Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Irina felicitari pt bebic!!!!!!!!!!!!!!!! Nu e asa ca e superb sa fii mamica.

Ioana la mine swing si bouncer sunt asa: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000A7JLB2/qid=1125671121/sr=1-4/ref=sr_1_4/104-5756026-4112730?v=glance&s=baby
Daca il iau de pe suport este bouncer si cand copilul creste mai mare il poate folosi drept scaunel.
E 3 in 1.
L-am primit cadou la baby shower si lui Sebastian ii place in el.

Ma poate lumina si pe mine cineva cum e cu adresa comuna? As dori sa imi dati si mie amanuntele ca nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris. Please!!!!

In legatiura cu kg, eu am data jos doar 6kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sa incerc sa va povestesc...

Vineri dimineta la 8.00, 26.08, am plecat din Bucuresti spre Oltenita. Am mers in masina cu doctorita, ca socrii si maica-mea erau terminati de emotii. Eu eram mai calma ca niciodata... Cand am ajuns la spital... direct la schimbat (m-au lasat cu camasa mea) si la pus sonda. Drept sa spun de sonda imi era teama, dar spre surprinderea mea a fost ca un gadilat... Nu m-a durut, nici usturat, doar ca aveam o senzatie acuta ca vreau sa faca pipi. Apoi la perfuzie si cu asistentul dr. anestezist in sala de operatie (toaleta mi-o facusem de seara, asa ca de asta am scapat la spital)... Faza e ca nu mi-a fost deloc teama, nici frica... Nici mie nu-mi vine sa cred cand ma gandesc cat de calma am fost. Apoi a venit anestezistul, m-a mangaita pe cap, mi-a pus o masca deasupra nasului si mi-a zis ca o sa ma ia ameteala... Si gata... S-a taiat filmul... La 10.35 l-au scos pe bb...

Operatia a durat cam 45-50 de minute... Mi-a povestit sotul ca nu vroiam sa dau drumul din gura tubului de oxigen (eu asta nu stiu ca l-au pus dupa ce am adormit si l-au scos inainte sa ma trezesc). Stiu cand m-au dus la reanimare, am simtit cand m-au mutat in pat si apoi cand anestezistul mi-a zis sa scot limba m-am executat (oricum cred ca radea de mine). Apoi am deschis ochii... totul se invartea si era ca dupa un super somn greu... Dar eram fericita. Am intrebat de bb cat e de greu si de lung si inca un val de fericire...ma asteptam la 3 kg si ceva, dar la 4.100 chiar nu ma gandisem...

La putin timp dupa mi l-au adus sa-l vad... Ati vazut si voi in poze ce mecla aveam ....

Dupa ce l-au luat [pe bb a inceput faza cea mai nasoala... Doare operatia de nu stii ce-i cu tine... Mie una mi s-a parut cumplit de dureros... Cu chiu cu vai a trecut ziua de vineri... Nu am putut sa dorm nici peste noapte... A doua zi alte chnuri... Trebuia sa ma dau jos din pat... Imposibil...durea ca naiba numai daca respiram mai adanc. Dupa 3 incercari esuate de a ma ridica mi-au facut un fortral (e atat de tare de si creierii imi erau amortiti). Important e ca dupa injectie am reusit sa ma ridic si sa ma duc la bb (Acolo nu ti-i aduce in camera). Si in sfarsit o veste buna... A venit laptele (colostrul)... Matusa mea a zis ca de cand e ea medic nu a vazut asa ceva a doua zi dupa cezariana. Asa ca cu chiu cu vai am reusit sa-i dau sa pape lui Vladut... Mai uitasem de durere....

A treia zi a fost ceva mai bine... M-am ridicat fara sa ma mai drogheze.

Luni... iar vesti proaste... furia laptelui care s-a manifestat cu temperatura si nu am putut sa-l alaptez pe bb. A trebuit sa ma mulg si sa-i dau lapte praf cu biberonul. Nu a fost deloc placut (normal ca am plans)... Dar a trecut si asta si m-am simtit din ce in ce mai bine... Bb nu a avut nici un fel de probleme... Toata lumea mi-l lauda prin maternitate. Era cel mai mare bb din maternitate (si normal cel mai frumos ca doar al meu e ).

In salon eram singura, ca cezarienele sunt separate si eu eram singura la momentul respectiv... Timpul trecea relativ repede.. de fiecare data astepatan 3 ore sa-l vad pe bb la urmatorul alptat (alaptatul era cu program la 12, apoi la 3, la 6... etc cu pauza de la 12 noaptea pana la 6 dimineata).

Miercuri seara mi-a scos firele si joi la pranz am plecat acasa... Acum si eu si tati suntem extrem de fericiti... Bb e cumintel, la supt mai face figuri ca adoarme pana sa-l mut la celalalt san si e mai greu de trezit. Dar in rest e cuminte... doarme mult (din fericire pt mine).
Eei.... destul pt moment... ca umplu pagina...

Ma asteptam sa-mi fie oarecare teama sa-l iau pe bb in brate, sa-l schimb... etc.. dar nu e asa deloc... totul vine natural. Eu inca nu-i fac baie cami-e teama de buric. In schimb l-am spalat la fundulet la robinet (o dat pe zi, in rest cu srevetele umede) si culmea e ca i-a placut... Pana acum zic eu ca ma descurc bine ...

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Fetele, multumesc frumos de mesaje si de urari... Dragute ca de obicei.

Am uitat sa schimb semnatura si scuze pt greselile din mesajul anterior (nu l-am recitit)...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

b_irina_c FELICITARI PENTRU BAIETEL! Sa va traiasca si sa va aduca multe;multe bucurii

Jessica Priscilla 34s & 6/7 zile in:

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari, irina! ce bine ca te descurci cu toate... si am vazut ca si sotul e taaare mandru de fecior.

cristina 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, foarte frumos bb-ul tau. Sa va traiasca! Auzi, bine ca ai venit acasa sa am si eu cu cine schimba sfaturi. Si bb meu adoarme la sin; in primele zile adormea mai des, acum primul sin (eu stau cu okii pe ceas, 15 min la fiecare sin) il haleste fara sa adoarma, la al 2-lea mai trage un somn. Tu cit alaptezi? Si neaparat sa-mi zici ce ai simtit la scos firele, ca mie mi le scoate luni si cam tremur de frica.
samila, adresa noastra comuna este septoct2005@yahoo.com, iar parola ti-o trimit acum pe PM. Foarte frumos swingul tau, eu n-am vazut de-ala pe net in Canada.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, sa nu ma dati disparuta miine si poimiine ... imi vine socroshenia. A inceput cu sfaturile pretioase de azi la telefon: cik noaptea sa nu mai alaptez copilu', sa-i dau doar ceai, ca poate ii ie sete si nu foame (asa i-a spus ei doctorul acum 30 de ani). Sa n-o bati?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, nervi tari atunci!
Stai calma, ca starea ta influenteaza si cant de lapte si pe Miruna.

Si pe mine m-a enervat aseara soacra, de am tras o tura de plans.
Nu mai vrea sa il aduca pe Victor acasa, ca cica il tine ea pana nasc

Si daca nasc peste o luna, copilul se duce la gradi tocmai in octombrie?!

L-am bagat pe sotul la inaintare ca sa ii bage mintile in cap si sa ne aduca copilul acasa. S-o auziti cum zice: "Victor e copilul vostru, dar eu m-am gandit ..."

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Frumos bb Irina..felicitari ! Ioana asteptam pozele cu Miruna si mult succes cu socrosenia!

Marlena & 39+ si AMR= 1zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hi..hiiiiih..Ioana,ce figura esti! Va doresc o seara buna . Eu merg sa ma pregatesc pentru a merge la Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput