Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana75 spune:
dana lucia, felicitari pentru bebe Alberto Emiliano!
.
LiaMia, felicitari pentru bebe Florin Alexandru!
Sa fie sanatosi si mincaciosi
.
valen, multumim de veste, sa ai o nastere usoara
.
nanadana, deja sint plina de sfaturi de la socrosenie
. Pacat ca nu mi-am dat seama mai devreme ca jadi e in Braila, o plateam sa puna cuie si pioneze la iesirea din oras
.
Acum ii fac album Mirunei, o sa va saturati de poze
.
Ioana
Gina M spune:
LiaMia,FELICITARI PENTRU - FLORIN ALEXANDRU!
Sa va creasca mare,sa fie sanatos, si ascultator.
Doresc;ca Dumnezeu, sa va binecuvanteze cu multa dragoste si intelepciune in cresterea sa.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Gina M spune:
Ioana,abia astept sa vad pozele

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
mary ilie spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI MARLENA, DANA LUCIA, LIAMIA
SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SA VA BUCURATI DE EI!!!!
Ioana abia asteptam pozele...
si sa nu uitam...HAI ROMANIA!!!!!!!
MARY 36+
nanadana spune:
LiaMia felicitari sa va traiasca FLORIN sa se faca mare, frumos ,sanatos sa va bucurati de el 

nanadana35+6
codruta_grg spune:
Felicitari proaspetelor mamici!!! 

Chiar, ce surpriza ne-a facut Marlena. Oare si pentru ea a fost mare surpriza?!!
Vad ca in fiecare zi mai apare cate o mamica!!! Asa, SUCCES in continuare!!!!!!!!!!!!
Va pup,
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
poze
Tonnia spune:
Dana Lucia, felicitari!
Bine ca s-a terminat totul cum trebuie, tensiunea e tare pacatoasa, stiu asta! Sa fie sanatos Alberto, destept si frumos si norocos!
Lia Mia, bravo!
Sa-ti traiasca baietelul, sa-ti aduca numai bucurii!
Valen, nu-ti fac inca galerie! Sper sa mai stai macar o saptamana! Sa ne tii la curent!
Ioana, baga poze si mai povesteste-ne de Mirunica.
Am fost la eco azi, e OK, 2,300-33sapt.
Gina M spune:
Fetelor cine schimba capitolul?! Eu nu ma pricep ...![]()
norina spune:
Dana Lucia si Lia Mia , felicitari 

Ne bucuram pt voi ca sunteti ok! Aveti grija de voi si de bebelusi si va asteptam cu vesti.
Norina
Ioana75 spune:
Poze cu Miruna aici
.
PS: socro e in albumul cu data de 3, penultima poza
.
Schimb eu imediat capitolul
. O sa o sterg pe codruta de pe lista noastra, ea e la scutece cu celelalte mamici acum.
Ioana