Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Alina,mai incearca poate vei reusi.
La mine este deja tarziu si este timpul sa merg la Noapte buna fetelor de aici,si o zi buna va doresc voua celor din RO. Va
Abia astept sa primim vesti de la proaspata mamica.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Neata !

Am crezut ca voi afla vestea cea mare , dar se pare ca inca se lasa asteptata . Oana , ne rugam pentru tine sa iti dea Domnul putere sa rezisti si sa tii cit mai repede bebelusul in bratele tale .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gata am mincat acum ma duc sa ma culc din nou , hehe.
Mi-am cumparat Harry Potter vol.6 in engleza si ma tot chinuiesc sa il citesc dar ma apuca asa un somnnnnnn.

Alea
Alea
Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

OANA ITI TINEM PUMNII
nicole sa-ti traiasca bb
asteptam vesti
trebuie sa plec la munca

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata, graselor!!!
Romana, sa-ti traiasca bblusul! Sa se faca mare, mare! Si sanatos, si frumos!
Samila, e frumos bb Sebastian si e mare. Si zambaret!
Oana , ne tii pe jar cu !! Eu oricum cred ca e baiat. Am zis-o de cand am facut pariurile saptamana trecuta.
Credeam ca deja aflam acum dimineata, dar...Sa-ti dea Dumnezeu putere sa lupti pana la capat si sa fie totul bine! Poate iese fara cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ii tinem pumnii Oanei.

Fetele, aveti dreptate, luna asta-sept o sa scapam de burti si ne vom tine minunile in brate.

Eu incerc sa ma trezesc ca trebuie sa ajung 1-2 ore pe la serviciu azi.

Cristina, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata, dolofanelor !

...inca mai am net, asa ca profit si scriu.
Mifloricika, nu stiu sa-ti spun de sterilizatorul de la Nuk, eu am luat unul mai necunoscut, insa f. incapator, ca asa m-a sfatuit vanzatorul...
Oana, m-am trezit cu gandul ca o sa citesc ca, gata, ai nascut ! Tinem pumnii !
Pup fetele,

Carmi 32 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am reusit si eu sa citesc toate capitolee din urma, m-am distrat bine cu pisica de sept-oct.

Despre pediatru, ce sa va spun, eu nu am inscris cupilu. Asa ca nu a venit nimeni, va dati seama... Am vb cu dr neonato care s-a ocupat de bb, pina la 6 luni pot merge la control la ea. Am mare incredere in ea; si pentru ca in citeva saptamini plec oricum la boston (asa i se zice botosaniului, nu va ginditi la minuni), nici nu stiu daca o sa inscriu cupilu acum sau in inuarie cind ma intorc. Ma mai gindesc.

samila, bebeul tau e tare frumusel; ma inscriu cu fata pentru mina lui.
mary, intrebai de silicoane pt sin. Daca ai sfircuri si te dai cu creme, e putin probabil sa ai nevoie. Daca nu ai sfircuri, trebuie sa ti le formezi - vezi ca exista sistemul niplette de la avent, trebuie folosit inainte de nastere. In salonul meu 2 mamici au avut nevoie de silicoane - una a avut de la "primii pasi" si nu a fost multumita, cealalta a avut de la alta firma, nu mai retin, si au fost ok. Daca e sa-ti iei, ia ceva de firma, e important sa se lipeasca de sin in timp ce e bb mufat la el.
mary, miflore - de la ce farmacii ati luat scutecele absorbante?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor,bine v-am regasiiiit!!!!Eu m-am mutat la mama si ajung mai greu pe la net,pana saptamana viitoare cand o sa revin in fortaaaa!!
Felicitari noilor mamici,doamne ce repede se schimba lucrurile!!Sa va traiasca bebeii frumosi si mai veniti cu povesti sa mai invatam si noi una-alta! Ioana si eu astept povesti despre CFR2!!Si "scoruri",neaparat!!Si fiindca veni vorba,ai grija de Mirunica,poate o ia deja la picior prin casa..
Oana,bafta multa,cred ca ai vesti deja!!
Mary,mai scrie-mi despre tine! Cand ajungi la dr?
Pupici la toate fetele,aveti grija de voi si de pitici!!!
MOKI,36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
se pare ca surpriza Oanei se lasa asteptata ca si la mine de altfel.

Asta noapte m-am culcat in sfarsit pe la 2 si am dormit fara pauza pana la 7.30.

Bb avea un chef de miscare asta noapte si de abia dupa 2 s-a linistit si am adormit si eu.

M-am trezit cu oasele bazinului si mai departate, mi s-au deplasat de tot si ma dor.

Marlena & 39+ si AMR= 2zile

Mergi la inceput