Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

si eu am niste picioare!!!
inainte purtam 36 acum port 38-39

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

tocmai s-a terminate de la 20.30 la 21.00
pozele si mie mi le pune tot sotul
mary 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ce faceti graselor? Dormiti?
Tocmai am vazut emisiunea. Am plans de m-am umflat. Ce dragutz era fratiorul mai mare care plangea in fata salii de operatii.

Raluca, 34 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara gravidudelor,

Am revenit.
Mie mi-e teama de mor...de nastere. Dar asta e. Trebuie trecut si prin asta.
Bagajul meu este in conitnua formare.
Mi-e teama ca in orice moment se poate declansa nastrea. Dar totusi daca treci de 7 luni e mai usor sa ajungi la 9, nu? Sau cum?
Oare primele sunt contractiile, nu? Sau nu e regula.

Cu somnul stau cam prost de la o vreme, nu dorm numia spre dimineata. Bebele e foarte activ.
Sunt cam anemica, iau fier. Calciul l-am intrerupt 2 sapt, dupa ce am luat 2. In rest ametesc asa din cand in cand dar e ok.
Ma simt ca un balon mareeeeeeee care o sa fac bummmmmmm.

Va pup,

Vero 33

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu n-am vazut emisiunea

Aveti idee daca o mai dau in reluare si cand ?

Nanadana, bine ca ne-ai dat de veste, ne ingrijorasem ca nu stiam nimic de tine.

Hildegrad, si eu tot ca un balon mare ma simt

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor am contractii din 5 in 5 min..nu mi s-a rupt inca apa..astept ca sa pot pleca la spital.

Marlena & 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Nicole, Oana, Irina 81 felicitari pentru copii, sa va traiasca si voi sa fa refaceti cat mai repede si sa aveti mult laptic!
Ioana Alexandra, Andrew Justin si Matei Cristian bine ati venit! Sa fiti sanatosi, cuminiti, mancaciosi si desptepti.

Kristinutza, Raluca pediatrul pe care l-am ales mi-a fost recomandat de nasa noastra de casatorie, este verisoara ei primara, sta aproape de noi, are cabinet la o clinica particulara cu tot ce vrei si stiind verisoara ei va fi nasa copilului, sigur ne va acorda toata atentia. Cred ca la faza asta am fost tare norocosi.

Ancadm nastere usoara!

Ioana tare bine ne prind informatile pe care ni ledai. Multumim. Si fgelicitari pentru kg date jos. Tare mi-as dori sa scap si eu asa de repede de atatea kg.
M-ai cam speriat cu rahianestezia, probabil o sa cer generala.

Pe mine iar m-a mutat dr. cu nasterea, se pare ca din toata luna asta, doar 3 zile va sta in tara dintre care 2 pica in weekend. Asa ca m-a chemat la nastere sambata, in 17 septembrie, chiar de ziua sotului. Aveam de gand sa tinem chef mare ca face 30 de ani, dar se pare ca planurile noastre au fost dejucate. Oricum va primi cel mai frumos cadou.
Stefan este foarte activ, eu dorm cam putin noaptea, dar recuperez ziua si in rest nici o noutate. Au cam inceput junghiurile la spate, dar sunt suportabile.

Marlena nastere usoara. Cred ca poti deja sa te duci la spital. Noua asa ni s-a spus la maternitate, cand apar contractiile la 5 minute sa plecam! iti tin pumnii!

Flavia 37+

Flavia 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai, Marlena, curaj!

Nastere usoara, tinem pumnii!

Irina C, bine ai venit! Foarte dragut bb al tau! Sa fie sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Marlena,i-ati bagajul si fugi la spital.Nu mai astepta ruperea apei daca contractiile sunt din 5 in 5 minute.
NASTERE USOARA !Suntem alaturi de tine.Sa fii tare.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

marlena iti tinem pumnii!!
eu nu stiu daca nasc pe cine sa anunt??
cum fac rost de nr.ioanei???
apropo si eu ma simt ca o balena,simt ca explodez
spre norocul meu noaptea dorm bine,ma mai trezesc 1-2 ori pe noapte la wc
nr.irinei il are careva??o sa spuneti ca sunt o ametita dar nu stiu de unde sa-l iaueu nu mi-am facut bagajul pt spital(imi este tare frica),nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in spital(sunt egoista??)

ege

Mergi la inceput