Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana gasesti scutece de unica folosinta si la Cora.
Marti cind am fost eu , erau la raionul de noi nascuti , linga biberoane si sterilizatoarea , un raft spre culoarul din mijloc... sint de la firma Fixies care au si pampersi si sint 10 la punga si pe albastru si pe roz.
Cumnata mea foloseste si sint super, le pui pe masuta de infasat si daca face pipi nu murdaresti sub ele .

Nu pot sa dorm si am o stare de agitatie!

Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Referitor la scutece de unica folosinta, sunt si in Carrefour si cred ca la orice farmacie mai rasarita.

Noi avem o punga de 5 buc luata din primavara de la BabyExpo, sunt marca Seni.

Cristina, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Samila, ai un BB foarte frumos!!! Sa-ti traiasca, sa se faca mare si voinic!!!
Ioana, scutecele absorbante eu le-am luat de la o farmacie pe nume Europharma; au dimensiunea 60x90, o fata absorbanta si una aprox. cerata; au si la carrefour dar sunt mai mici, 60x60; se numesc scutece aleze; si la Doris de pe Decebal au de obicei dar cand am fost eu tocmai se terminasera! Ioana, o intrebare pt. cand ai timp: in spital ti-a trebuit prosop pt. BB? SI cu ce o spalau pe Mirunica? Ai adus tu ceva cosmeticala de acasa? Sapun sau gel de dus? Si ai plecat cu silicoanele de san sterilizate de acasa? Acolo le poti steriliza undeva dupa ce le folosesti? Multumesc!!!
Carmi, multumesc frumos pt. raspuns!
Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Mamaaaa, ce de vesti!!Ioana, iti multumim tare mult pt informatii, ne sunt de mare ajutor, ne mai scoti si pe noi din ceata Oana iti tinem pumnii sa nasti usor si sa ai un bb asa cum ti l-ai dorit!!Jadi, care va sa zica esti in Braila, esti vecina cu minepai daca te plictisesti soro, let me know si ne intalnim la un suc Norina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Samila ai un baietel tare frumos !
Sa iti traiasca si sa creasca mare!

Marlena & 39+ si AMR=2zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Norina cind vrei sa plimbi bb-ul sa imi zici. Eu stau pe stefan cel mare aproape de piata mare dar ma pot deplasa cu masina...
Telefonul meu este pe yahoo la adresa noastra comuna!

Ia ca incepe un film cu cai pe hbo... mama a plecat si am ramas cu tante de face curatenie,

Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Neata Fetelor!
Wow ce noapte si dimineata plina de suspans... din pacate cred ca pana pe dupa-masa cand se trezesc americancele, nu o sa aflam mare lucru. Sper doar sa fi fost totul bine.

Marlena, cred ca in momentul de fata lucrurile ti se pare tare nedrepte si te inteleg. Dar, lasa ca, cu cat se lasa mai mult asteptat, cu atat mai mare o sa fie placerea...

Eu zic, in spiritul topurilor sa facem si pariuri: ce sex o sa aiba copilul Oanei, cine o sa nasca urmatorul, etc...

Samila, ai o mandrete de copil, sa-ti traiasca!!!Ce frumos a stat el la poza!

Sofia, tot la munca, tot in 31 de saptamani, tot cu moloz acasa

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!!
Bine ati venit cu bebeii acasa!!!!
Succes OANA
Haideti ...... ca trebuie sa ne intalnim la clubul scutecelor!!!!!!
Succes celorlalte

Codruta & printesa Petra 9 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Jadi hai ca poate o punem de una micavezi ca ti-am trimis PM, mai intru pe searaSofia sa stii ca si eu ma gandesc cu disperare la viitorul nostru program Ce ma fac eu, care m-am invatat sa fac ce vreau si cand vreau ...iar de zacut, ce sa mai zic, e sportul meu preferat in ultima perioada Ma intreb tot mai des :oare voi face fatza? ,,,Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

IOANA eu am gasit scutecele alea la Help-Net, sunt 5 bucati la pachet si costa 80.000, 60\90cm.Am cerut scutece aleze si a inteles vanzatoarea ce vreau....sunt marca SENI.Cat despre silicoane ma hotarasem la alea de la Avent, dar mai bine astept sa vad despre ce e vorba si in caz de nevoie mi le cumpara sotul, ca e simplu si se gasesc prin farmacii!
SAMILA, e super pustiul!!! ii place sa pozeze!!!
LAURA ziceam sa ma duc luni la dr. dar Florin lucreaza toata ziua si singura nu ma duc....asa ca o las pe marti, ca e liber si sotul. iti dau PM cu noutatile!!!! la tine ceva nou??? eu sunt gata cu curatenia!!!
HAI OANAAAAA!!!!
mary 36+

Mergi la inceput