Mamici de ianuarie-februarie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa sunt frumoase. Cam aceleasi modele cu cele italienesti.
Cam cat costa astea?

Va pupic ca plec si eu acasa.

poze
gio si bb Marco 21fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee iti dai seama ca sigur voi fi o bunica tanara dar nu de la Robert, am fata care implineste 18 ani in februarie si cred ca in cativa ani voi deveni si bunicaSper sa nu fie precoce ca mine
Denisa eu stiu cand am avut ovulatia si cand am prestat, cu doua zile inainte de ovulatie, in ziua ovulatiei si a doua ziDespre bataile inimii nu stiu ce sa spun ca la ultima eco nu mi s-au dat amanunte. Eu am avut ovulatia pe 26 aprilie( stiu pt. ca am facut monitorizare )
Toanca am uitat ce am vrut sa scriu pt. tineData viitoare imi deschid doua ferestre: una cu raspunsurile voastre si una in care voi scrie pt. voi aaaaaa..mi-am adus aminte acum....eu am luat ieri cred ca 4 no-spa si astazi am luat preventiv

va pupacesc fetelor, ma duc sa dau cu aspiratorul

19+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova, multumesc, is cam italinesti modelele sicu tot cu saltea si setul de pat de care spuneam si taxe ( care le-a negociat si deci nu el mai platesc si salteaua mi-o da tot free) -pretzul este 1000cad, deci pina in 600 de euro.
Dar is de calitate si le folosesti pina la 8-9 ani, asta e important sau comoda pt bb 2, si eu am tinut sa fie nou mobilierul pt EMMA, ca si asa a primti destule, care desi sutn ins tare buna, nu si ca neatinse, nu
Monica-pai tu ai sanse 50-50% din cauza ca ai prestat asa, dar o sa ma gandesc si maine ma risk cu un "pronostic", dar nu stii batail einimii, ca dc is de la 150/min incolo e clara faza- for me

Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa mi-au placut si mie comoda si patutulSe vede ca este material strong de calitate! Totusi nu imi dau seama ce lungime are patutul, al meu are 140cm, banuiesc ca asa trebuie sa fie si al tau daca spui ca e pana la varsta mai maricica
Despre sexul bebeului nici eu nu mai sant siguraCU Robert am avut probleme cu picioarele ca si acum, cu Roxana nu mi s-au umflat deloc, in schimb cu Roxana am avut greturi mai mari decat am avut cu RobertEste o amestecatura de simptome de data astaTare curioasa santAs vrea sa fie baietel
Servici usor in continuare

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bine v-am gasit fetelor, felicitari la toata lumea pentru baietei si mai ales feite ca s-au inmultit in sfarsit!
Nu v-am ami scris demult pentru ca dupa o saptamana de concediu pe la tara la neamuri, unde m-am simtit excelent, m-am intors si au inceput problemele: am facut din senin febra 39, am avut dureri de cap ca la sinusita si pentru ca nu scadea si era duminica dimineata am acceptat sa ma internez la spitalul matern.Acolo am zacut 3-4 zile cu febra 38-37 , cu injectii cu ampicilina si cu diagnosticul prezumptiv de infectie urinara, cica! Dupa doua uroculturi repetate negative si dupa ce toate analizele au iesit excelent si la eco au vazut ca e ok. mi-au dat drumul acasa cu o recomandare la o doctorita internista, care evident nu mi-a gasit nimic( faceam inca febra 37,2 seara) si m-a trimis la ORL! acolo tot nimic a zis ca-i o raceala(fara tuse, rosu in gat, dureri de gat, stranut etc????) si nu mi-a dat nimic.In concluzie toate-s bune si febra mi-a scazut doar cu advocalmin, nu cu injectiile lor!!! Pe deasupra mi-au dat sa continui cu tablete in loc de injectii si dupa doua zile am renuntat ca aveam un acid groaznic!!! Trei-patru zile am supravietuit doar cu banane si am mai si vomitat.Apropo, si inainte de a face febra am vomitat doua seri la rand, cam fortat ca imi era foarte greata.Acum mi-am revenit, cand am inceput sa beau iar lapte.Observ ca nu mai ma simt rau de la el.
Tota problema e ca mi-a intrat in cap sa nu am listeria ca parca are ca simptome febra si varssturi.si am mancat mult pateu si branza telemea in ultima vreme.Si daca imi fac analize dureaza 2 saptamni ca le trimit in franta am inteles.Stiti ceva de listeria?

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa intr-adevar frumos patul si interesant. Am fost si noi astazi si am cascat ochii maipeste tot insa mi s-a parut destul de scump adica carucioare bune de la 450 in sus ( e adevarat ca aveau si scaunelul pentru masina ) patuturi de la 250 in sus , dulapurile de la 350 in sus iar comodele cu aia de schimbat deasupra( ca nu imi vine in cap sa traduc )de la 300 . Cert e ca pentru o camera cu astea trei piese cea mai ieftina e 900.
Asa ca am ramas cu privitul si cu nelinistea ca nu prea stim ce sa facem. O sa ne apucam saptamana viitoare sa varuim plafonul si sa punem tapet nou si mocheta iar dupa chiar nu stim ce o sa facem ca toata lumea zice sa nu luam ca astea se primesc. Pai si stau si astept sa pice? In fine om vedea.
Maraki eu zic fata ( ca tare mai sunt obsedata).
Monica 70 (aprop de ce oare 70?)bine ca te-ai refacut si incearaca sa nu te mai gandesti la listeria . Daca vrei sa stii mai multe despre ea da un search pe google si gasesti ceva informatii.
Irina 23+

Mergi la inceput

Irina mamaaaaaaaaaa dar ce scumpe sant in Franta!!!! Nu puteti urmari cand au reduceri ?Mi se pare enorm si vorba ta: de unde stii sigur ca o sa primesti exact ce ai nevoie?Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate cu fetitaStii ce am observat de astazi???? Sant terminataaaaaCred ca incep sa ma patez pe fatzaProblema asta nu am avut-o la nici o sarcina

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica-mersi , o sa iti spune exact dimensiunile patului, dar se face mai mare ca are chestii aditionale, plus ca ii schimbi salteaua cand creste.Mai aveam sa-ti spun ceva, dar de neuronuimi aduc aminte si voi scrrie, am inteles cu simptomele, dar eu nu calculez cu emtodele babesti, tell me bataile inimii de ultima data dc stii, please.
Molisa- am bcuur ca esti ok acuma, dar ai grija ca ficatul e inetrzis in sarcina, deci maninca f. rar si cu telemeau, asa si asa, nu e chair asa rau interzisa dar nu exagera. Ai grija si dc vrei sa iti faci analiza pt linistea ta, fa-o. Sanatate si Numai bine!

Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Monica bine ai revenit pe forum Despre listeria nu stiu mai nimic, stai linistita si nu te gandi ca poti sa ai asa ceva.Ca sa iti iasa din minte mai bine te duci si faci analiza si o sa vezi ca nu ai

19+

Monica

Mergi la inceput

Denisa bataile inimii nu le-am stiut niciodata ca nu mi-a spus dr.

19+

Monica

Mergi la inceput