Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata fetelor!
Wow , FELICITARI MARLENA!!!!!!!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!
Ce surpriza! Chiar vorbeam zilele astea cu sotul meu sa ne gandim si la un nume de baiat. Acuma chiar ca o sa o fac. Nu se stie nicidata.
Fetele, va pupic. Azi plec de la mama ca mi-a venit sotul acasa, asa ca mai vb. cam peste o saptamana.

Raluca, 34 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, de-abia acum am citit tot! Eu nu stiu nimik de LiaMia care acum e cap de lista! Cred ca Valen are numarul ei de telefon! Dar cine are Valen's phone? Eu nu;
Ralucutza, n-am mai fost bufnitza de 2-3 nopti incoace asa ca am lasat dansul nocturn! Dorm ca o valiza, ce chestie, eu care bantuiam cel putin cateva ore in fiecare noapte!!! Ma scol doar la wc o data, de 2 ori ca o somnambula si pe urma sforai in 5 min!
Ieri n-am intrat de ce credeti? A venit dulapul bebelinei!!! In forma de mar! este f. frumos, este fistic- verzuliu - inca nu s-a copt bine! si cu galben pe alocuri! Si tot ieri au venit sa-mi masoare roletele de la geamuri, asa ca am avut o zi plina!

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Felicitari Marlena si sa iti traiasca baitelul, sa fie sanatos, mincacios si sa va bucurati de el.

Fetelor, daca este cineva care sa ma ajute, sunt foarte obosita daca cu o zi inainte am iesit la plimbare. Nu pot face mai nimic. Imi vine sa dorm, si zi si noapte. Sincer e putin ingrijorator pentru mine. Ies intre 2 si 4 ore pe zi. Am o verisoara care are un baitel de 4 luni si iesim impreuna la plimbare. Acum drumul pina la ea, plimbarea in sine, undeva la 30 sau 50 de min, apoi merg la ea acasa unde stau in pat si nnu mult dupa plec si eu la mine acasa.
Drumul inpoi este groaznic. trebuie facu cu viteza melcului nebun, asta undeva la 3-4m la 5 sec sau ceva asemanator. Iar daca vreau sa merg doar putin mai repede, ma doare groaznic in partea dreapta, pe toata lungimea burtii. Sper ca totul e OK si nu e nimic de care ar trebui sa ma ingrijorez.

Ioana 75, nici ca se pune problema trebuie sa ne vedem, mai ales ca esti asa de aproape de noi. Numai sa tinem legatura. Am pus si eu numarul de tel la septoct2005.

Fetele care asteapta sa nasca, sa aveti nastere usoara si sa fie totul foarte bine.

Va pupicesc pe toate,
Simona8004

Mergi la inceput

am apasat pe taste din greseala si nu am reusit sa-mi termin semnatura.

simona8004+ Maia 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

FETELOR EU NU AM STIUT CA ESTE ASA ACTIVITATEA SEARA SI NOAPTEA PE FORUM GATA DE ASTAZI SEARA MA INSCRIU SI EU PT CA DE DORMIT DORM PE LA ORA 2 NOAPTEA

MARLEN FELICITARI SI SA-TI TRAIASCA ALEXANDRU (o sa_ti timit un sms)

ANTO eu sint acuma 35+6
GINA si la mine au gasit ca am facut un diabet gestational de la 4 luni si am fost urmarita de diabetalog,dietician ,ecograf si doctor pina in luna 8 cu regim si de sase ori luata glicemia pe zi si totul a mers ca pe roate si eu si bebe
OANA ai o minune de baietel sa_ti traiasaca si tie mult curaj

nanadana 35+6

Mergi la inceput

cge, nu mai tin bine minte cind am citit, cumva ceva timp in urma, cum ar fi saptamina trecuta, ai spus ceva ca ti-ar fi cazut dopul??
m-am tot intors pe celelalte subiecte dar nu mai gasesc. Voiam doar sa stiu cum te mai simti. Pe toata sarcina eu nici nu am stiut ce e aia contractie, sper sa stiu cind e timpul. ca asa o durere de spate sau un junghi sau o durere "strafulgeratoare" prin burta am mai simtit, dar nimic mai mult.

Sper doar ca esti bine.

Simona8004 + Maia 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

pupici la fete care ati intrebat de mine

deci nu sint singura care sufar de butuci asa ca fetelor curaj ca mai avem un pic siterminam si noi

nanadana35+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor eu sint pregatita cu nume pentru ambele sexe si daca va fi fetita o va chema Marina daca e baiat Vlad.

Am mincat de dimineata si am baut putin suc si asa imi venea toata mincarea inapoi, m-am dus in pat am luat un rennie si am adormit circa 1 ora si jumatate timp in care am visat toate cele... de mult nu am mai visat nimic, iaca ziua se pare ca e mai buna pentru asa ceva, hehe.

M-am trezit odihnita si acum astept pe mama sa mergem in oras poate gasesc la plod o comoda ca sa ii pun lucrusoarele.

Am uitat sa va spun ca joi spre vineri a nascut si amica mea care avea gemeni si pe care am sperat sa o aduc pe aici... are fata si baiat cu o medie de greutate de 2.500 grame pentru 37 de saptamini.

Sint un pic buimaca dar imi revin eu,

Alea Alea
Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Helllooooo?!?!....

...mama da ce liniste s-a lasat peste forum. Poate, poate naste careva si nu o sa stim... hehe, ar fi tare bine, numai sa mai aflam si noi.

Am un somn in mine ca abia reusesc sa ma mai tin pe picioare, asa ca ma retrag la mine in pat si poate o sa motai putin.

Sa aveti un week-end foarte fain.

Simona 8004 si Maia 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna fetelor si in primul rind felicitari calduroase si numai bine celor care au nascut si multa bafta celor care urmeaza sa nasca. Am absentat tare mult de pe DC neavind nici cum sa citesc macar cele ce ati scris in ultimele 6-7 saptamini dar motivele au fost cit se poate de serioase, am avut tensiune arteriala mare in sarcina si a trebuit sa stau in spital iar in cele din urma bebe a trebuit sa se nasca (prin cezariana, la spitalul AMC din Amsterdam) mai repede decit normal. Dar important este ca totul s-a terminat cu bine, am o minune de baietel, Alberto Emiliano, care este bine sanatos si foarte activ. Eu m-am refacut repede dupa cezariana, in 5 zile am fost acasa deja iar acum la trei saptamini de la operatie ma simt perfect!
Va doresc toate cele bune si sper pe curind.
Dana Lucia

Mergi la inceput