Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
alinam spune:
IOANA trebuie sa recunosc ca esti o mamaica super activa pe forum .... daca am ramane toate asa dupa ce se nasc bebeii ce bine ear fi .....
IRINA, VLADUT al tau e o minune , oare cand o sa-l vad pe vladut al meu???
ancadm spune:
'neatza
!
Eu tot acasa si tot in aceeasi formatie. Ieri am avut contractii dureroase, dar s-au oprit peste noapte asa ca nu m-am deplasat la spital. Azi am vazut si eu primele picaturi de colostru si o scurgere transparenta pe care as cataloga-o drept parte din dopul gelatinos. Acum vad ca nu mai am contractii si chiar stau si ma intreb daca o sa se intimple ceva weekendul asta sau numai m-a speriat degeaba doctoritza...Pe de o parte n-ar fi rau sa se intimple acum ca luni are sotul liber asa ca n-ar mai trebui sa isi ia asa multe zile de concediu.
Anca 36+
ege spune:
[size=3]irina sa-ti traiasca baietelul!!![/size=3]
sa fie sanatos,norocos,mancacios si sa va aduca numai bucurii
ioana te rog zi-mi cum fac si eu cu pm ul ca vad ca eu nu il am trecut,nici poze nu am reusit sa pun
sincer nu prea ma pricep,sotul se p[ricepe
mai am o intrebare:voi ati spalat lucrurile copilului inainte sa le poarte??ma gandeam sa spal lucrurile si sa le iau asa la spital
astept sfaturi
ege
nanadana spune:
Irina bine ai venit acasa si sa-ti traiasaca baiatul ca este o frumusete 
fetelor voi aveti sau ati avut probleme cu labele piciorelor umflate ca eu am niste butuci si nu mai pot sa imi nici o incaltaminte, deja aveam pantofi cu 2 numere mai mari 

nanadana
jadi spune:
Bine ai venit acasa Irina si sa ai grija de bb mic!
Vrem poze cu prim plan sa il vedem in amanunt si cu putza daca se poate
.
Eu am stat la taclale cu Norina pina mai acum citeva minute, in total circa 4 ore dar a fost bine ca ne-a mai trecut ziua!
Ma duc sa mai vad ce mai este pe la teve si sa continui cu harry potter!
Cu lucrarile acasa sint in grafic, i-am verificat pe telefon , hehe
Jadi
34++
iaca_poze
Antoanela23 spune:
Irina_c, bine ai revenit, iti urez sanatate multa, sa-ti traiasca Vladut si sa fie cumintel si mancacios.
Ege, si noi am spalat si calcat toate hainele lui bebe. Ca stau de 2 saptamani inchise in bagajul de spital, asta-i alta poveste.
Jadi, eu am terminat Harry Potter, mi-a placut mai mult ca vol 5, in afara de faptul ca e mare cartea si greu de tinut in mana, nu am alte obiectii.
Nanadana, bine ai revenit printre noi, cate saptamani de sarcina ai acum?
Pupi la fete,
Anto, 34
mary ilie spune:
am pus si eu poze cu burtica mea!!! am inceput sa ma pozez , sa raman cu amintiri....ca sigur o sa-mi fie dor de burtica mea
va uitati pe Prima la nastrea dincolo de limite?
mary 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/album?.dir=/9d41
mary ilie spune:
si eu am spalat toate lucrurile lui bebe, lenjeria, chiar si jucariile de plus
pana la urma m-am hotarat la detergent lichid Persil si la Silan senzitiv si au iesit ok. sper sa suporte bine bebe...
Nanadana, si eu am ajuns la incaltari cu 2 nr. mai mari
sper sa nu vina toamna pana nasc eu ca mi-am luat decat papucei, nu mai vreau sa cumpar si pantofi asa mari, ca eu sper sa revin la vechile dimensiuni cat mai repede
mary 36+