Mamici de martie-aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
jane04 spune:
Dea la multi ani !

Si sa ne spui de bebel !
Ionica Sa te ajute Dumnezeu si te asteptam !
pt. tine !
Eu fetelor voiam sa va intreb : voi nu sunteti nervoase ? Eu crap de nervi toata ziua
.Oare afecteaza bebelul ? Voi cum va simtiti?
15 fix ![]()
tcelen spune:
tina,doctorul meu de incredere si care are grija de mine foarte bine si isi face meseria cu drag nu de dragul banilor sau ca sa fie,este SOLOVIEV DRAGOS-MATERNITATEA DE PE CHICOS
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Pispirica spune:
Happy birthday to you Dea! 

Happy birthday to you Dea!

Sa fii sanatoasa, bebic frumos si sanatos si petrecere frumoasa, ca inteleg ca va fi una 

.
Tina ce super lista ai facut! Casa de piatra si fericire maxima, ca e cea mai importanta si lasa-i pe restul sa zica ce vor, important este sa fii tu fericita.
Va pup pe toate
Anamaria
9+ si bamboochel cel voinicel
mamaariadna spune:
Kim, cum a fost la doctor? Cum e sa-l vezi prima data pe bebe la eco? Si taticul ce-a zis?
Dea, La Multi Ani si in continuare o sarcina fara probleme!!!!!!!
Si eu dorm prost si parca sunt cam nervoasa, asa cam din orice. Sper sa treaca repede.
Va pupic,
Ariadna
14+
thunderlik33 spune:
DARKEYES spune-mi si mie te rog, cum ai ramas insarcinata, natural sau prin insemniare artificiala??.....am auzit tot felul de discutii si nu stiu daca te confund sau nu.....si noi ne chinuim si inca nici un rezultat 
astept raspuns...multumesc!
scuze ca deranjez!
Zuzilici spune:
Buna dimineata burtici!
Voi ati avut vreodata sentimentul ca vi s-au dezumflat sani? Daca da in ce saptamana a sarcinii ati trait aceasta experienta?
Eu de-aseara sunt foarte
pentru ca am avut si-o sangerare si nush' de ce parca simt ca nu mai sunt gravida.
Programarea la doctor o am abia joi dar azi ma bate gandul sa le dau un telefon sa vad cum ma strecoara si pe mine printre programari. Mentionez ca-s in 7 saptamani + 5 zile si bebel nornal doar 5W + 5 zile. Va rog daca ati mai trecut prin asa ceva sa ma linistit si pe mine ca simt ca turbesz de neputinta si incertitudine. 
Aveti grija de burticile voastre. 
Zuzilici
7 cu-n pitic
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
jane04 spune:
Zuzilici scumpa , eu zic sa stai cat mai linistita si IN PAT daca se poate pana te duci la doctor. Acum depinde ce fel de sangerare ai avut si cat de mult. Ca io am auzit ( tot de la fete )ca doar sangele rosu aprins ar fii o pb.De asemenea multe fete cam in jurul saptamanilor tale au avut o scapare de sange , cica de la implantarea placentei (parca) , asa ca nu te nelinisti.
Se zice ca sa-ti pui un tampon si sangerarea sa nu-l umple , ca daca il umple sa fugi direct la Dr. Dar eu nu cred ca e cazul tau !
Nu poti sa gasesti un ecograf pe acolo maine dimineata ?
Cat despre simtamintele ca nu mai esti gravi ...fii serioasa este doar panica. Subconstientul si autosugestia isi fac de cap in cazurile astea.Te pup si tine-ne la curent.
PS: Totusi incearca sa stai prin jurul casei, eu zic ca asa as face .
14+
Tina_Welsh spune:
Zuzilici, nush ce sa zic nu am nici cea mai mica idee pentru ca eu nu am avut nici macar sangerarea asta cu placenta...adik mai bine zis eu nu am nici un simptom al sarcinii...In fine. Eu zic sa suni un doctor si sa il intrebi macar telefonic daca poti.Fetelor tin sa va anunt ca de gura mea ati scapat. Toate testele care ar trebui sa fie negative sunt negative si care ar trebui sa fie pozitive sunt pozitive, asa ca totul este ok. Acum cu D-zeu inainte, sa vedem si cand o sa facem 3D si altele. Alte dureri de cap. Pana atunci mai e...mai am un mic ragaz!
Cat unde esti? Nu mai vorbesti cu noi?
Merci Tcelen de doctor am sa il adaug dar spune-mi te rog din ce oras este! Va pup!
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Zuzilici spune:
Jane si Tina multumesc din suflet pentru incurajari.
Am sunat la doctor dar se pare ca n-am sa pot merge mai devreme de joi cand am programarea.
Ideea e ca ei m-au avertizat ca mai am un cheag de sange care trebuie sa cada sau sa se reabsoarba dar nu m-asteptam ca si sani sa nu ma mai doara
... In orice caz cu Dumnezeu inainte. Azi ar fi trebuit sa ma bucur deoarece mama, sora-mea si nepotelul vin in vizita din tara. dar cu problema asta
... sunt tare sucarita
. Nu pare sa fie debit mare la sangerarea mea si bineneteles c-am bagat un progesterone (ustrogen) dar totusi mi-e foarte frica. Acum nu pot decat sa ma
ca totul va fi in regula.
Multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine. 
Zuzilici
7 cu-n pitic
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire