Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Jadi bafta la cumparat comoda si eu am fost acuma si am ochit una misto o sa merg cu sotul sa o cumparam

pupici la toate chiar ca este liniste

Ioana nu ne mai spui nimic despre Mirunica ?(aha mi_am adus aminte ca spuneai ca o sa treaca socrosenia pe la tine iti doresc nervi de otel si sa o ignoro cit poti )

nanadana 35+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

FELICITARI DANA LUCI SA_TI TRAIASCA BAIATUL ALBERTO
SA SE FACA MARE, SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL
ma bucur ca esti bine si te-ai refacut repede dupa operatie

nanadana35+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Marlena flicitari! Sa creasca baietelul sanatos si voinic si sa va aduca numai bucurii!

Oana ai o minune de baiat! E tare scumpel . Azi noapte am visat si eu ca aveam baietel, ceea ce s-ar traduce ca va fi o fetitza, nu? Parca asa stiam eu cu visele astea ca sunt cam de-an doaselea. Ce mai conteaza, sanatos sa fie ca vad ca s-a razgindit si nu mai vrea sa iasa afara .

dana lucia felicitari si tie pentru baietel! Sa fie sanatos! Numai baietei pe aici Dar si cind or incepe sa curga fetele!

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Romana pentru noi orice informatii sunt bine venite, orice ti s-a parut tie diferit fata de prima nastere! Parca acum s-a rupt intii apa, nu? Cum reusesti sa te descurci cu amandoi copii? Cel mare nu vrea sa te "ajute"?

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Dana Lucia si sa grija de baiat !
Sa ne dai mai multe amanunte ca sa te trecem in lista.

Nu am gasit nici o comoda... ma duc in vizita la fini,

Jadi
34++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

felicitari dana lucia
sa-ti traiasca baietelul!!
fetelor eu nu stiu cum e sa ai contractii
sincer pana acum nu am avut contractiile acelea false despre care se vb ,ma mai inteapa asa putin dar nu cred ca sunt contractii
ar trebui sa am???voi aveti??la 35+??
pupici

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Marlena felicitari, sa stii ca m-am gandit la tine azi-noapte. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, mancacios si cuminte.

Oana, am vazut pozele, e un scump baietelul, de aceea a stat mai mult "inauntru", ca sa se faca frumos pt intalnirea cu mama lui. Tie iti urez refacere grabnica, se vede din poze ca esti obosita.

Dana Lucia felicitari si tie, sa-ti traiasca baietelul. Pacat ca ai avut necazuri, dar cum spui, important e ca acum sunteti bine cu totii. Sanatate multa in continuare.

In rest, pupaturi la toate fetele, weekend placut,
Anto, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata fetelor!
ONUTA,Am vazut si eu pozele...ai o dulceata de baietel iar tu, arati a fi o mamica tare deosebita!
Sa va traiasca!
Marlena,am ramas fara cuvinte...nici macar nu am mai putut tasta de emotii cand am aflat ca ai adus pe lume un baietel si nu o fetita asa cum stiam noi!FELICITARI SCUMPA NOASTRA!

Jessica Priscilla 35s in:

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

un baietel de una tuturor gravidutzelor si mamicilor!In primul rand felicitari multe fetelor care au nascut de la ultima mea "interventie": Dana Lucia, Marlena, Oana,Irina, Romana;LiaMiaa nascut joi seara un baietel de 3,050kg care a reusit primul 10 din viata lui; LiaMia se simte bine, arata super dupa nastere(naturala) si va saluta pe toate; asadar ii spun eu prima(ca mereu am fost ultima) bun venit pe lume micutului Florin Alexandru!Karmenutza, iti tin pumnii sa fie totul bine;Flavia, ce cadou ii faci sotului!!! mai ai putin pana la intalnirea cu Paul( n-ati mai schimbat numele,nu?)Miflore, o sa trimit si eu nr. meu de tel pt. orice eventualitate; pupiciEu sunt inca bine; vineri mergem la dr. si sper sa-mi spuna ca nu nasc mai devreme; luni l-am sunat pe dr. si i-am spus de durerile mele si mi-a spus ca se scurteaza colul si ca de acum pot naste oricand; nu-mi nevea sa cred, am inceput sa plang si m-am pus sa spal lucrusoarele si sa le calc; sper sa mai stea gaza mea macar si sapt. viitoare ca n-as vrea sa se chinuie; acum avem totul pregatit mai putin salteluta pt. patut; pana la urma ma gandesc ca totul va fi bine chiar daca voi naste mai devreme; tati o roaga sa mai stea insa putin sa i se faca poponetul mai crocant si mai bun de rontaitVa pup pe toate.gabriela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Felicitari, LiaMia, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, frumos si destept!
Ce de baietei!!

Mergi la inceput