Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Irina_81, felicitari, sa-ti traiasca bebe-ul, sa fie cuminte si sanatos si mancacios.

Marlena, mai ai si tu un pic de rabdarica, o sa vina bebe si la tine. O fi obosit barza, ca in ultimele zile a adus cate un bebe pe zi.

Pupaturi la toate fetele,
Anto, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Hai, ca promit ca tac dupa mesajul asta, insa am uitat sa zic si singura veste mai vesela pentru mine: dupa lungi batai la cap, tocaturi de creieri, sacaieli, miorlaituri, santaje sentimentale, am reusit sa il conving pe barbati-miu sa comande patutul. Am luat pana la urma Graco Contour Electra. Miflore o sa iti transmit parerile dupa ce il testez..
Nu stiu de ce patutul mi se parea cel mai important. De acum casa mea are tot ce ii trebuie.

Gata, tac....

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sofia, nu tre' sa taci, esti tare haioasa. Mi-l si imaginam pe pustiul mucos cu rama in gura

Ioana, asteptam pozele. Zici ca ai avut succes cu bouncer-ul, ma tot invart pe site-uri si sunt gata sa comand, apoi ma gandesc ca daca as lua mai bine un leagan (swing) din ala, sau un bouncer...si tot asa. Ce bouncer ti-ai luat tu? Are vibratii din alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Acum am si eu vreo 5 minute si am venit sa va salut si sa vad cum mai sunteti...

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR, BEBEI SANATOSI, MANCACIOSI SI ASA CUM VI-I DORITI

Inca nu am apucat sa citesc din urma, sper ca voi avea timp zilele astea...

Din spital am venit ieri si din fericire ma simt bine si bb e cuminte si mancacois. Trebuie sa recunosc ca sunt cea mai fericita mamica din lume (probabil toate mamicile zic la fel).

Drept sa spun cat am stat in spital ma tot gandeam la voi si la cate o sa va povestesc cand vin si acum parca m-am prostit nu mai am nici o idee...

Asa ca va pup si o sa incerc sa mai intru cand mai am timp...

P.S. Mary ca de obicei tu te gandesti la mine. O sa pun nr meu de tel pe mail-ul comun.
Am pus poze...

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bine ai revenit IRINA! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de bebe frumos!

Asteptam sa ne povestesti tot, cum a fost nasterea, cum te-ai descurcat cu bebe, cum alaptezi, ce ti s-a parut greu, cam tot, de la a la z.

pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bine ai revenit Irina!
sofia draga, da' de ce sa taci? Nu ne-am adunat aici ca sa ne conversam?
kid, bounceru si swingeru nu se suprapun; in bouncer il pui pina la 4-6 luni, adica pina bb nu poate sa se ridice in fundulet si sa incerce sa plece la vale. In swinger il poti pune dupa ce sta in fundulet. Eu am "link-a-doos" de la Fisher Price, luat din Canada, sub 1 mil (ca la noi era mult mai mult). Bebe e in bouncer acum, isi face somnul de amiaza. Uite www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=15239" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Uhhhhh, Ioana, si eu care credeam ca linkul e cu copilul in bouncer...

Nu ma mai satur sa ma uit la poze cu copii. Irina, sa-ti traiasca minunea!!! Da' fa-i si tu o poza in prim plan ca prea l-ati fatait prin bratele rudelor. El e personajul principal, nu-i stricati intrarea! Oricum e superb!

Gata, de data asta chiar tac.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, si eu tot asa am crezut ca o vedem pe Miruna in bouncer

Si mie mi sunt tare dragi pozele cu copii.

Irina
, bine ai venit acasa si pe DC.
Super Vladut, parca e Victor al nostru acum 5 ani jumate.
Tot asa blondut a fost si Victor.

Si tu si sotul tau, ce mandri sunteti de el.
Normal, e comoara voastra.

Fetele, mai stiti ceva de Irina81 si de Matei?

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

IRINA BINE AI REVENIT!!!
FELICITARI PENTRU VLADUT!!!
ADINEAURI L-AM ADMIRAT IN POZE, E SUPERB!!!
da, te-ai cam lasat asteptata....ma bucur ca esti bine si totul e OK!!!
Ioana, ne-ai pacalit, si eu ma asteptam s-o vad pe Miruna cum doarme in bouncer!!1
mary 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Acum i-am scris irinei81 sa ne spuna ce mai face. Sint foarte bine amindoi, s-au obisnuit unul cu altul si au invatat si sa pape. Va pupa.

Fetelor, nu a fost cu intentie faza cu linku', a fost cu gem. In citeva ore va pun poze cu miruna in bouncer sa va saturati.

Ioana

Mergi la inceput