Mamici de martie-aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
mamaariadna spune:
Cat, Tina, va multumesc mult pentru urari!!! Cat, si tie La Multi Ani pentru fetita ta!!
Cat, scuza-ma ca ma bag, dar cand am citit reactia soacrei tale am devenit un pic furioasa.
In primul rand nu scrie nicaieri ca bebelul tau va avea cu siguranta probleme. Ba chiar este foarte posibil ca amniocenteza sa arate ca totul este in regula.
In al doilea rand o decizie de asemenea amploare ar trebui lasata parintilor, eventual impreuna cu medicul. Nu e corect ca cineva sa impinga de la spate o mama catre un avort, mai ales cu asemenea argumente.
Despre intoarcerea in DE...acum cu sarcina oricum voi fi juma-juma in ambele tari...exista anumite controale pe care prefer sa le fac in DE...iar de nascut oricum voi naste acolo ca si prima data. Sotul meu lucreaza in DE, ce-i drept e selbstständig (scuze, dar nu mi-a venit corespondentul in romana) si poate veni si el destul de des in RO. E mai complicata situatia...dar sunt multumita pentru moment...si de votat pot sa votez si la Ambasada, numai ca n-am cu cine, ca nu-mi place nici de Merkel nici de Schröder.
Eu o sa fac un tortulet de mere, cu pudding de vanilie deasupra si apoi imbracat in frisca...bun si pentru pui si pentru mama...
Va pupic,
Ariadna
14+
Tina_Welsh spune:
Cat sa iti traisca fetita, mare, voinica si desteapta. La iubita ta soacra da-i cu o tigaie in cap,ca pana una alta tu esti insarcinata nu sotul tau. Eu zic capul sus si hai ca iesi tu cu bine din asta ai sa vezi. Scrisesem ditamai mesajul d-a mi-a dat error on page si s-a dus pe apa sambetei. Acum scriu mai putin si copiez in caz ca da iarasi error ca nush ce are calculatorul! Te pup si capul sus!
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
mamaariadna spune:
Cat, hai ca vroiam sa intreb dar am uitat: ce prajitura ai facut tu pentru fetita ta? Ca as vrea sa mai fac un dulce pe langa tortulet.
Multumesc!
Tina_Welsh spune:
Ariadna, daca mai vorbesti mult despre ducliuri si spui cu ce le faci s-ar putea sa ma autoinvit la ziua puiului tau si pap eu tot. Ca eu nu ma pricep sa fac dulciuri! 

Tina
and Our sweet baby 
mamaariadna spune:
Tina, sa vezi ce o sa inveti sa gatesti cand o sa-l ai pe bebelul tau. Eu nu prea gateam inainte de sarcina cu puiul meu, si acum fac de toate. In sarcina am inceput sa experimentez si dupa nastere am trecut la fapte. Mai ales ca vroiam ca puiul meu sa primeasca numai mancare buna si proaspata.
Eu as fi vrut sa serbez ziua puiului meu in weekend, dar spre sfarsitul saptamanii viitoare am taiat-o 2-3 saptamani in concediu. Asa ca ii serbez ziua cu putine rude si cativa copilasi. In ceea ce priveste autoinvitatia ta: cu mare placere!!...desi as prefera un pic mai incolo, dupa concediu. Si daca o sa-mi spui ce dulciuri preferi o sa pregatesc ceva special pe gustul tau.
Gata, ma duc din nou la treaba, ca am dormit un pic la pranz...eram asa obosita...ca azi noapte stateam de 

, asa de rau mi-a fost.
Va pup,
Ariadna
14+
Cat spune:
Ariadna, eu am facut "Prajitura desteapta" pt ca educatoarele mi-au spus ca trebuie sa fac un dulce fara fructe, fara ciocolata din cauza ca exista si copii alergici, asa ca am ales reteta asta care e numai cu oua, lapte, zahar, faina, usor de facut, aspectuoasa si buna. Copiilor le-a placut mult, mai ales ca dupa ce am pudrat-o cu zahar am pus pe fiecare bucata cate o gargaritza din zahar, ca fii-mea e in "Käfer Gruppe" (grupa gargaritzelor).
Sa stii ca nici eu n-am scapat de greturi si mai rau e ca atunci cand imi vine sa
nu ma pot abtine sa ajung pana la baie, nasol de tot...In ce priveste soacra, nu vreau sa mai aud de ea!!! Dar din pacate al meu sot (baietelul) e inca sub fusta mamei si o asculta orbeste...
Tina, daca ti-am facut pofta gasesti retea pe forumul "La bucatarie". E simplu de facut. Multam' de incurajari! Sunt un pic mai vesela acum, noroc cu fii-mea care ma binedispune. Astazi la cumparaturi vede Daria mea o fetita care avea o jucarioara in manutza(n-am priceput ce era nici eu,nici fii-mea) dar ea imi zice
" Mami, mami vreau si eu o chestie d-aia"
Io, neatenta cu nasu' prin rafturi:
"Ce vrei,ce e chestia aia?"
raspunsul:
"Nu stiu , o prostie cred da' vreau si eu!"

Las' ca o sa vedetzi si voi cand or creste puii cum o sa ramaneti masca la ce le poate trece prin capsoare.
A, pe mine m-a apucat o pofta nebuna de langosi cu telemea si am tot cautat retete da' mi-e o lene sa ma apuc de framantat... si stiu ca altfel nu capat decat daca pun mana sa fac. Mie mi-e pofta , io trebuie sa fac! Vreau la mamaaaaa!
Pupici la burtici,
Catrinel
11+ si
Daria Maria
Tina_Welsh spune:
Ariadna stai linistita, autoinvitatia era doar o gluma. Nici macar nush in ce oras esti. Eu in 18 zile plec din tara si tare imi e ca o sa fiu si eu precum Cat si multe alte fete plecate. Daca le e pofta de ceva isi gatesc singure. Numai e mama sau matusa sau bunica care sa te resfete. In fine.. asta e!
Lasa Cat tu sa fii sanatoasa, cat despre Daria mi-am dat seama de la bun inceput ca e o fetita inteligenta. Se vede pe fetzisoara ei scumpa si are o privire as de blanda.. Ptiu sa nu deochi fata!
Ariadna si Cat va pup si bafta la gatit!![]()
Ce liniste pe forumul asta domle!
Tina
and Our sweet baby 
Lady_Hawk spune:
Uf..uf..uf...ce v-am simtit lipsa mame si bebei dragi si scumpi...eu cu bebu_mic si tata_lu`_bebu_mic am renovat oleaca prin apartament si asta a fost motivul pentru care am lipsit cateva zile de la rampa..dar azi v-am citit ..si mi-am dat seama...cata dependenta creati, "ciripelelor" scumpe!!!!...
...
Eu si bebu mic suntem ok, cel putin eu asa cred,...este o sarcina destul de usoara si marti o sa luam si noi rezultatele analizelor la sange si tot marti vom merge la Institutul Cantacuzino unde trebe sa facem toxoplasma si celelalte analize (de care mi-e o frica de nu am cuvinte)

...dar...cu Dumnezeu inainte!!!
Aveti idee cat costa analizele astea, ca am inteles ca se platesc, iar eu abia luni merg la medicul de familie sa imi dea trimiterea si abia atunci am sa imi fac o idee...
...
Ahhhh...si am sa va rog sa ma treceti si pe mine in listuta...
DN=09 iunie 1976
UM=08 iulie 2005
Io si bebu_mic
Serj spune:
buna burticute!!!!
vad ca este activitate pe aici, nu gluma![]()
cat iti doresc sa nu fie nevoie sa iei o decizie drastica, iar de soacra ta sa nu-ti pese atata timp cat nu influenteaza relatia voastra!
si la multi ani pt. fetita!!!!
mamaariadna la multi ani si tie pt. pui, sa-ti creasca mare si sanatos!!!
dea la multi ani si tie (cu intarziere)si sarcina usoara!!!
week-end placut la toate!!!!![]()
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Polixeni spune:
Salutare,
Va multumesc ca m-ati "luminat" si scuzati ingoranta.Deci UM a fost in data de 6.06.2005. Am fost in Atena si sarcina merge foarte foarte bine. Am vazut si bebe-ul care s-a vazut foarte clar pt 3luni.Toate sunt ok,nu are nici sindromul Down nici o alta anomalie.I-am aratat doctorului cosul respectiv si mi-a zis sa ma duc la un dermatolog pt ca ceea ce am eu nu tine de specialitatea lui. Deci luni primul lucru ma voi duce la un dermatolog sa vad poate ii dam de cap.
Pt. celelalte fete ...poate stiti voi ceva. Acum in luna a 3 a mi-au iesit niste cosuri cam suspecte zic eu. Mai intai mi-au iesit la subrat 3 mari si umflate si foarte dureroase care aveau puroi.Ginecologul meu mi-a zis ca sunt de la aparatul de ras.Mi-a scos puroiul.Bun, mi-au trecut acestea dar mi-a iesit un alt cos pe soldul stang.La inceput micut dupa care s-a tot umflat cu mult puroi.Am pus ba rivanol,ba alifie de galbenele,ba propoderm (pe baza de ceara de albine ),da chinezism (alifie chinezeasca) si nimic.De jur-imprejur e tare rosu,in mijloc are puroi si e tare dureros.Uneori nici chilotul nu-l suport.M-am gandit ca poate fi Zona Zoster,desi eu am avut asa ceva cand eram mica.Se mai poate reface oare?Si apoi eu nu am intrat deloc in contact cu oameni bolnavi.Sa fie din cauza lipsei ciclului si asa se curata corpul??Voi ati auzit de asa ceva??
Astept parerile voastre cu nerabdare!! Va pupicesc pe toate!!
Poli