Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
jadi spune:
Felicitari Marlena si sa ai grija de Victor Alexandru.
Deci pina la urma prima surpriza la sex, alexandra era de fapt alexandru, hehe. Cind am citit ca a nascut nu am bagat de seama dupa ceva minute mi-am dat seama ca Marlena astepta o fetita, hehe.
Oana frumoase poze, mi-au placut in special poza 5 si 9.
Fetelor cred ca sintem pe calea cea buna...
Jadi
34++
iaca_poze
alinam spune:
FELICITARI MARLENA!!!! SA ITI TRAIASCA BAIETELUL SI SA FIE SANATOS!!!!
eu una abia te astept sa vii din spital sa imi zici ce si cum in judetean ......
Tonnia spune:
Oana, ce frumusete de baiat ai!
Marlena,
, bravo! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si frumos iar tu sa te refaci repede repede!
Ce surpriza ne-a clocit Victor Alexandru! S-a nascut pus pe sotii!
norina spune:
Felicitari Oana si Marlena

Sa va traiasca 
!! Sa fie sanatosi si voi sa va recuperati repede!! Jadi, am dormit tun azi noapte, se pare ca mi-a priit lunga sedere la tine si dupa atata vorba am picat lata
Data viitoare, vii tu la mine, sa vedem daca are acelasi efect
Mai doare pe cineva la incheietura piciorului stang?? ...ca eu abia pot sa ma sprijin pe el si tare rau e....
Norina
miflore spune:
Buna dimineatza fetelor!
O zi n-am intrat si iaca-ta gramada de vesti!!!

Felicitari Irina81!!! Felicitari MySweetest!!!
Sa fie bebelusii sanatosi si mancaciosi si cuminti si voi sa va refaceti cat mai repede!!!
Deci Marlena, s-a schimbat Alexandra in Alexandru!
Ce surpriza! Cum ai reactionat cand ai aflat?
Bine-ai revenit Nanadana! Sa stii ca treaba cu picioarele se aplica si la mine, am 2 butuci si o singura pereche de papuci- barci!!!![]()
Bun venit b Irina c! Sa fiti sanatosi si cuminti si sa papati tot!!!
Toti bebelusii sunt asa de draguti!!!
Mihaela 36+
ege spune:
MARLENA SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!!
sa fie sanatos ,norocos si sa va aduca numai bucurii
ege
gabiarama spune:
Norina , pe mine ma doare tot piciorul sting , dar sus , soldul si in zona inghinala . La prima sarcina m-a durut laba piciorului sting , dar atunci erau umflate tare , parca aveam butuci .
Gabi
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Ioana75 spune:
ege, mergi pe forumul de FAQ si vezi ca sint acolo subiecte despre activarea PM-ului; despre hainute - la spital m-au intrebat explicit daca sint spalate si calcate - gindeste-te citi oameni au pus mina pe hainele alea, si o sa vrei sa le speli de 2 ori
. Nr noastre de tel sint in inboxul de la septoct2005@yahoo.com, dar ca sa afli parola trebuie sa-ti activezi PM-ul
.
anca, si aici se recomanda exclusiv lapte pina la 6 luni, daca nu macar pina la 4; dar ce sa faci daca socroshenia are ideile ei
.
Ioana
country girl spune:
FELICITARI Marlena! Sa-ti traiasca baietica!

Sa creasca mare si cuminte. Cum s-a lasat el asteptat pana la termen...
Tare mi-e teama ca si fetita noastra va fi baiat, pana la urma, fiindca in ciuda prognozelor ca e grabita, acum sta cuminte si asteapta termenul vinerea viitoare.
Ieri am experimentat toata ziua contractii dureroase din 7 in 7 minute, dar se pare ca a fost alarma falsa, ca s-au potolit cu totul peste noapte
country girl spune:
Buna dimineata la mamici si viitoare mamici! Sa aveti un WE frumos si sa va bucurati de copilashi si de liniste, cele care inca mai asteptam![]()