ma uit, dar nu pricep!
Cristina
27+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
leea_cv spune:
Fetelor vad ca voi sinteti extrem de active.Eu in schimb am mai intrat pe ici pe colo,dar atunci cind m-am inscris pe ''mamici de nov-dec''aveam impresia ca sint in plus,ca grupul vostru era sificient de inchegat ca sa mai primeasca pe cineva.Cu siguranta m-am inselat.Vin acum sa va spun ca am aflat ca posed un baietel.E foarte zglobiu si are clopotel si nu pasarica, asa cum imi indica mereu testul cu verigheta.Cred ca puiul se va numi Tudor.
Dienutagraviduta,imi cer scuze ca nu am onorat invitatia lansata de tine pe celalalt forum.
va pup
24 +
leea