Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

dana lucia, felicitari pentru bebe Alberto Emiliano! .
LiaMia, felicitari pentru bebe Florin Alexandru!
Sa fie sanatosi si mincaciosi.
valen, multumim de veste, sa ai o nastere usoara.
nanadana, deja sint plina de sfaturi de la socrosenie. Pacat ca nu mi-am dat seama mai devreme ca jadi e in Braila, o plateam sa puna cuie si pioneze la iesirea din oras.

Acum ii fac album Mirunei, o sa va saturati de poze.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

LiaMia,FELICITARI PENTRU - FLORIN ALEXANDRU!Sa va creasca mare,sa fie sanatos, si ascultator.
Doresc;ca Dumnezeu, sa va binecuvanteze cu multa dragoste si intelepciune in cresterea sa.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Ioana,abia astept sa vad pozele

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI MARLENA, DANA LUCIA, LIAMIA
SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SA VA BUCURATI DE EI!!!!
Ioana abia asteptam pozele...
si sa nu uitam...HAI ROMANIA!!!!!!!
MARY 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

LiaMia felicitari sa va traiasca FLORIN sa se faca mare, frumos ,sanatos sa va bucurati de el

nanadana35+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari proaspetelor mamici!!!
Chiar, ce surpriza ne-a facut Marlena. Oare si pentru ea a fost mare surpriza?!!
Vad ca in fiecare zi mai apare cate o mamica!!! Asa, SUCCES in continuare!!!!!!!!!!!!
Va pup,

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dana Lucia, felicitari! Bine ca s-a terminat totul cum trebuie, tensiunea e tare pacatoasa, stiu asta! Sa fie sanatos Alberto, destept si frumos si norocos!

Lia Mia, bravo! Sa-ti traiasca baietelul, sa-ti aduca numai bucurii!

Valen, nu-ti fac inca galerie! Sper sa mai stai macar o saptamana! Sa ne tii la curent!

Ioana, baga poze si mai povesteste-ne de Mirunica.

Am fost la eco azi, e OK, 2,300-33sapt.

Mergi la inceput

Fetelor cine schimba capitolul?! Eu nu ma pricep ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Dana Lucia si Lia Mia , felicitari Ne bucuram pt voi ca sunteti ok! Aveti grija de voi si de bebelusi si va asteptam cu vesti. Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Poze cu Miruna aici.
PS: socro e in albumul cu data de 3, penultima poza.

Schimb eu imediat capitolul. O sa o sterg pe codruta de pe lista noastra, ea e la scutece cu celelalte mamici acum.

Ioana

Mergi la inceput