Mamici de ianuarie-februarie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Eu ma dau cu crema de la Chicco- antivergeturi.
pana acum nu mi-au aparut, dar incepe sa ma manace pielea si trebuie sa ma dau mai des.
cred ca voi mai cumpara una, dar nu asa scumpa, si le folosesc pe rand.
De o sapt. ma duc si eu din nou mai des la WC si o data pe noapte.
poze
gio
si bb Marco 21fix
Denisam spune:
Naziua burtici,
Monica- LA MULTI ANI pt Robert
-sa-ti traiasca si sa fie sanatos si baftos! Sa stapineasca bebe mic sanatos ce i-ati cumparat, vrei sa iti fac si eu o prezicere ce o sa fie?
-desi dc mi-ai da datele, ti-as spune 90%
O sa fie bien cu gretzurile, vei vedea ca se duc.
Mexxa-Casa de Piatra si numai bine, sa fitzi fericitzi si un bebe sanatos si mincacios!
Ioana- in legatura cu vergeturile, incearca sa itiiei o crema speciala dc nu vrei sa te dai cu ulei de masline, ca e scump si esti uleioasa, macar sa nu mai apar altele, nu are legatura cu kg, ca si eu acuma am +7 si nu mi-au aparut, dar eu am dadeam dinainte cu crema pt celulita si inc asunt cu asta pt vreo 2 saptamini sa o termin si apoi imi iau speciala- e una f. buna de la firma Palmers, dc a aparut acolo.
Eu cu mersul la WC de vreo 2 saptamini, odata pe noapte si dc nu bag prea multe lichide seara, rezist pin ala 5-5.30 am chair, eu cu pepenele mai rar, de..Dar eu cred ca retin apa, asta e clar, desi incerc sa reduc sarea f. mult.
Vroiam sa va spun ca Calciul se asimileaza cel mai bine din cascaval si iaurt, asta de la medic.
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Mexxa Casa de Piatra, sa va iubiti si sa vina bebelinul cat mai curand

Denisa ce crezi ca fac?
Vedem marti daca o sa ai dreptate
Ce date vrei sa iti mai dau?
Fetele eu ma scol in fiecare noapte in jur de 2.30 pt pp si mai ma duc cand ma trezesc la 6.00.Ziua ma duc cam la o ora jumate ...
Toanca
eu citesc la toate gravidutzele, la cele mai mari aflu ce ma asteapta 
19+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
Fetelor am aflat niste super bancuri...![]()
![]()
Sunt super asa ca cititi:
1.Un tanar cuplu se afla in luna de miere.
Sotul sta in baie,asezat pe marginea cazii, gandindu-se:
- Cum o sa-i spun acum sotiei mele ca picioarele mele miros urat, iar ciorapii emana un miros absolut groaznic; am reusit sa evit sa afle acest lucru pana sa ne casatorim, dar acum cand vom petrece tot timpul impreuna va afla cu siguranta. Cum as putea sa-i spun asta?
In acelasi timp sotia asezata pe marginea patului cugeta si ea:
-Cum o sa-i spun sotului meu ca imi miroase respiratia, caci desi am reusit sa nu afle pana acum, de acum incolo va fi imposibil si va trebui sa-i spun, dar cum?"
Pana la urma sotul gaseste curajul sa-i marturiseasca sotiei secretul sau, intra in dormitor si imbratisand-o ii spune:
"-Draga mea am sa-ti marturisesc ceva.
Iar aceasta raspunde:
-Si eu de asemenea,dragule.
La care sotul, simtind un miros insuportabil, raspunde:
-Nu-mi spune, mi-ai mancat sosetele!"
2. Un sot, satul de sotia sa care-l tot intreba cum arata, ii cumpara o oglinda mare, ca sa se vada in ea din cap pana in picioare.
Asta a mers un timp, dar acum ii punea aceleasi intebari, stand in fata oglinzii.
O data, proaspat iesita de la dus, se plangea ca are sanii prea mici. Sotul, care de obicei tacea, ii spune :
"Daca vrei sa-ti creasca sanii, ia o bucata de hartie igienica si freac-o intre ei cateva secunde in fiecare zi".
Femeia se repede, ia o bucata de hartie si se apuca sa o frece intre sani:
"In cat timp o sa-mi creasca?"
"Va dura cativa ani!".
Sotia se opreste:
"De unde stii tu ca daca frec o bucata de hartie igienica intre sani, acestia o sa imi creasca in cativa ani?"
"Cu
a mers, nu-i asa?"
3. Bunica intra la macelarie cu nepotelul pe brate.
- Va rog, nu-mi cantariti copilasul? - il intreaba pe macelar ... Stiti,
acasa nu avem cantar.
- Dati-l aici, il duc in spate. In cateva minute sa intoarce:
- 2 kile dezosat.
Maraki, glumeam...
Si eu mai intru pe la alte gravidute sa vad ce mai zic
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Bee spune:
Buna fetele. Si eu am probleme cu netul, asa ca abia am recuperat ce atzi scris pana acum!
Irinel, felicitari pentru fetitza si rezultatele la triplutest. Am vazut ca si tu eshti la Municipal, la ce doctor? Ce grad de risc tzi-a ieshit la triplutest si cine te-a sfatuit sa faci amniocenteza (banuiesc ca triplul test l-ai facut la Medlife? Scuza-ma daca rascolesc nishte lucruri pe care sunt sigura ca acum ai vrea sa le uitzi, dar shi eu sunt intr-o situatzie albastra!
Maraki sa-tzi traiasca "baietzelul"! Crezi ca te face si el bunica tanara?
Mexxa casa de piatra!
Ioana, eu am pus 5 kg pe mine in sarcina si vergeturi pe sani la greu, in ciuda tuturor cremelor!SI parca sanii ashtia nu se mai opresc din crescut! de la 75 am ajuns si eu la 85, dar tot nu e suficient si pielea mi-e atat de intinsa incat mi se depigmeanteaza sfarcurile! Ma uit cu jale si la burtica, fiindca vad cum mi se intinde pielea, deci ashtept vergeturile!
.
Am vazut ca discutzati despre dormitul in camera cu bebeii! Noi am vrea sa o invatzam sa doarma singura, chiar daca asta inseamna ca eu o sa dorm mai deloc noaptea! SI evident ca o sa avem si usi deschise si baby monitor!
Bee
22+
si Fetitza
Denisam spune:
Monica, treb sa stiu bataile inimii de la ultima ecografie si dc stii exact data ovulatiei si dc ati facut dragoste si before sau doar in ziua ovulatie si dupa( e in fctei de cromozomii X si Y), cam asta, asa mi-a iesit mie inainte sa merg la eco ca am fetitza.Si cam pe calculul asta o sa ma bazez si pt bb 2 sa fie boy- pt ca e calcul genetic- mai logic de chestiile babesti cu ce maninci ai alte aberatzii-calendar chinezesc care-mi spunea si mei tot boy![]()
Oricum tinem pumnii la eco pt marti!
Nu mi-ai zis tu ce vrei?
Denisa
19+
BEBIK
Giova spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Monica, treb sa stiu bataile inimii de la ultima ecografie si dc stii exact data ovulatiei si dc ati facut dragoste si before sau doar in ziua ovulatie si dupa( e in fctei de cromozomii X si Y), cam asta, asa mi-a iesit mie inainte sa merg la eco ca am fetitza.Si cam pe calculul asta o sa ma bazez si pt bb 2 sa fie boy- pt ca e calcul genetic- mai logic de chestiile babesti cu ce maninci ai alte aberatzii-calendar chinezesc care-mi spunea si mei tot boy
Oricum tinem pumnii la eco pt marti!
Nu mi-ai zis tu ce vrei?
Denisa19+
BEBIK
eu stiu exact ca am ramas insarcinata in prima zi a ovulatiei.
de aici am dedus ca e baiat si uite ca pana acum asa e.
Nu cred sa fie fetita, ca i s-a vazut clar putica si sacul cu ouletzele.
Asa ca... fetitele se fac in afara perioadei de ovulatie.
Dupa metoda asta ma voi orienta si eu pe viitor, cand voi vrea o
.
pozegio
si bb Marco 21fix
Bee spune:
Eu shtiu de spermatozoizii pt fetitze ca sunt mai rezistentzi (cica ar sta si 2 zile in cautarea ovulului- desi tare m-ash mira), iar cei pt baietzei sunt mai rapizi!EU am avut o singura zi in care sa raman insarcinata, dar dupa experientza ciclului meu neregulat, ziua care s-a nimerit (singura zi in 2 saptamani cand a fost sotzul acasa!), era inainte de ovulatzia mea intarziata. Asha ca empiric vorbind, ne ashteptam sa fie fetiza, mai ales ca la prima ecografie de depistare a sarcinii, doctorul mi-a spus ca i se pare sarcina fff mica, deci probabil am ovulatzia intarziata.
Bee
22+
si Fetitza
toanca spune:
Eu nu stiu exact cand am ramas insarcinata daca eram inainte sau dupa perioada de ovulatie.
Am zis: asta e!
E prima zi in care nu i-au NOSPA.....![]()
Ieri am luat 3 si azi nici una.
Asa de mult ma bucur ca azi nu mai m-a durut burta...
Cum e aproape ora 6, ma pregatesc si eu de plecare.
Va urez o seara placuta si
mare.
pe toate
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Denisam spune:
Giova, pai e normal la tine sa fie baby boy, dc s-a intamplat in ziua ovulatiei.
Irinel felicitari pt fetita!sa fie sanatoasa!
Bee- pai si la tine e logic c aa iesit fetitza, cromozomii X nu rezista mai mult, dar cei Y apar doar in ziau ovul, si dc te apuci inainte, clar X is mai multi-asta ar fi explicatia.
Monica astept sa-mi spui d cvrei si iti promisesem ca iti arat pozele cu ce cumapram in camera Emmei care iarasi face tumbe aici in burtik.
Iti dau link-urile, dar mentioenz ca vor fi culoarea lemnului-neutral, stii tu.
Patutzul care se face pat dublu cand creste bb si sunt ambele din lemn solid, fain si finutz:
http://www.childcraftindustries.com/common/item.php?Site=childcraft&Item=190
Si comoda=dresserul, unde on top se pune saltelutza de schimbat, aceasi culoare in ton.
http://www.collegewoodwork.com/item.php?selected_item=17296
La astea vine saltelutza si setul de pat care e f. complet, inlcusiv 2 pernutze pt cand cresc, si e din bumbac si niste culori superbe, ai de unde alege.
Sa-mi spune-ti dc va plac.
Denisa
19+
BEBIK