Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tubul de Garmastan asa trebuie sa fie, minuscul? Pai, cred ca ne trebuie 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Oana !
Sa fiti sanatosi amandoi! ..am avut dreptate ca e baiat.

E primul bb pe luna septembrie ...cam lung travaliul desi ai baut ceai de frunze de zmeur dar sper sa te refaci imediat si sa ne povesteti detalii.
Cristina eu nu mai am nika astazi, nici contractii, nici dureri..am facut mancare pana acum fiindca ieri nu mi-a fost prea bine.
Astazi e DPN Ruxandrei (locca).

Marlena & 39+ si AMR=2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

FELICITARI OANA!!!!DECI ERA BAIETEL!!!
SA-TI TRAIASCA OANA , SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!!!
iOANA- deci Miruna ramane pe locul 1 la bebelusi!
mary 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

OANA SA-TI TRAIASCA ANDREW

ANDREI IUSTIN SA FII SANATOS,NOROCOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI

tonia garmastanul e mic are vreo 20 de grame cred ,eu am dat 265000 de lei ,dar cred ca ai dreptate o sa avem nevoie de 10 cutii
ioana multumim pt.informatii

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Oana felicitari! Baby Andrew bine ai venit! Sa fii sanatos, cuminte si papacios. Recuperare rapida Oana!!!
Si uite asa, dupa un asa travaliu ajung mamele sa spuna:pai dupa ce m-am chinuit atita cu el sa il nasc sa vina orisicine sa mi-l ia?

Acum sa va dau si vestile mele! Tocmai ce m-am intors de la doctoritza si mi-a zis ca colul e scurtat 75% si sunt dilatata 2 cm. Prognoza: baby poate apare in orice moment si probabil nu mai sta la caldutz pina saptamana viitoare. Chiar imi spunea ca ea e de garda la spital de Labor Day (luni) asa ca ma asteapta .

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

FELICITARI PENTRU BAIETEL OANA!
Sa va traiasca,sa creasca,si sa va umple inima de bucurii.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ancadm, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara!

Diana 36sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anca, tinem pumnii! Dar poate mai are bb rabdare cateva zile! Simteai tu ceva de ieri, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Ioana, felicitari si din partea noastra. Multa sanatate si bucurii alaturi de Miruna.

si Narcis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Si eu sper sa mai astepte citeva zile, macar o saptamana! Azi am treaba, am de facut mincare si tare m-as mai fi dus la cumparaturi putin . Asa ca azi n-am timp sa nasc.

Anca 36+

Mergi la inceput