Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadm spune:
Bravo Marlena! Cred ca rasufli usurata! 

Si eu zic ca poti sa mergi linistita la spital! Nastere usoara si rapida!
Anca 36+
kristinutza spune:
hai, marlena!!! 

mai da mesaje fetelor, sa stim ce faci si sa iti putem tine pumnii in cunostinta de cauza!
cristina 35+
poze
Gina M spune:
Rezultatele nostre de astazi
sunt foarte bune.
Mi-am schimbat doctorul cu unul foarte bun.(acesta se numeste:Ajaz Rahaman),iar de nascut,voi naste cu o saptamana inainte de termen la spitalul:DEL.E.WEBB.Data mai exacta pentru nastere,am sa v-o comunic probabil saptamana viitoare.Ne-am vazut bebelusa si suntem tare fericiti
Voi cum mai sunteti?
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Antoanela23 spune:
Marlena, bafta multa, ai vazut ca ti-a venit si tie randul. Succes si curaj,
.
Ancadm, si tie la fel, nastere usoara in caz ca se hotareste bebe sa vina azi-maine.
Ege, activeaza-ti PM-ul, din meniul din dreapta ecranului, alege "Mesaje private" si apoi te descurci tu. Dupa ce e activ, spune-ne si o sa primesti acolo parola de la adresa de email septoct2005@yahoo.com unde sunt nr de telefon ale fetelor si poti si tu sa-l trimiti pe al tau.
Cu pozele nu ma pricep nici eu deocamdata.
Bye, bye, somn usor,
Anto, 34
ancadm spune:
Flavia, Antonela multumesc pentru incurajari! Deocamdata nu se mai intimpla nimic, dar parca poti sti cu copii astia?
Gina ma bucur ca rezultatele sunt bune si ati reusit sa o vedeti si pe babelusha. Eu ma consolez cu gindul ca nu mai e mult si o sa ne vedem si noi odorul. O sa nasti si tu cu cezariana?
Ioana apropo de dat ceai la copil noaptea, doctorii de aici nu recomanda nimic altceva in primele luni decit lapte, mai ales atunci cind alaptezi. Din cite am citit eu atunci cind baby cere papa mai des uneori suge mai putin si aia se cheama ca a supt putin ca ii era sete, iar la alte mese suge mai mult pentru ca suge de foame. Drept sa spun mie mi se pare ca are sens. La Andreea doctoritza ei mi-a recomandat sa ii dau cite putina apa sau suc de fructe abia atunci cind am inceput diversificarea la mincare.
Anca 36+
mysweetest spune:
Multumesc pentru incurajari fetelor..o sa va trimit sms dupa ce nasc cu detalii.
Plec in 10 min. la spital, contractiile sunt tot la 5 min.
Marlena &
40 saptamani si DPN= 3 septembrie
Gina M spune:
ancadm,voi naste normal numai ca doctorul imi va provoca nasterea.
Sper ca bebelusa sa stea cuminte in
pana atunci deoarece, nu vreau sa nasc cu doctorul pe care l-am avut pana acum.
Motivele:necomuniunea,neatentia,diagnosticarea foarte gresita.(Cu ceva timp in urma m-a diagnosticat cu diabet gestational in timp ce valorile mele erau perfecte.De la mine si pana acolo era calea lactee.Aceasta greseala majora a fost depistata de doi doctori diferiti care l-au inlocuit de la aceeasi clinica.Printre care fiind si doctorul pe care ni l-am ales sa nasc.)Nu prezinta deloc incredere,si mi-ar fi groaza sa ma las pe mana sa...
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
kristinutza spune:
sa inteleg ca nu e nici o bufnitza pe forum? ehehe... noptile cu oana si marlena...
sunt curioasa daca marlena a nascut chiar pe 3 sept. e f probabil.
cristina 35+
poze
Tonnia spune:
Marlena, hai draguto!

Anca, si tu te apropii dar nu-ti fac inca galerie, m-as bucura sa mai stai cateva zile, in fond si Oana a stat mult timp asa, deci se poate!
Ioana, ce repede ai dat jos! Acum esti cea mai slaba dintre noi, ai +5! Succes cu soacra, nu te enerva!
Karmenutza, ai mai sunat la dr.? Ce ti-a zis?
Kristinutza, ce faci tu la ora asta? Tu dormeai Bine, nu?
, 33+