Mamici de martie-aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Tina_Welsh spune:
Auzi domnisoara Zuzi, ia bucurate tu asa frumos de vizita celor dragi si haideti sa numai facem din tantari armasari. Ca daca nu suntem bolnave cu siguranta o sa ii imbolnavim pe cei mici de la noi din burtica. Saracii cat stres si fel si fel de tampenii sa suporte? Daca doctorul a zis ca e cheag inseamna ca s-a eliniminat ala, pe mine nu ma dor sanii deloc ar trebui sa ma gandesc ca deja gata ceva e in neregula nu? Si daca la noapte am sa dorm bine si nu mai dorm agitat inseamna ca e de rau, cine stie ce s-a intamplat. Pai fetelor cu atata stress ne dam peste cap si organismul nostru si pe bebel!
Hai capul sus Zuzi, unde iti este optimismul?
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
tcelen spune:
GALATI,NORMAL CA DE ACOLO SUNT!DOCTORUL,TINA!DAR VAD CA LATICINEVA NU SI-A MAI SCRIS DOCTORUL,SE PARE CA-S UNICA!
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
nanuk spune:
Fetelor, nu mai sunt pe listuta, dar in pace tot nu va las....
E drept ca am ramas in urma, pe la pagina 3 cred, dar recuperez eu.
Zuzi, lasa grijile. Ce daca bebe e mai mic? Ai vazut doar cite greseli de calcul se fac. Am mai vazut situatii din astea, cind i s-a spus femeii ca bebel e mai mic ca virsta si, cind colo, ea a nascut la 39 de sapt o dolofana de 3,300.
Tina, ma bucur pentru tine ca ai scapat de griji. Cit despre vergeturi, crezi ca te iubeste cineva mai putin daca ai asa ceva?
Fii fericita ca bebel e bine. Eu sunt Gica contra, dar cred ca astea nu sunt singurele probleme pe care ti le aduce sarcina. (Oricum, eu as da durerea mea de spate pe un loc pe listutza si pe patru vergeturi sau chiar mai multe.
Dar nu cred ca gasesc vreo amatoare pentru asa afacere.)
Dea, m-am trezit si eu...
La multi ani, sa-ti dea Dumnezeu liniste si sanatate si sa ai un
asa cum ti-ai dorit.
Burticilor, nu sunt printre voi, dar sunt alaturi de voi.
Si, cind o fi sa fie, daca nu deschid eu personal listutza, sa vedeti voi...
NANUK
Zambeste, miine va fi mai rau! MURPHY
Tina_Welsh spune:
Nanuk imi place la nebunie felul tau de a fi. Multumesc pentru urari. Data viitoare te lasam noi sas deschizi da sa faci o listuta asa frumoasa ca a mea ca altfel ne suparam. Sotul tot la fel ma iubeste si cu vergeturi si fara ba din potriva i-am zis ca arat oribil aratandu-i veregeturile si raspunsul lui a fost(cu fata incruntata) " Nu arati deloc oribil, arati ca o femeie ce isi poarta copilul in pantece. Asa ca poarta-te ca atare si esti mai frumoasa ca oricand" Well la asa raspuns am picat pe spate.
Tcelen draga mea am si eu cateva intrebari pentru tine. 1) Unde este manastirea aceea?2) Tu pana la urma ai si baiat si fata sau doar baiat? Ca nu prea am inteles din poze.
Va pup dulce si Nanuk ramai langa noi! Te pup dulceeeeeee si capul sus hai ca ne prinzi tu din urma!
Tina
and Our sweet baby 
nanuk spune:
Hihihihi, Tina, nu ma lauda atata... Tu stii ca nu am avut curaj sa-l sun pe doctor si sa ma programez pentru intrerupere???
Faza ciudata e ca azi am luat rezultatul la primul set de analize si au iesit toate ok... Zau daca mai pricep ceva 

tcelen, ca sa nu mai spui ca esti singura, fac si eu la fel ca tine: medicul meu e Nicolae Suciu, sef de sectie la Polizu. E drept ca, in ultimele zile am avut un traseu sinuos pe la alti t-spe doctori (Polizu-Victor Babes-virusologie-Municipal), ca sa-mi spuna si ei ceea ce stiam deja. 
Asta e... o sa cam lipsesc de p-aci cateva zile, pana dupa aia. Sa nu intrebati care "aia", va rog.
Laura ioana, mamariadna, pispirica, jane04 si restul gastii, sa aveti grija de voi
! Si poate afla cineva ce au facut kim si cat, eu sper sa la fi iesit totul cum trebuie. Va pup 
NANUK
Zambeste, miine va fi mai rau! MURPHY
kim spune:
M-am indragostit de ingeras, e atata de dragut, are o pozitie si o expresie de-ti vine sa-l mananci! E bine dezvoltat, are 2cm16 (dimensiuni pt 8 sapt si 6 zile), inimioara ii bate f bine, cu frecventa normala si taticu' a fost super impresionat cand l-a vazut (desi initial n-a vrut sa vina). Dr. ne-a aratat si explicat mult timp, si ne-a facut a doua poza a lui, de fapt prima in care se vede clar.
Fibromul e tot acolo, n-a disparut din pacate, tot mare, asta este, dar bb isi face tot mai mult loc si isi impinge locatarul in jos - fapt pt care ma plimb noaptea la baie.
Mi-a zis sa nu-mi fac griji ca se vad niste pete de lichid in afara saculetului, si m-a chemat din nou la echo peste 2 sapt. sa vedem daca au disparut.
Pai cand l-am vazut pe voinic m-am linistit si incarcat pentru cel putin 2 sapt. De bucurie azi ne-a scos tati la restaurant... la rasfat. Si avem 4 zile de lafaiala (cu vinerea luata liber pt echo si luni de ziua muncii). Week-end placut la toate!
KIM & my baby
dea0277 spune:
Salutari tuturor si va multumesc din suflet pentru urari si va doresc si voua toate cele bune si mai presus sanatate.
Am fost la doctor si mi-a mai dat o poza...a zis ca totul se pare ca e ok, are 44.5 mm, la 11 sapt si 2 zile, acelasi due date ca data trecuta, deci se pare ca se dezvolta dupa norme si inima se pare ca ii bate normal. Inca nu am auzit-o, dar l-am vazut.
A zis ca inca nu am scapat, mai trebuie sa mai astept citeva sapt pina stim sigur ca sintem in regula. I guess ca dupa 13 sept cind imi fac celalalt ultrasound pentru sindromul down o sa stiu mai bine.
Acum va las ca trebuie sa ma duc la cumparaturi ca am musafiri maine!
Andreea
11 sapt. +
mamaariadna spune:
Kim, ma bucur pentru voi si pentru voinicutul vostru!!!!
Scrisesei acum cateva zile de pizza...am avut si eu faza asta, zile intregi numai pizza. Mi-a trecut, desi din cand in cand tot imi mai fac.
Dea, si tie felicitari pentru puiutul bine dezvoltat!
Nanuk, esti o draguta, multumesc de urari. Tie iti tin pumnii sa fie bine si sa-ti pastrezi in continuare optimismul asta extraordinar!!
Fetelor, eu va pupic pe toate si va urez un weekend insorit si linistit. Eu o sa am un pic de munca...puiul meu implineste 2 ani la inceputul saptamanii viitoare si vreau sa-i pregatesc niste chestii, inclusiv tortulet.
Ariadna,
14+
Tina_Welsh spune:
Nanuk, curaj si succes!!
Kim ma bucur extraordinar de mult pentru tine si normal ca iti vine sa il mananci doar e bb tau nu? Abia astept sa mai creasca si bb al meu sa ma mai duc odata sa il vad. Kim zi-mi si mie te rog cand se face 3D pentru Sindromul DOwn? Si se mai fac si alte teste la acest 3D?
Dea0277 curaj, totul o sa fie ok!
Mamaariadna, spor la pregatiri si distractie placuta. Sa iti traisca cel mic si sa iti creasca mare,frumos si sanatos!
Tina
and Our sweet baby 
Cat spune:
'Neata fetelor!
N-am mai apucat sa scriu desi v-am citit zilele astea. Am fost prinsa cu pregatiri pt Daria la gradinitza. Pentru ca a implinit 4 ani in perioada vacantei i-au serbat saptamana ttrecuta ziua la gradi si a trebuit sa fac prajitura pt copilasi (am luat reteta de aici de pe forum
si a iesit super ). A fost frumos si Daria a fost super incantata, i-au facut cadou o canita facuta de ei la gradi din lut ars. Acum numai din canita asta vrea sa bea lapte.
Ieri am fost la medic pt repetarea analizei, rezultatul il am saptamana viitoare. Si apoi urmeaza amniocenteza...
Incerc sa fiu linistita si imi tot spun ca va fi bine, ca trebuie sa fie bine. Daria ma intreaba mereu cand vine bb, ce face el acolo in burtica, imi pune soricelul ei cantaret pe burta sa-l auda si bb si ma intreaba daca i-a placut lui bb? Pe de alta parte am momente cand ma paraseste orice urma de incredere si
, ar trebui sa nu mai vorbesc despre problema mea cu nimeni pt ca singurul "sfat" auzit din partea anumitor "prieteni" a fost "avorteaza cat mai repede"
La fel si a mea soacra
mi-a spus fara pic de mila sau de compasiune pt situatia prin care trec sa fac avort cat mai repede ca ii chinui viata baiatului ei. Cum pot fi asa oare? ![]()
Stiu ca voi ma intelegeti si de asta imi si descarc sufletul aici.
Tina, cum sa ma supar pe voi? nu scapati de mine...
Bravo ca la tine e totul bine, stiam eu! Ai grija de tine si de bebe!
De abia astept sa te vad miresica!
A, si felicitari pt lista!
Cine mai e ca noi?
Nanuk, esti o scumpa si sunt sigura ca vei reusi curand sa ne dai vestea cea buna! Da-mi si mie o farama de optimism, ca am nevoie! 
Kim, ma bucur ca sunt toate bune la tine si ca l-ai vazut pe bebe. Si eu am 3 poze cu bb mik si in ultima i se vede fetisoara asa de bine.
Dea si de la mine "La multi ani!" cu intarziere, sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos! Lasa grijile si incearca sa te bucuri de venirea celor dragi!
Mamaariadna, bafta multa la pregatiri si petrecere frumoasa! Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Cand te intorci in De?
la toate si week-end frumos,
Catrinel
11+ si
Daria Maria