Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
mysweetest spune:
E liniste pe forum ..eu nu prea am somn...asteptam vesti de la Oana.
Marlena &
39+ si AMR=2 ZILE
miflore spune:
HAIDEEEEE ONUTAAAAAA!!!

IACA-TA CAND ERA SOON SOON!!!
CAM ACUMA E POSIBIL SA NASTI DACA NU AI SI FACUT-O DEJA!!! LA TINE E 5 JUMATE PM!!! HAIDE OANA!!!
Haideti Marlena si pisica, pai ce facem cu simultanul???![]()
Oana_C, multumim tare mult ca ne tii la curent!!!

Mihaela 36+
miflore spune:
Aha, Marlena, te-am vazut!!!![]()
Te fac un dans in cinstea Oanei?![]()
Oare o fi nascut? Tu ce zici, baietel sau fetitza?
Eu zic ca-i baietzel!!!
Ioana, ai dat super bine la nastere 10 kg!!! Chiar, vorba Kristinutzei, a venit pediatrul in prima zi?
Mihaela 36+
miflore spune:
Carmi, se pare ca n-o sa mai ai net o perioada...si eu vroiam sa te intreb ceva special pe tine; dar poate stie altcineva!
Fetelor, a luat cineva gama Nuk? Vroiam sa stiu ceva legat de sterilizator; exista 2 tipuri Nuk: unul normal, de vreo 3mil si ceva care isi face treaba clasic si inca unul, mai scump - vreo 5mil aproape - care mai are o fct. in afara de cea de sterilizare; se poate prepara si mancare Bebelusului la aburi (asta bineinteles dupa 4-5 luni); cica e mai sanatoasa si se pastreaza vitaminele etc; stie cineva ceva? Oare s-o face bine mancarea sau nu? Va rog frumos, poate stiti pe cineva care are!!! Multumesc!!!

Mihaela 36+
Gina M spune:
Mihaela,lasa ca foarte curand va naste si Marlena.
Ma
eu in continuare si pentru ea .Abia astept sa nasca bebelusa,sa creasca mare,sa o scoata la plimbare ,si sa faca poze cu ea pe aleile Galatiului - ca tare dor imi mai este de locurile natale...
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
miflore spune:
Asa-i Gina, acus acus aflam ceva si de Marlena!
Marlena, unde esti? Te simti bine? Ai adormit? Somn usor daca dormi!

Mihaela 36+
ancadm spune:
Hai ca am mai venit si eu sa mai dau un ochi sa vad daca a terminat Oana treaba. Se pare ca inca mai munceste draga de ea...
Anca 36+
samila spune:
pana naste Oana pun si eu un link unde puteti sa il vedeti pe bebicul meu in a doua zi de viata pe pamanat :-)))http://www.thatsmybaby.net/home/viewchild.asp?imageno1=076&imageno2=51630
ce ziceti de el?
diana_n spune:
Samila, ai un baietel superb, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii
Am pus si eu un mesaj pe site si pentru ca imi dadea eroare am dat refresh de 3 ori si apoi am renuntat. Dupa aceea am vazut ca de fapt s-a inregistrat mesajul de 3 ori, sorry ...
Diana 36sapt.
Gina M spune:
Samila-ai un gogolos de baietel perfect!
Imi este tare drag. Muahhhh...
Sa-ti traiasca !
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.