Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
kristinutza spune:
nu mai dorm bine de vreo saptamna - doua. adica o noapte o dorm bustean, cealalta... stau huhurez. ![]()
e misto ca stau cu ochii pe ceas: e 6 si un sfert, peste o ora plec la serviciu.
asa ca astept cu nerabdare sa se faca ora de plecare la serviciu! daca aveam cheia de birou ma duceam de acuma...
cristina, angajata model 35+
poze
septoct2005 spune:
Imi cer scuze ca intervin intre voi, fetele... Oana este inca la spital, se simte mult mai bine, a reusit atazi sa se ridice singura din pat si sa se plimbe putin pe culoar. Bebele face si el bine, a inceput sa manance mai bine ca ieri, acum abia ii ajunge o sticluta de 50 la 3 ore.
Il puteti vedea aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/album?.dir=1f53&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
kristinutza spune:
bravooo, oana!
ai un piticutz grozav de dragutz. 

ce bine ca primim vesti de la tine...
cristina 35+
poze
kristinutza spune:
gata, am plecat! 
tare sper ca e totul perfect la marlena si la puiutzul ei... hai ca ma induiosez de tot. pa!
cristina 35+
poze
romana_74 spune:
Fetelor, am scris un mesaj kilometric, dar a disparut !
Hai ca rezum... e tare greu cu amandoi ca nu mai am timp de nimic, asa ca va rog sa nu va sparati ca intru asa de rar. Luca e bine, are falcute pe post de bucute si Matei pastreaza acelasi sentiment pozitiv fata de Luca.
Fetelor care ati nascut va doresc tot binele alaturi de bb-ii vostri si sa creasca mari si mancaciosi!
Luca a avut apgar 10- IOANA, daca vrei sa completezi la listuta!
Pentru fetele cu a doua nastere, credeti-ma e super usor fata de prima data, si pe Matei l-am nascut usor si repede, dar la Luca a fost
"parfum". Intradevar... travaliul e mic de tot asa ca mergeti urgent la spital cand debuteaza.Daca vreti mai multe amanunte... dati un PM ca tare nu as vrea sa le plictisim pe fetele care sunt la prima experienta!
Maine facem si noi o saptamana si suntem tare puternici... cred ca vom iesi azi afara. I-a picat buricul ieri, asa ca maine la baita! Mai povestim!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Ioana75 spune:
A nascut Marlena (mysweetest)!!!
Surpriza ... e baietel
, Victor Alexandru, de 3500g, Apgar 10, la ora 5! Bine ai venit pe lume bebe Alexandru
! Sa fii sanatos si norocos! Mama a avut un travaliu grozanic de aproape 9 ore (am citat din SMS-ul ei). Ii doresc sa se recupereze repede, si sa ajunga acasa sanatosi cu totii
Ioana
romana_74 spune:
Am uitat sa ma laud... am venit din spital cu 10 kg in minus! Nu v-am spus, dar am pus pe mine ca o vacuta... 22 kg. Asa ca mai sunt 12 kg... hai la lupta cu ele!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
gabiarama spune:
FELICITARI MARLENA !

Victor Alexandru bine ai venit !Sa cresti mare ,sanatos ,frumos si destept !
Ce baiat cuminte ai , Marlena ! Cum a asteptat el DPN-ul mamei !?
OANA , ai un baietel superb ! Abia astept sa ajungi acasa si sa ne povestesti cum a fost .
Ei ,fetelor, cine se anunta in continuare ?
Gabi ,36+
http://community.webshots.com/user/gabiarama
karmenutza spune:
Ioana, chiar e baiat?! Ce surpriza, feteloooor!!! Noi stiam ca e fetita. Ce ti-e si cu ecografiile astea...![]()
Marlena, sa-ti traiasca baietelul, sa te bucuri de el! Sa fie cuminte, mancacios si sanatos!
...Si la termen!...
Eu am renuntat sa o mai sun pe
ieri ca nu am mai avut nimic, nici macar o crampa.

pentru podium la kilograme in minus!!!