Mamici de noiembrie - decembrie 2005(40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetelor!
Si eu am avut un weekend mai neplacut, in sensul ca de sambata am avut din nou dureri din acelea cum avusesem inainte de a intra in spital (stomac+spate+crampe) si m-am speriat destul de rau. M-am tratat cu am stiut si vad ca, cel putin deocamdata, au trecut!

Ina si mie imi pare tare rau de hotararea ta cu pozele (erau o oaza de buna dispozitie, pe mine ma faceau sa ma gandesc la bb-ii nostri). Dar unde dai si unde crapa... nu stiu cum in schimbul de replici s-a ajuns si la implicarea ta, chiar nu era nevoie.

Coralia ce mai zice sotul tau de curs? Va veni?

Nu mai stiu care dintre fete, cred ca Cristina imi sugera (pe buna dreptate) sa testez inainte de a cumpara (era vorba de patut). Din pacate nu ma pot baza decat pe ce am vazut pe la prietene (majoritatea au patut pliant - din lipsa de spatiu) si in magazinele noastre "slabutze". Si , mai ales ca nu prea am voie sa ies, cred ca multe comenzi va trebui sa le fac pe internet. As fii vrut atat de mult sa vin la babyExpo, cred ca as fi luat mare parte din lucrurile lui bb!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 25+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multumesc mult Cristina pentru raspuns, m-am mai linistit oricum!

Va pup
Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania..i-am amintit duminica de curs ca incepe miercuri...a strambat iar din nas, ca el ce sa vada,daca arata imagini cu femei la nastere el nu sta sa vada cum se chinuie..si tot din astea..in final a zis ca vine acum sa vad cat il tine..oricum daca nu vine eu cu siguranta vreau sa merg sa mai invat cate una alta de pe acolo.oricum argumentul forte a fost ca nu tine mult(cam o ora) si atunci a zis ca o sa vina.
Maria..tu cum stai cu lamuritul sotului?

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

xandra, da, asa e... din 126 scazi cate iei inainte si le poti lua te tote cele ramase dupa nastere
si... daca pt mine era acel "la multi ani!", , e putin intarziat. noi am facut 2 ani de ceva vreme, pozele de la petrecere sunt pt toti piticii din gasca... tortul era pt toti, de-aia avea si atat de multe lumanari... atat ca al meu copil a fost incantat de artificii si a stat langa tort, in timp ce ceilalti au dat bir cu fugitii... de-aia pare ca e tortul lui. dar petrecerea a iesit super.

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Coralia stai linistita ca nici pe-al meu nu-l da entuziasmul afara din casa! A zis ca vine de data asta "sa vada cum e" si pe urma va hotari ce va face. Spunea ca spera ca nu-l pun instructorii pe acolo sa schimbe scutece, sa se faca de ras!

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

vaaai, ce ma distrati cu reactiile sotilor... si eu incerc sa-l conving sa mergem, nu de alta, dar daca tot ar vrea sa asite la nastere, m-as duce numai pt casetele alea... sa vada ce-l asteapta. atat ca-mi baga scuza ca nu avem cu cine sa-l lasam pe andrei si de-aia nu mergem.
si apoi, la scutece o sa capete o dexteritate de nu se poate. e tare usor sa-l pui pe o papusa... aia nu se misca, nu da din picioare, nu se suceste... plus ca vor fi si ceilalti la fel de indemanatici.
io zic c-o sa le placa, indiferent cate figuri fac acum!!!

al meu e in stare de soc... de cand am luat prenatalul parca are AMR... tot repeta...84 de zile...84 de zile.... ieri in parc radeam... ca n-o sa ne ajute nimeni, si ca dam de dracu'... dar m-a corectat... de dracu am dat acum doi ani... acum dam de sor-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata, burtici !
noi suntem bine, desi duminica ne-am cam trezit cu fundu'n sus... mai avea tati ceva de lucru la unul dintre balcoane, si facuse in casa un dezastru teribil de stresant, asa ca , foarte dragut fiind, ne-a trimis la plimbare ...
si am plecat dupa niste lanita noua de tricotat, fiindca am terminat sambata plovarasul lui luca... e cam ciambarliu, dar merge; cred ca la urmatoarea incercare ne vom perfectiona substantial.
la plimbare - surpriza - am plecat cu masina lui tati, si am parcat la fiecare locatie in care am oprit vreo 5 minute; parca nu mai stiu sa conduc, sa ma orientez; azi, cu a mea, m-am descurcat mai bine, dar pe aialalta cred ca ar fi mai bine sa nu o mai iau pana nasc, ca zau nu sunt in stare de ea; a mai patit cineva asa ceva ? parca pur si simplu nu mai eram in stare sa ma orientez in spatiu...
intre timp, imi savurez ultimile 2 zile la serviciu ... sper...

foarte important, pentru cunoscatoare ; cred ca m-am pricopsit cu o ciupercuta sau vreun parazit, ceva, prin zona de interes, ca am o secretie albicioasa si un miros nu prea ... hm, elegant, ca sa zic asa ... ce poate fi ?!? pe miercuri sper sa ajung si eu la control, dar pana atunci sper sa nu-mi invadeze puiutul nimic pe dinauntru ...
ce sa fac, sa incerc sa ma duc la dr. mai devreme, sau nu e mare problema ?

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Cristina tare haios si sotul tau! Si noi ieri am primit vizita unei prietene care l-a intrebat, fara sa-si dea seama ce declanseaza, ce va simti in momemntul in care, stand pe coridorul maternitatii, dr. ii va spune "in 5 minute va veti putea tine copilul in brate". Ei, s-a facut livid, i s-a facut pielea gainii si a banguit "la asta nu m-am gandit". Era prima data cand bb despre care tot vorbim devenea ceva "material".

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

tania, la noi a prins tare bine terapia cu patutul in camera. o luna l-am tinut la distanta, apoi langa pat.. apoi... nu mai aveam rabdare sa-l vedem tot timpul gol. asta oricum nnu compenseaza "socul" cand a fost cineva in el. nu am crezut ca o sa fie asa mare schimbarea, si ca o fiinta atat de mica poate urla atat de tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buna burtici!

anda77 pompa Avent - Isis voiam sa-mi iau si eu de data asta (data trecuta am avut o prostie), sotul meu a incercat mai multe pe mana, in Carrefour si a ajuns la concluzia ca Isis e cea mai buna. Ma bucur ca nu a mai trebuit sa-si ia una electrica dar mai ales ca are lapte garla!

Coralia, nu stiu altii cum sunt dar eu sunt mai pudica din felul meu si nu mi-ar placea sa-mi faca "toaleta" informiera/asistenta in spital. Pe langa ca la varicele mele din zona..., o lama manuita gresit o secunda... e tot ce le lipseste.

Daca aia te vede ca esti "facuta bine", nu o apuca constiinciozitatea, stai linistita. Te da doar cu betadina sau alt dezinfectant si esti OK.

Scuzati subiectul, cam intim si neplacut, cui nu-i place sa sara urmatorul paragraf:

Trebuie sa nu existe nici un firisor pe nicaieri. Daca nasti normal foarte probabil o sa ai o epiziotomie care e in zona perineului (de la intrarea in vagin, catre anus, dar nu se face drept in jos ci in lateral - de obicei) Deci toata zona trebuie sa fie neteda.

Daca cumva ajungi la cezariana trebuie sa nu ai fire de par pe burta, ca altfel te rad si acolo. Am vazut cum o verifica moasa exact la acest subiect pe o tipa pe care o mutau la cezariana.

Eu o sa adopt solutia cremei din motivele mele: varice, vizibilitate scazuta - (folosesc si oglinda), etc. Daca alege vreuna din voi crema si daca n-ati mai folosit crema pana acum (sau n-ati mai folosit in zona) sa stiti ca s-ar putea sa se inroseasca pielea, mai ales prima oara, si ca trebuie ca firele sa fie scurte ca sa le ia. Si nu mai poti pune inca o data crema dupa juma' de ora, cred ca iti distrugi pielea! Incercati din timp ca sa vedeti ca va iese.

Mai e solutia sa delegi sotul sa se ocupe cu lama pentru momentul respectiv, ei au mai multa indemanare. Dar eu la venele mele m-am tupeul.

Sau daca te "tin curelele", faci din timp o epilare totala cu ceara la un cabinet de cosmetica.

Mergi la inceput