Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
kristinutza spune:
felicitari, oana!!! 

imi pare rau ca nu a fost totul un picutz mai usor pt voi, insa... se compenseaza totul... sunt convinsa ca baietelul tau o sa-ti aduca multe bucurii.
kid, multumesc de info maternitate.
cristina 35+
poze
codruta_grg spune:
BRAVO OANA!!!! FELICITARI SANATATE MULTA LA AMANDOI!!!!!!!!!!!!
Codruta & printesa Petra 9 august 2005
poze
cge spune:
Felicitari, Oana!
Andrei, bine ai venit in lumea asta!
Sa fii sanatos, cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor !!
Pana la urma, Andrei a asteptat luna septembrie!!
Hotarat si incapatanat baiat, lui ii placea inauntru la mami in burtica.
Bravo, Oana!
Antonia, si eu credeam ca va fi fetita, nu de alta dar burta Oanei tare seamana cu a mea si eu trebuie sa vin acasa cu fetita.![]()
Cristina, 36+
Antoanela23 spune:
FELICITARI OANEI, BUN VENIT LUI BEBE ANDREW, SANATATE SI FERICIRE INTREGII FAMILII;
Fetele, cu pisica nimic nou, sta pe langa casa mai mult ca de obicei, dar nu da alte semne pana acum. Nu stiu exact cand a ramas gestanta si deci nu am cum sa calculez dpn-ul. O sa va anunt imediat cum "apare ceva".
Pupi,
Anto, 34
cge spune:
Antoanela, felicitari ptr rezultatele de ieri.
Acum mai avem o problema sa monitorizam pisica![]()
Aveti grija sa nu depaseasca dpn.
Pai, ce mamici responsabile o sa fim noi daca nu supraveghem cum trebuie pisica ?
Fetele, ce nastere complicata a avut Oana,lasa ca la a doua va fi mai repede.
Lasa, ca o sa ii ajute Dumnezeu si de acum incolo totul va fi mai usor.
Cristina, 36+
jadi spune:
Felicitari Wanna si sa te bucuri de Andrew Justin!
Te-a chinuit ceva asta ca sa tii minte si sa il iubesti mai mult, hehe.
Miflore, ce mai stii de liamia ca a devenit cap de lista.
Restul AMR-istelor, cum stati?
Eu am ajuns la capitolul 6 din harry potter,
Jadi
34+
iaca_poze
Antoanela23 spune:
Cristina Cge si Tonia, mersi frumos.
Ioana, am vazut pozele cu galusca ta, e scumpa foc, sa-ti traiasca. Si jos palaria pentru raspunsuri, bine structurate si la obiect, e minunat cum ai tu grija de noi. Bafta la baita, exercitiul e cheia succesului
.
Nicole si Romana, felicitari inca o data, bine ati revenit, sa va traiasca bebelusii, sa fie cuminti si mancaciosi.
Pupaturi tutulora,
Anto, 34
RalucaN spune:
FELICITARI OANA!!!!!!!!!! BINE AI VENIT BEBE ANDREW! SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE SI FRUMOS, SA LE ADUCI NUMAI BUCURII LUI MAMI SI TATI!

MULTE MULTE FELICITARI SI PT. NICOLE! MA BUCUR MULT PT. TINE,SA-TI DEA DUMNEZEU UN BEBELUS SANATOS , SA CREASCA MARE SI FRUMOS!
Mamaaaa, avem deja 10 mamici!
Fetelor, la mine azi e prima zi de stat acasa, gata cu serviciul. Dar nu-mi gasesc locul, ma plictisesc de mor. Mai ales ca nu am inca net acasa. Acum sunt in vizita la mama. Saraca, nici nu a apucat sa stea prea mult de vorba cu mine, ca eu m-am si napustit pe calculator, parca presimteam ca a mai nascut cineva. Cine urmeaza?
Mai stie cineva ceva de LiaMia?
pupici fetelor, ma duc sa mai sporovaiesc cu mama. Intru si mai tarziu, cred ca o sa dorm aici, pt. ca al meu sot e plecat la Cluj pana maine.
Asa ca Mifloricico, daca nu o sa ai somn, poate facem un chat la noapte.
Raluca,
34 saptamani si
din burtik
poze