Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 3
deeapui spune:
GO OANA, GO OANA, GO, GO, GO OANA!!!!!

bebe alex la purtator
32 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
samila spune:
Ioana, Nicole, Romana multe felicitari pentru bebulusi!!!!!!
Oana Cpoti sa aflii numarul de telefon de la spital sau orice alt numar pa care pot sa o sun, de la sotul Oanei? Zilele urmatoare as vrea sa o sun. Fii linistita ca nu o sa deranjez,stiu aproximativ cand sa sun , ca eu am nascut de o saptamana si cam stiu programul de spital.
Oana scumpa iti tinem pumnii sa treci cu bine peste acest hop!!!!!!
In alta ordine de idei alimente interzise pt mamale care alapteaza:
mancarea condimentata, ceapa, usturoi, varza, varza brussels, conopida, brocolli, fasole,cartof dulce, aluna americana (peanut), pepene.
Cacao (ciocolata) poate sa cauzeze bebelusului diaree.
Alcool si cafea interzis.
Asta scrie in brosura primita la spital.
Ioana adevarat spus ca aici sunt niste conditii extraordinare, singura in camera tota lumea se invarte in jurul tau sa te ajute etc. Nu scriu mai multe...
Gina M spune:
NASTERE USOARA ONUTA !
Taare mult am mai asteptat momentul acesta!
Fetele ,eu cred ca va fi un baietel.Voi ce credeti?
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
mysweetest spune:
HAI OANA 

!
Nu ziceam eu acum cateva zile ca bbii nostri vor fi ultimii pe august sau primii pe septembrie din lista
...cateodata presimt anumite lucruri dar nu stiu cand se va intampla asa...vad eu ce ma asteapta in noaptea asta
.
Marlena &
39+
Carmi spune:
Nicole, felicitari ! Asteptam poze !!!
Romana, bine ai revenit !!!
Oanaaaaa, tinem pumnii !!!
Maaaama, ce de emotii pe-aici, si eu vroiam sa va spun ca de maine nu mai am net (ce ma oftik!), adica am la casa noua, dar nu ne-am mutat inca, sper sa ma tina Antoanela la curent.
Va pup pe toate si sper sa va scriu cat de curand.
Carmi 32 si bebe Fabiano
RalucaCostiurin spune:
Hip-hip-huraaahhhh!!
Sunt deja 10 bebei pe august, asa-i?! nimeni mai nimerit sa incheie luna, ca Oana!
Vine septembrieeeee!! Pana aici ne-a fost!!
Karmenutza, acum am reusit si eu sa-mi activez pm (dupa uimiri de vitel la poarta noua...), asa ca daca ti-oi mai aduce aminte ce voiai sa-mi spui.....
Teoretic, azi a fost ultima zi plina de serviciu (chiar daca in concediu...), urmatoarea inchidere de luna sper sa ma prinda alaptand!
Ioana, jos palaria! informatii organizate, utile, la obiect! Cat despre poze, amandoua sunteti niste dulci, dar galusca mica e superba!
Oricum, ma gandesc ca pentru proaspetele mamici e cu adevarat un efort sa vina si sa ne dascaleasca pe noi, inca si cu lux de amanunte. Zau ca merita tot respectul!
Gata, ma duc la culcare, macar sa stau cu butucii in sus putin....
Noapte buna!
Raluca, mama Radului
kristinutza spune:
mai fetelor, io nu mi-s prea panicoasa de felul meu, dar...
alaltaieri n-am dormit nici eu, nici bebe, toata noaptea. ziua urmatoare, la fel (cred ca in 24 de ore, bebe a stat linistit 2 ore). ieri a fost mai binisor, am dormit si noaptea cat de cat. astazi iar s-a agitat la greu si vad ca se prefigureaza o noapte la fel de agitata. in afara de oboseala, nu mi-e nimic rau. eh, nu cred ca e nimik... dar mi-e mila de bebe ca se invarte atata si nu inteleg de ce. sper totusi ca nu e nimic anormal...
ce-o face oana acum?...
cristina 35+
poze