Mamici de ianuarie-februarie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Vaaaai Denisa ce fraiera sant

Abea acum m-am uitat ( a treia oara )din nou la patut si am vazut ca de fapt mai erau doua poze
Nu avea nici un rost sa te mai intreb de marime pt ca se vede foarte clar ca se face un pat bun de dormit pt copii mai mari
19+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Maraki da sa stii ca sunt scumpe iar la carucioare ma uitam ca la extraterestri ca nu prea intelegeam mare lucru care cum e. In plus nu imi plac alea cu trei roti de nici o culoare ( Marian zice ca sunt mai bune) cand le vedeam imi venea sa ies din magazin zici ca pui copilul pe trotineta. Tot ce mi-a placut era ba patutul culoarea lemnului , dulapul alb, comoda albastra, deci ... desene animate.
Si eu stiu ca e interzis ficatul in sarcina (mie mi-a zis doctorul) interzis in ideaa ca daca poftesti si esti printre cele care nu se pot abtine poti gusta dar nu sari calul. Iar cand zicem ficat zicem implicit pate.
O sa pun si eu poze ca dupa lungi eforturi mi-a zis Marian de ce nu puteam baga pozele pe calculator( nu avea baterie aparatul

). A zis ca imi ia baterie si o sa imi faca si cateva poze ca sa nu mai "urlu".
Irina 23+
AYUMI spune:
Fetelor,dar ce repede scrieti!De-abia tin pasul cu voi!
Eu de la un timp,cred ca am contractii;putin dureroase.Asa ca m-am gandit sa merg maine la doctor,desi eram programata saptamana viitoare.Asa poate aflu si sexul copilului.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
irinadum spune:
Ayumi pai du-te repede ca sa vedem ce e ca uite ne ajung fetele din urma . Da lasa ca e bine sa vezi ce or sa se bucure baietii nostri mai tarziu.
Irina 23+
pisoi3 spune:
Buna fetele
MEXXA, casa de piatra si sa iti dea Domnul numai fericire! Iti urez sa ramai cat mai repede insarcinata si inima sa ti se umple de bucurie cat mai curand! Sa nu iti fie frica sa ramai din nou insarcinata, trebuie sa gandesti pozitiv si sa speri ca data viitoare va fi totul bine! Psihicul influenteaza foarte mult!
Mie imi merge netul prost asa ca mai bine ies, ca mi-e teama ca iar se intrerupe si nu reusesc sa trimit mesajul asta, am mai incercat si mai devreme.
Pup toate fetele si bebeii
.
Anda si bebe Mark 21+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Denisam spune:
Irina dragutza- hai sa-ti zic eu cum e cu primitul si care e logica in cele 2 piese care noi le vom comanda.
1.Carutzu- e singurul pe care ai sanse sa il primesti de la priteni- un grup, mai ales ca poate si la voi e cu baby shower, sau poate cineva vi-l da dupa ce l-a folosit la bebe lor, cum am primit noi( al nostru e mai mutl d eiarna, e mare si complet si am decis sa mai iau la anul in iunie unul tip sport dar mai compelc, adica si cu spatar rabatabil si rotzi solide- cam 60-70 cad). Tu ai drepatte ca is mai bune cele cu 4 rotzi, nu te lasa convinsa de barbati ca ei nu studiaza ca noi inainte sa mergem in magazine, celputin eu asa am observat si mi s-a psu de oamnei patitzi- carutz solid cu 4 roti si cele din spate duble chair.
2. Acuam legat de patutz, ti-am scris cum l-am gandit noi, sa sse transforme in pat dublu si etc. Maasa de schimabt nu ai nevoei sa faci o cheltuiala in plus pt 3-4 luni maxim pian cresc, dc iti iei comoda=dresserul cu suprafata din top plata, acolo pui saltelutza de schimbat care e moale si se gaseste cu 20 de dolari si e supe rbine, are si centura de sigurantza pt cand bebe creste si se suceste pe partzi.
Sper sa te ajute, bafta!
Monica, nu esti fraiera, e ok, am crezut ca nu si pozele prea relevante, si fac si eu rpezicerea ca e FETITZA CU FUNDITZI!
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
miraklucker spune:
fetelor daca vreti sa stiti sexul copilasului am un calendar chinezesc care la mine s-a potrivit si la sora-mea, la fel la toate prietenele mele la care am facut calcului. Asa de distractie. L-am vazut undeva cred si aici pe forum cred , dar exista un decalaj de date care nu era dat aici. Spuneti-mi si maine caut revista , e in functie de varta mamei in momentul conceptiei si luna conceptie
Va pup pe toate si noapte buna!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
irinadum spune:
Denisa merci mult pentru explicatii. Nu prea cunosc obiceiurile pe aici insa nu prea cred ca se face baby shower ca auzeam pana acum. Se pare ca se procedeaza cam ca pe la noi ( prietenii iti iau ceva sau strang toti si cumpara ceva ce ai nevoie de regula in complicitate cu taticul). Patutz am vazut ca sunt si aici evolutive cum le spun ei insa mai am de umblat un pic ca am impresia ca ori e ceva nou pentru ei ori nu se prea gaseste. Dar merci inca o data imi e de folos sa mai aud pareri.
Miraklucker sa stii ca si eu am facut testul chinezesc, de fapt o mie de alte teste , plus o mie de alte pareri si toate aveau un singur pronostic: fetitza. Si nu a fost sa fie : cred ca e chestie de nimereala. Ba alea cu anii le-am facut lui mama , vecine , matusi si la toate le-au iesit exact . Numai mie nu. Dar asta e asteptam sportivul iar sportiva daca suntem sanatosi putzin mai tarziu.
Irina 23+
Denisam spune:
Irina- cu placere, dc mai vrei site sau poze, spune-mi ca is cu temele la zi si bafta!.
miraklucker-sunt de acord cu riina, si eu ar fi trebuit sa am baiat dup a toate calendarele, inclusiv asta de care zici si uite ca e Fetitza,unless ne face o super surpriza
-ceea ce nu cred ca se vedea clar..
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata fetelor
...eu am tras ieri o sperietura mare de tot
...am fost la cumparaturi cu Dan si cind am iesit el cu sucul la gura si impingind carutul...eu cautind cheile de la masina...mi-a fugit piciorul intr-o parte si era sa cad ca vaca
...nu am cazut ca m-am opintit in piciorul drept, dar m-am speriat ingrozitor sa nu fi patit Bianca ceva de la zdruncinatura
...nu mi-am luxat glezna, desi mult nu mai aveam...Dan era sa scape sucul pe el
...s-a speriat si el foarte tare...uff ce emotii am avut...cind am ajuns acasa am stat lungita in pat sa vad daca mai misca din picoruse Bianca, semn ca este ok...a dat de vreo 2 ori
, asa ca mi-am revennit din spaima si m-am aducat de facut snitele...uff...ce cascata sunt
....trebuie sa fiu mai atenta pe viitor....aseara m-am culcat cu Dan la 20:30 si m-am odihnit...insomniile au disparut...ura!
Astept cu nerabdare ziua de maine sa facem 20 de sapt. fix!
Weekend frumos!
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!