Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
deeapui spune:
vroiam sa spun cu mine, nu in mine 
bebe alex la purtator
32 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
deeapui spune:
ah..si inca o intrebare pentru prospetele mamici..voi ce gama de produse folositi pentru bebei? adica sampon, crema pentru funduletz....
bebe alex la purtator
32 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
kid2003 spune:
Deea, si eu sunt la fel. La 12-1 noaptea cad lata si dorm neintoarsa pana la 9.30. Noroc ca pot sa intarzii la serviciu, deh, daca tot mai vin in sapt 35 nu au ce sa imi zica daca si intarzii. Asa ca somnul de peste noapte e dulce si tare odihnitor, cu cateva pauze (de somnambul ca nu ma trezesc de tot) la baie...ma gandesc ca stie corpul nostru ca urmeaza vremuri grele si baga acum la greu.
A mea bebelusa e tare lenesa dimineata, seara da din picioare intr-o mare veselie, dar dimineata mereu ma ingrijoreaza ca pana pe la 11 nu o simt. Oare ritmul pe care il au in burta se va pastra?
Burtici de octombrie, dam o tura sa speriem poporul la Baby Expo? Ce zici jadi, te incumeti? Le luam si pe proaspetele mamici, ele vin direct cu puiul in marsupiu.
Simona8004 spune:
Buna dragutzelor!
Irina, sa-ti traiasca comoara, sa fie sanatos, mincacios si sa te bucuri din plin de el, iar tu sa te refaci cit mai repede.
ma emotioneaza toata aceasta "precipitatzie" de mamici si
-lasi. Oare cind e timpul si pentru restul? Suntem pregatite sau mai e nevoie de ceva? E asta-i buna, ne trebuie 9 luni sa ne obisnuim cu gindul ca o sa fim mamici, si tot parca mai e nevoie de convingere ca se apropie momentul cel mare in care vom deveni mamici, acel "luceafar", punct de sprijin, far de lumina pentru micutzele noastre
.
Nu e interesant, dar si in acelasi timp infricosator?
Si totusi suntem facute pentru asa ceva. Aveti incredere in voi, ca Dumnezeu a pus ceva special in fiecare pentru a creste oameni si nu animale. Vreau doar sa va readuc aminte de faptul ca, cu un copil se vorbeste ca si cu un om, fiinta plina de viata si care la un moment dat in viata va deveni cineva, si cine stie, poate cineva cu influenta extraordinara.
Va spun toate astea pentru ca ieri am auzit o mamica, care a vorbit foarte urit cu fetita ei de 2 sau 3 anisori. Saracuta a crezut ca poate sa paseasca peste o bucata de lemn mai mare, dar s-a impiedicat si s-a lovit. Mama a inceput sa o faca "prostanaca", Idioata, cum de nu a vazut bucata de lemn, ce nu stie sa paseasca peste? si multe altele. Vreau doar sa va amintesc, un copi creste si se simnte asa cum parinti il "fac", vocabularul folosit este unul "taios", aveti mare grija de c
-ile pe care le cresteti.
Sper sa nu va suparati pe mine, dar am simtit nevoia sa va spun si voua chestia asta.
....daca e asa cu data nasterii, inseamna ca suntem mai multe care ne apropiem sa nastem. Acum depinde si de bebei, daca mai stau sau nu.
Ma simt bine asa cum sunt acum, dar mai sunt momente cind ma gindesc la momentul in care o sa tin bebelusul in brate in cit imi doresc sa vina mai repede momentul acela
.
O sa vin mai tirziu sa vad ce mai faceti. Ies putin sa ma plimb ca nu e prea bine sa stau numai in casa.
Va doresc o zi superba.
Ps: vreau si eu parola de la e-mail. Mi-ar placea sa ii trimit un mesaj Irinei.
v-am pupicit pe toate
Simona8004+ Maia 36 sapt
Ioana75 spune:
simona, ti-am trimis parola. Bin BT o sa ma duc in Suceava la Metro sa cumpar pampersi si servetele, poate ne intilnim la toamna
.
deea, eu am gama sanosan; servetele umede insa mi se par mult mai bune cele de la nivea.
jadi, kid, irina mi-a scris in SMS ca era in 37 saptamini; ea nu ne daduse UM, iar DPN cred ca il scrisese cel dupa masuratori, nu dupa UM (mai sint citeva fete care au facut asa). Stiti ca eu dupa ultima eco morfo aveam DPN pe 20 august?
I-am mai facut o tona de poze lu' bb, i-am facut si cont de mail pe yahoo
, acum ii fac un album si o sa va dau link-ul. A, si inca ceva: azi am pus-o in bouncer (vroiam sa mincam eu si sotul, iar bb nu vroia sa doarma, asa ca am luat-o linga noi). I-a placut la nebunie, in 15 min a adormit. M-am scos
.
Ioana
RalucaCostiurin spune:
Buna ziua la toata lumea!
Gabi, pana nu uit, 18,7 inch = 47,5 cm.
A inceput sa se accelereze ritmul de venit pe lume al bebeilor, parca-i ziua si surpriza!!! Sa fie cu totii sanatosi si fara probleme, si mamicile asemenea!
Ma tot intreaba lumea daca sunt emotionata, daca mai am rabdare.... asa sunt de calma, de linistita si de nestresataaaaa.... oi fi inconstienta! Am fost la dr de familie si radea de mine cand ii ziceam ca imi astept Radul pe la sf. lunii, cica ea imi da 2 saptamani, ca mi-a coborat burtica....Asa o fi!! De luni intru in 37!!!
Am 71 mandre kilograme, deci 18 in plus pana in prezent! ajung la 20, cred... Indicele 26,40 ma situeaza destul de in fata in top, asa-i?Tensiune mica si eu, 9 cu 6.... Puls bun... carnetul gravidei la zi...
Apropo de hartogarie, pe vremea cand ne-am luat, sotu' si cu mine, nu erau livrete de familie. Stie cineva, e musai sa ne facem rost de unul, pt. cand om declara feciorul?
Pofta buna mancacioaselor, ma duc sa bag in mine!
Raluca, mama Radului
sofia_misicu spune:
Buna dimineata/dupamiaza fetelor.
Azi sunt intr-o dispozitie sumbra, mai ales de cand am auzit de circulara de cordon a lui Matei al Irinei. Aveti vesti, sper ca e totul in regula...Offf, daca as putea sa imi cumpar un ecograf si sa stau toata ziua sa ma uita ca la televizor, cred ca as fi fericita.
IRINA FELICITARI!!! Mie mi-au taiat telefonul asa ca momentan nu pot sa ii trimit mesaj insa abia astept sa aflu vesti!!!
Din pacate, azi dimineata am picat examenul auto ..... la sala.... ca o proasta....21 de intrebari din 22 minimum...Ma simt complet aiurea, mai ales ca reprogramarea e cam pe cand tre sa nasc eu... Intre doua contractii da-i si schimba viteza
. Acum incerc sa imi revin pentru ca e primul examen picat din viata mea. Recunosc ca am citit din doua in trei iar prin teste nu am trecut decat o data. Ma rog, o sa il dau din nou dupa ce nasc.
Simona, sunt de accord cu tine legat de felul in care se dezvolta personalitatea copilului in functie de ce imagine de sine ii creaza parintele. Daca il faci prost, asa o sa se si creada si nu o sa se cazneasca sa demonstreze contrariul decat in cazuri de exceptie.
Am vazut o mamica tare draguta care isi lauda plodu plin de muci, plin de noroi si cu vreo trei rame in mana, dupa ce tocmai gustase dintr-una:" bravo baiatu' lu mama, esti foarte destept tu, cum ai descoperit ramele" . Si vb foarte serios. Poti sa ai cel mai urat copil din lume, superficial, ametit...nu conteaza. Daca in ochii mamei nu e perfectiunea intruchipata, slabe sanse sa devina ceva extraordinar.
Parerea mea!
Gata ca bat campii cu gratie. O sa vedem la fata locului.
Va pup si tin pumnii celor care stau sa scuipe cupilu! Pe locuri, fiti gata, START!!!
Sofia, tot 31+, tot la munca, si fara carnet ![]()
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
mysweetest spune:
Deea cosmetice si servetele umede am cumparat si eu tot Nivea.
Sofia si eu am o dispozitie proasta..asa m-am trezit de dimineata..la mine in ultimul timp alterneaza zilele in care sunt plina de energie cu cele in care nu am chef de nimic.
Marlena &
39+
sofia_misicu spune:
Deea, legat de somn, sa stii ca si pe mine poti sa tai paduri de rasinoase ca nu ma trezesc. Dupa vreo 6 snoozuri binevoiesc sa deschid ochii si pt ca nu ma trezesc niciodata noaptea sa merg la baie am nevoie de sot sa ma ridice din pat ca altfel ma rostogolesc si fac pe mine. Asa ca nu cred ca a fi insarcinata inseaman a-ti pierde somnul. Nu ma trezeste goanga sin burta, nici pp-ul, nici ceasul.
Marlena, in cazul tau, chiar ca pot sa inteleg proasta dispozitie. Lasa, ca acusica iese la lumina si fetita ta, un pic mai incretita da, cu bine.
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
Ioana75 spune:
Raluca, nici o sansa la top cu indicele ala minuscul
. Aici te lupti cu indici "grei", de peste 29
.
sofia, ai dreptate cu copii. Eu cind am fost in Israel am vazut cum isi cresc aia odraslele: ii lauda incontinuu, le zic de 1000 ori pe zi cit de buni sint si cum pot sa faca orice. Mi-a placut mult, normal ca ajung adulti care se descurca in orice situatie, fiind asa siguri pe ei!
Daca ii mai scrie cineva Irinei, poate o intreaba daca bb e bine; daca nu, o intreb eu diseara.
Ioana