Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Oanafelicitari pt baietel, sa fii sanatoasa si sa va bucurati de el . Iti dorim refacere rapida!!!!

Ancala 2 cm trebuie sa te astepti in orice moment. Iti tinem pumnii!!!!!!!!!!!!

Fetelor multumesc de aprecierile facute, Sebastian este un copil cuminte si in fiecare zi vad cum i se transforma trasaturile, ii trece roseata etc.Noi am inceput baita din a doua zi dupa ce am ajuns acasa. Vad ca ii place.Am inceput sa il scot 5 minute la soare.
Cele care aveti deja bebici ii scoateti la aer un pic zilnic? Mie mi-a recomadat medicul sa il scot incet incet in fiecare zi cate un pic sa se acomodeze cu aerul.
Noi avem aer conditionat ca e cald la noi si geamuri nu prea tinem deschise ca intra caldura.

Ioanade acord cu propunerea, Miruna este o scumpica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, ma gandesc la tine si iti tinem pumnii sa fie totul ok.

Cred ca esti tare emotionata, dar si multumita ca ai trecut de sapt 34.
Ati rezolvat cu Andreea ? unde o sa stea cand o sa fii in spital ?

Dupa cum se vede, vor sa se dezvaluie chiar la inceputul lui septembrie.

Cristina, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Onutza!!! Bun venit pe lume, bebe Andrew, sa fii sanatos si norocos!

Fetele din America, oana ne-a dat un nr de tel care incepe cu 001/773-271-xxxx. Este de mobil sau de fix?

Tonnia, din cauza ca nu ne-am renovat nici una din bai 100%, fac baie lu bb in camera lui; cadita am simpla, cred ca e si mai complicat cu cealalta. De spalat la fund ziua il spalam insa la chiuveta.

Fetelor, eu sint multumita de cfr2 pentru ca am citit de alte maternitati cu gindaci si asistente nashpa. Cred insa ca am uitat sa va dau unul dintre cele mai valoroase sfaturi: daca aveti posibilitatea sa va cumparati o rezerva cu doar 1-2 paturi, nu stati pe ginduri! Sigur merita toti banii! V-am zis cit de greu a fost cu 4 mamici si 4 bebei in acelasi salon.

Ioana

Mergi la inceput

Samila, tocmai azi am citit in "Mama si copilul" de Capraru, si recomanda scoaterea completa afara pe timp frumos incepand cu sapt. 2 de viata. (nu mai imi aduceam aminte de la Victor).

La fel, zice ca trebuie sa se faca acomodarea cu clima de afara treptat.

Cristina, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Parerea mea e ca nr e de fix. Poti verifica si tu www.numberingplans.com" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Cristina sa stii ca sunt putin emotionata si desi pina acum ma bucuram ca am ajuns pina aici, acum ma gindesc ca n-ar fi rau daca ar mai trece ceva timp. Cu Andreea am rezolvat-o cumva in sensul ca avem 3 oferte unde sa o ducem. Sper sa nu fie prea greu pentru ea. Deja ma intreaba daca prietena mea, la care o sa mearga, stie sa ii faca macaroane cu brinza. Ma gindesc ca poate n-ar fi rau sa ii pregatesc cite ceva de mincare si sa ii dau in cutiutze...

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Oana, felicitari!!!!!! Sa-ti traiasca baiatelul si sa fii mindra de el!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Felicitari Oana Wanna!!! Si bun venit pe lume suprizei tale dragi! Bine mai ziceai tu, soon soon.
Fetelor, la mine azi era dpn-ul, de fapt mai e inca vreo 4 ore si un pic, dar cred ca nu se va intampla nimic pentru ca nu am nici un semn. Foarte foarte vag niste mici intepaturi si contractii, dar burta mea e sus. Am citit azi de Oana si ma si vedeam in aceeasi postura.
Cred ca ajung sa fiu si eu cap de lista in ritmul asta.

ruxandra (40 fix)

de maine sa scriu amr -1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mersic pentru link bombi.
anca, tinem pumnii sa ai o nastere usoara! Sa stii ca ne gindim la tine.
samila, mie mi-a zis dr ca pot s-o scot la aer din a 10-a zi, in prima zi 15 min, apoi din ce in ce mai mult. Preferabil in parc, trebuie evitata amiaza si zonele aglomerate.

Ioana

Mergi la inceput

Anca, poate ca ar fi o idee buna cu pregatit ceva de mancare pentru pachet.

Sotul era simpatic, ma punea intr-o zi sa congelez niste sarmale, ca sa aiba ce sa manance cand o sa fiu in spital.

De sapt viitoare, o sa fie si Victor in Bucuresti caci va merge la gradinita.
Ma gandeam ca o sa se sperie saracu' daca o sa ma vada plecand la spital in mijlocul noptii.
Dar poate se va intampla in timpul zilei, cand el o sa fie la gradi.

Va fi stresant ptr ei mititeii, dar dupa cine va fi castigat: ei cu fratiori/surioara.

iti tin pumnii,
Cristina, 36+

Mergi la inceput