Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Abia m-a sunat Oana; inca nu a nascut; este 9.15pm aici (8.15pm la ea) si inca mai asteapta pt ca bebe inca nu a coborit. Are perfuzii cu Pitocin si glucoza, plus epidurala in spate.
Tocmai vorbeam cu ea la tel, cind au venit niste asistente/dr (?) la ea in camera si a trebuit sa inchida.
Ea inca nu mincase, pt ca nu se stie daca o sa nasca vaginal sau cu epidurala (eu sper sa nu se ajunga la operatie) si parea putin obosita; mi-a zis ca facuse si putina febra. Sotul este cu ea; a fost acolo, cu ea, toata ziua.
Stiu, din proprie experienta, si mamicile pot sa confirme, este foarte obositoare asteptarea; te oboseste mai mult decit nasterea propriu-zisa; dar eu am avut noroc si am nascut repede; sper din tot sufletul ca si Oana sa nasca repede si sa apuce sa se odihneasca si sa manince putin.

Revin cu noutati daca ma mai suna (o sa ma sune sigur dupa ce naste).

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Oana, iti tin pumnii sa nasti cat mai repede si usor.
Chiar voiam sa-ti spun ca te-am visat azi noapte si ne intalnisem in hol. Imi aratai copilul tau, si spuneai:"nu-i asa ca este frumos baietelul meu". Si sincer, era. Era cel mai frumos copil din lume. Radia, avea o fata de ingeras. Iar mami a lui era foarte fericita.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

O-ho-hoo... ii tinem pumnii Oanei sa-si vada mindretea cit mai repede.
Samila, nu mai stiu daca ti-am spus felicitari. Ce bebelus frumos ai!!!!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, hai draguto!!!

Samila, ce frumos e baietelul tau! Si parca rade!

Fetelor, sunt ingrijorata tare, de cand m-am trezit nu l-am simtit pe bb, or el era superactiv.

Mergi la inceput

Eu zic ca e fetita.

Mergi la inceput

Gata, l-am simtit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Stiam eu de ce n-am somn ... Haide Oanaaaaaa! Sa ai o nastere usoara, si sa fie bebe sanatos!!! Asteptam vesti de la prietena ta!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Haide Wanna ca nu mai avem rabdare... eu zic ca e baiat ca nu se grabeste deloc! Fetele din usa sa nu ne lasati cu okii in ceata pina dupa amiaza!

Marlena esti pregatita ? hehe

Samila ai un bb superb!

Eu sint treaza de la 7 si mi-e o foame de lup.
Ma duc sa imi fac o omleta.

Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetele,i-am lasat Oanei cateva mesaje,insa nu am primit nici un raspuns pana la aceasta ora.Poate ne aduce Oana C, vesti proaspete. Sa mai asteptam.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

HAI OANA!, DAR CRED CA LA ORA ASTA DEJA AI NASCUT!!!!

GINA M daca tot iti e dor de Galati ti-as pune eu niste poze ...da nu ma lasa astia pe serverul lor ca sunt prea mari, am sa mai incerc, daca reusesc te anunt.

Marlena ..... cum e cu barza aia ametita? tot nu a gasit cartierul tau???

Mergi la inceput