Mamici de noiembrie - decembrie 2005(40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ioana, am dat mai demult linkul.... dar da-mi un mail la chornoiu@rdslink.ro si ti-o trimit

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

De ce nu m-ati trecut si pe mine la lista voastra? Ma cheama Catutza, am DPN-ul pe 2 nov si o sa nasc la Municipal cu dr Corina Grigoriu. Catutza 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multumesc ca m-ati trecut , dar am mai uitat ceva...bebele o sa fie o fetita si o sa o cheme Maria...si atat deocamdata ca la al doilea nume nu ne-am hotarat inca (de fapt nu ne intelegem!) Daca aveti voi o idee, un nume care sa rimeze ar fi super bine! Catutza 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Neatza burtici!

M-am trezit cu noaptea in cap si hai sa va scriu sa va urez o saptamana plina de bucurii si de meciuri de...ce doriti prin burtici!

In alta ordine de idei am o mica problema si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu: imi curge sange din nas chiar acum cand scriu sai s-a mai intamplat cam cu o sapt. in urma. Avand in vedere ca si gingiile imi sangereaza si ma dor m-am gandit ca o fi o alta sensibilitate din cauza sarcinii dar...totusi e cazul sa ma ingrijorez?

Va pup si o saptamana superba!

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dordia, daca nu se lasa cu hemoragie... e intr-adevar, una din "placerile" de care avem parte... trece! la fel ca si cea cu gingiile...

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Neata burtici. Va doresc o saptamana buna si va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu un carucior roz. Voi avea o fetita pe care o va chema Ioana Mateea. multe si multumesc anticipat.
gabita 27+ Ioana Mateea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza!
Ati avut ceva activitate weekendul asta,am avut ce recupera cand am venit la scarbici.
Ina Rachel mi se pare un nume frumos,se vor obisnui si parintii si bunictuza cu el,daca o sa-i puneti un nume romanesc care o sa fie pocit la pronuntie nu cred ca va fi bine pentru micutza.
Catutza bine ai venit la mamicutze de nov-dec!
Nici nu stiu fetelor cand a trecut weekendul asta,vineri nu m-am simtit foarte bine,am avut niste contractii mai "dubioase" in sensul ca se tot repetau la 10-15 min si pe deasupra ma si dureau,pana acum n-am mai patit asa ceva..Sa fie de la efortul din ultima vreme?Am ajuns acasa si am luat no-spa si dupa vreo ora s-au linistit dar tot nu mi-a fost bine.Sambata am zis ca nu fac nimic daca ma simt tot asa rau,dar stupoare..n-am avut nimic toata ziua si bineinteles ca iar mi-am continuat "campania de toamna" adica bulion si castraveti murati.Am pus vreo 7 borcane(din alea mici de 800g) si cu asta am terminat cu muraturile.Duminica am dormit ca ursu',nu mi-a venit sa cred ca m-am trezit dupa vreo 3 ore de somn.
Fetelor am vazut ca vorbiti de facutul "toaletei" acasa inainte de a naste pentru a nu incapea pe mana celor de la spital...si eu am inceput sa ma gandesc la asta...dar daca nimeresti vreuna mai "catolica decat papa" si te mai face inca o data?trebuie sa nu existe nici un firicel prin zona resp?E o intrebare mai ciudata dar o pun celor care au mai nascut si stiu ce sa faca.
Va pup.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi02: tocmai cand vroiau sa cumpere pompa electrica medela, care a fost recomandata de mai multe persoane, si-au dat seama ca la una din cele 3 pompe manuale pe care le aveau, respectiv la aia Avent Isis, montasera un element invers . Dupa montarea corecta am inteles ca a inceput sa traga pompa asta MULT MAI BINE decat aia electrica profesionala de la spitalul polizu, unde fusese prietena mea. In 24 de ore s-au desfundat canalele alea, acum este lapte garla! Asa ca mi s-a recomandat si mie sa nu mai cumpar pompa electrica ca aia manuala Avent Isis este super puternica!
Ina: eu daca as fi emigrant si as avea o fetita i-as pune numele Maria sau Ina sau Lia... ceva care sa nu poata sa fie stalcit, dar care sa permita fetitei pastrarea (si prin nume) a unei identitati culturale "de acasa". E adevarat ca ea se naste in Canada, probabil nu se va intoarce niciodata in Romania (decat in vizita), dar parintii care ii asigura educatia si fundamentul culturalo-etnic sunt romani. Si nu numele este cel care ii asigura integrarea in societatea canadiana... e o alta parere...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Neatza burtici!!!
Ina, la multzi ani sotzului shi distractzie placuta la cabana! Mie personal imi pare rau ca nu mai avem acces la pozele tale, dar itzi respect decizia, insa pacat ca s-a ajuns aici. A, shi legat de nume, noi in perioada cand credeam ca o s-avem fetitza, voiam sa-i zicem daria, shi multzi ne-au zis ca e urat, inclusiv tatal meu (ce nume e asta, diareea ???), dar nu i-am bagat in seama, asha ar trebui sa facetzi shi voi.
Monet, ceva poveshti de la nunta ? shi nici de interviul acela de luna trecuta n-ai mai zis nimik.
Cristina, brava cu prenatalul !
Shi-aici mi-am amintit, am shi eu un semn de intrebare : daca inainte de nashtere nu-mi iau 63 de zile, imi iau sa zicem cam 30, restul pana la 126 de zile mi le pot lua dupa nashtere shi inainte sa intru in CIC, nu-i asha ?
Bic, probabil ca fetele tzi-au raspuns deja pana acum, dari mi dau shi eu cu parerea : cred ca ai contractzii braxton-hicks, shi nu-tzi face probleme, sunt normale, ia no-spa. Sau cam ce-ai putea sa iei pe-acolo, echivalent.
Cristiiiina, la multzi ani pt micutz, ce super !!!
Catutza, bine ai venit printre noi !
buluci, bafta la toxo, deshi nu cred ca-i cazul sa-tzi faci probleme, iar pt urocultura, chiar te rog sa postezi, azi mi-am repetat-o shi eu.
T ioana, shi bb meu e mishcacios, stai linishtita.
Gabitaco, felicitari pt fetitza !!!

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput