Mamici de martie-aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
ionica spune:
Salut la toate gravidutele,
Nu vreau sa va intrestez cu povestea mea, doresc doar sa ma intorc la ovulatie,endometru, daca nu va deranjeaza stergeti-ma de pe lista de gravidute!!
Si fara comentarii fiindca nu am sa raspund!!
pupici pe burtici
Tina_Welsh spune:
Tcelen, hahahha mi-a luat cam o zi intreaga nu mai mult
! Dar mi-am gasit de lucru ca si=asa inebunesc pana maine.
Laura Ioana No worries about me, ca nu sunt asa suparacioasa.
Ionica, donem, si multa bafta!
Mai burtici, mai fetele ce e linistea asta aici?
AAAAAAa si tcelen nu am gasit unde e primul subiect pe tema asta, daca observi capitolele incep de la 2, poti sa ma ajuti?
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
kim spune:
...si eu merg maine la echo sa-i ascult inimioara lu' prichindelu' ( deci, Dea, lasam vestile bune pe maine, da? si... La multi ani mamico'!!! tot pentru maine).
Altfel, nu vreau sa va mai dau si eu de citit o tona ca n-as mai termina luna asta. Cred ca v-ati lamurit si voi, imaginatia gravidutei n-are limite.
Pe scurt, eu am inceput scoala, desi ma lenevisem intr-un hal de ziceam ca nu mai merg un an-doi. Si de cateva zile, asa ocupata cum sunt, vreau sa va zic ca aprape uit de greturi si alte probleme, ma simt ok in timpul zilei, singura problema e ca ma simt gravidutza noaptea si nu ma pot odihni cum trebuie, sper sa fie un val trecator.
Ba mi-i foame, ba mi-i cald, ba tb sa merg la baie, ba am crampe... am devenit gravidutza de noapte! incep sa cred ca inconstientul gravidei lucreaza mai tare atunci cand constientul ia o pauza. Deci creeaza probleme atunci cand e lipsa de ocupatie.
Sper sa nu-l obosesc pe bebelica, si sa-mi dau seama daca intrec masura cu munca, stiti cum e, ta ia valul si nu-ti dai seama, poate fi f solicitant. Oricum in momentul in care devine dangerous, trec pe retragere preventiva din invatamant pana la nastere si stau cuminte. Ce ziceti? Observ ca cele care sunt profe pe aici nu se inghesuie sa mearga la scoala, ar fi mai bine pt bb sa stau si eu acasa?
Pana una-alta... am o pofta de pizza, nu stiu ce m-a apucat... iar???
Ariadna, sa nu ma omori, iar iti dau idei... dar e o chestie patologica...
Sa nu treaca o zi de gravidutza fara sa va rasfatati cu ceva (nu neaparat de papa, un film bun, o cina romantica, un masaj, un moment mult dorit...). Deci va doresc sa aveti un rasfat pe cinste...
KIM & my baby
nshiro spune:
Salutare burtici!
Ionica, nu trebuie sa ne raspunzi daca nu vrei....
. Noi te intelegem... insa incearca sa iti revii mai repede si sa nu mai suferi asa de mult... ni se poate intampla oricarei dintre noi, oricand. Numai Dumnezeu le stie... Multa sanatate, fruntea sus si sa ne dai de stire cand se va intampla iar!
Hai, nu mai fi suparata... viata merge inainte si noi caprele nu ne lasam prea usor...![]()
Tina felicitari pentru listuta. E superba!
DEA 0277 LA MULTI ANI! 

Iti doresc sa-ti faca nenea doctorul cel mai frumos cadou de ziua ta! Multa multa sanatate la mami si la bebe si sa-ti indeplineasca Dumnezeu toate dorintele!!!!! (azi e si ziua consoartei mele
numai ca eu din pacate nu sunt intr-o forma prea buna...)
Tcelen stiu cum e cu nuntile in Romania, tocmai de asta... nici macar ziua nu poti sta sa te odihnesti pentru ca e cu gatitul miresei, cu mersul la biserica etc etc... Si petrecerea... pe mine in starea in care sunt acum numai gandul la muzica ma scoate din sarite... daramite sa-mi mai cante in urechi si toata noaptea... asa ca poate mai dispari si tu cate o jumate de ora sau o ora, printre servirea fripturilor si altor alea, cand se incinge dansul mai tare si te duci si te intinzi pe undeva... Oricum iti doresc distractie placuta si "oboseala" cat mai putina!
Mie mi-e din ce in ce mai rau... si eu care ma asteptam ca din saptamana a 12-a sa-mi treaca totul ca prin minune, parca s-a inrautatit. Aseara credeam ca nu mai rezist. Nu am putut sa mananc decat o felie de paine prajita si vreo cateva boabe de struguri... Asta dupa ce am
de vreo trei ori de la niste suc de visine care nici macar nu era concentrat, nu avea acid... in fine... De la orice suc mi se intampla la fel. Cum il beau, cum il
. In afara de cola, da care mi-e pofta mereu, numai ca ma baloneaza si imi face o broscararie in burta.... Si apropo de stomac, cand sunt constipata si ma chinui cate o zi intreaga, cand am niste crampe cum n-am avut in viata mea si in secunda zero trebuie sa fiu la
ca altfel e de rau... Scuze daca v-am ingretosat
. De marti incep orele. Sper sa nu-mi faca bebe figuri si sa-i placa la scoala...![]()
Va pup si multa sanatate!
rocsana si bebe chan
dea0277 spune:
multumesc tuturor din inima pentru urari si va doresc si voua bebici sanatosi si voua multa sanatate. nshiro, noi sintem cam in aceeasi perioada cu bebici. Sper sa-mi dea doctorul vesti bune, eu imi cam simt uterul si a mai crescut .. daca ma masor e cam 12 cm. Sa vedem, cu Dumnezeu inainte.
Vin si parintii mei in vizita week-endul asta si fratele meu si cumnatica, asa ca o sa fie mai buzy, dar am timp sa recuperez ca luni e sarbatoare in canada si nu merge lumea la munca ... hurray!
va dau de stire maine si sper sa fie vesti bune.
Andreea
11 sapt.+
aida_o spune:
mie mi-e foame tot timpul! somebody stop me! daca acum, in a 7-a saptamina sunt asa, cum o fi mai incolo?
apropos de ce intreba o graviduta mai devreme, si eu am dureri de oase, dar ma stiu cu probleme reumatice... ma gindesc cu groaza cum o fi mai incolo...
problema mea cea mai mare este faptul ca dorm foarte prost noaptea, nici o pozitie parca nu mi-e potrivita. iar ziua mor de somn, imi vine sa pun capul pe birou... a, si greturile... nu mai zic de ele.
mi-am adus aminte care a fost primul simptom care m-a facut sa cred ca sunt insarcinata: eram acasa si m-am dezbracat de un tricou; in momentul in care am ridicat tricoul de pe mine, am atins sfircurile si am simtit o durereeeeee... moaaaaamaaaaa.... atunci m-am gindit pentru prima oara la sarcina ![]()
Se mareste clanul :)
aida_o spune:
p.s.: aici puteti citi ce se intimpla saptamina cu saptamina, in sarcina http://parenting.ivillage.com/pregnancy/0,,nc26,00.html
cica in sapt a 7-a e posibil sa-mi apara bubite pe fata, din cauza hormonilor, si asta se poate preintimpina daca beau multa apa si si imi curat fata de doua ori pe zi. talia e posibil sa se mareasca, si sa simt ca nu mai incap in haine (corect
). e posibil sa ma simt ametita, sa ma simt constipata.
in fine... sunt mai multe lucruri scrise, si mi se pare interesant.
Se mareste clanul :)
Tina_Welsh spune:
La multi ani Dea0277! Sa iti dea dumnezeu un bebic mumos si sanatos! Fetele eu stau cam asa....azi dimineata m-am trezit dupa ce toata noeaptea am fost agitata lucru care mi se intampla de vreo 3 zile incoace si sunt adormitaaaaaaa rau. In fine cand ma trezesc noaptea simt asa un gust najpa in gura si ma apuc sa infulec cate ceva si iar ma culc si tot asa.. faza nasoala e ca azi dimineata m-am trezit cu 4 vergeturi pe burta

ce ma fac eu acum? Si am dat cu crema si cu de toate inainte! Arata oribil si sunt mari nu sunt micutze!! OF OF. Astazi ma duc la doctor sa aflu de citomegalovirusul ala cum e....ieri am fost si am luat baloanele personalizate pentru nunta cu textul (Valentina&Mark together forever), servetele tot cu acelasi text, si 2 pahare de sampanie tot personalizate cu textul (Valentina&Mark)! Toate au iesit super si sunt foarte multumita de ele! Mai am rochia pe care o iau miercuri si gata! Inca 19 zile si imi iau zborul spre viitoarea mea casa!
Ma bucur ca va place listuta! Va pup pe toate si aveti grija de voi! Am sa va scriu dupa ce ma intorc de la medic!
Tina
and Our sweet baby 
Tina_Welsh spune:
aha si fetele inca ceva, linkurile trimise de voi care considerati ca sunt utile eu le voi adauga pe listuta ca sa ne putem folosi toate de ele. Daca se poate as mai avea o rugaminte la voi. Haideti sa ne spunem aici medicii nostrii in care avem incredere, in acest fel celelalte fete din acelasi oras cu al vostru se pot duce la acelasi medic si sa nu mai aibe parte de surprize neplacute. Vom adauga medicii de incredere pentru fiecare oras pe listuta noastra! Ce ziceti?
Tina
and Our sweet baby 
tcelen spune:
la multi ani !dea 0277

tot ce-ti doresti mai frumos de la viata sa se intample ,in special o sarcina usoara si un bebel frumos si sanatos,si azi sa ne dai numai vesti buneeeeeeeeeeee!
NSIRO multumesc inca odata,am sa incerc sa fac asa,daca o sa am unde sa fug!!!
kimasteptam vesti despre bebe!
ionica imi pare rau,sper ca o sa treci cu bine peste asta!
tina chiar m-am intrebat unde este primul capitol,pai am sa vad si eu ,dar daca tu nu l-ai gasit ...............?!!!nici eu nu prea cred!
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?