Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele cochetele,

Am fost ieri la doctor, l-a masurat pe bebe si a estimat greutatea la 2400 gr. Bebe e foarte jos iar colul s-a scurtat de la 14mm cat era acum 10 zile la 9 mm ieri, dar e inca inchis. Cica sunt sanse sa mai tina 2 sapt, avand in vedere ca sunt sarcini care avanseaza si cu colul deschis.
Am facut si un monitoring care a iesit bine.
Mai rau a fost dupa ce am ajuns acasa, ma dureau mijlocul si burta rau de tot.
Azi e un pic mai bine dar cum ma ridic cum am dureri.

Cam asta e, citesc din urma si mai revin.
Fetele, va rog, as vrea si eu parola de pe yahoo.

Pupici,
Anto, 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Chiar, nici o stire de la soon, soon!
Cred ca e fetita.

ioana, deci e greu cu baita! Spune-mi si mie, in ce incapere ii faci baia si de care cadita ai, din aia cu suport sau simpla?

Anto, felicitari pt eco! 2, 400 suna foarte bine! Nu face eforturi si o sa ajungi la termen chiar cu colul scurt asa. Ce se aude cu pisica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anto, dar pisica????? NU ne mai tine in suspans!! A trecut deja de dpn, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Intr-adevar nici o veste de la Oana..dar mai asteptam, poate o fi bb mai lenes is nu vrea sa iasa.
Pisica Whisky ce face ..a nascut ?

Marlena & 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Hai sa vad cit apuc sa scriu, ca fiica-mea este treaza si maraie ...

A NASCUT OANA!!! ESTE BAIETEL, IL CHEAMA ANDREW JUSTIN!!! S-A NASCUT LA 4AM (CHICAGO) SI ARE 3,560 KG SI 52CM!!!

Grasunelul scump nu a vrut sa coboare in nici un chip sa se nasca vaginal. Oana s-a dilatat complet la 9pm si a inceput sa impinga la 12am. A impins pina aproape de 4am, dupa care i-au facut cezariana, pt ca era f obosita si bebe Andrew nu vroia sa iasa.
Ii este foarte foame acum Oanei pt ca nu a mincat de f mult timp (nimic in afara de cuburi de gheata) si era obosita.
Andrew este foarte alert, il auzeam cum plingea, ca un adevarat barbat .
Sotul ei a facut poze; nu stiu cind o sa le puna; Oana o sa mai stea in spital, nu stie cind o sa vina acasa deocamdata.

O sa mai vorbesc cu ea si va aduc mai multe informatii.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Bravo Oana, felicitari !! Sa va traiasca Andrew Justin si sa va aduca numai bucurii

Diana 36sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Oana, felicitari!! Sa-ti traiasca puiul! Sa te refaci repede sa vii acasa si sa ne povestesti! Soon!!
Am avut dreptate fetele care am zis ca e baiat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Oana!!! Bine ai venit, Andrew Justin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Felicitari Oana!!! Victorie!!!! Mult s-a mai lasat asteptat Andrei Iustin. Sa iti traiasca si sa "play hard to get" la fel si cu fetele mai incolo!!!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Felicitari Oana - sa fi sanatoasa si tu si baietelul, sa va refaceti repede si sa ne povestesti cum a fost.

eh, pana la urma tot baietel...si ce baietel...care se lasa asteptat mai ceva ca o fetita. Oricum, e bine ca amandoi sunt ok, pana la urma asta e ceea ce conteaza.

Of, ce travaliu lung totusi, cam greu pt Oana, dar a trecut si asta...

MIhaela 33 fix

Mergi la inceput