Cate kg ati luat ? (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La prima sarcina am pus doar 7 kg si bineinteles le-am dat pe toate jos in momentul nasterii.La a doua sarcina am pus 9 kg(baiatul a fost cu 800 de grame mai "grasun" decit fetita)si le-am dat jos pe toate imediat dupa nastere.

Acum sunt gravida in saptamina a-21-a si am pus deja 3 kg dar voi incerca sa nu am mai mult de 53 de kg in saptamina a 40-a...Nu stiu daca se va putea fiindca se pare ca am mai multa pofta de mincare decit la primele 2 sarcini.Atunci nu am luat vitamine deloc ci doar fier.Acum m-am indopat cu multivitamine pt.gravide...

Bebei sanatosi va doresc tuturor
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb---->feb.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

mariana_1976, 7 si respectiv 9 kg. in toata sarcina?
Pai e supe bine.
Cum ai reusit?

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Toanca pai si tu stai bine cu kg, ai doar 7 ,e super bine, cred ca te ajuat si tigarile pe tine..
Ai grija cu ele, mai redu dc potzi, dar dc medicul iti da voie, multa sanatate!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Denisam e posibil sa ma ajute si tigarile...
De redus incerc sa le reduc da nu prea reusesc fira-r mama lor....
Da nu cred ca-s numa tigarile ca si la mancare incerc pe cat posibil sa nu ma prea arunc.
Cand mi-e foame bag cate un mar sau ceva.....iar seara nu mai mananc dupa 7 cand ajung acasa....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Eu am luat 22 kg in sarcina ,de la 60 kg , ajunsesem la 82 kg ,eram imensa , acum fetita mea are 9 luni , iar eu am ajuns la 64 kg , mai am de dat jos 4 kg , pe care sper din tot sufletul sa le dau jos pana in ianuarie cand se va face un an de la nastere .

Sarcina usoara si bebelusi sanatosi viitoarelor mamici .

Elena + Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Pana acum 10 kg bebe are 23+.

Anca 23+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna !
Eu am luat 4 kg si sunt in 16 sapt. si 3 zile.Nu stiu daca este mult,dar eu ma simt taaaaaare grasuna(am 58 kg si 1.69).

ANDREEA GEORGIANA +16 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

quote:
Originally posted by toanca

numeioana, fara suparare, da e exagerat de mult.....
Asa mult a mancat?

poze

Cred ca sunt doua cauze: una ar fi ca inainte de sarcina nu prea manca, ca sa se mentina slaba si dupa ce a ramas insarcinata a cam postit la de toate. A mancat la greu, a luat vitamine... Apoi ti-am spus, a avut o sarcina dificila si nu prea s-a ridicat din pat.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Maine am 18 saptamani si nu am luat nici un kg, ptc la inceput am slabit 2 kg si am pus pana acum 1,5kg, deci mai am 1/2 kg pana la greutatea mea dinainte.

Laura 17+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Toanca,da doar 7 kg pe tot parcursul primei sarcini si 9 kg la sfirsitul celei de-a doua.

Am mers f.mult la inot si cu bicicleta,am mincat insa doar produse degresate sau cu f.putina grasime animala(brinza mea de vaci aici are 0.2% grasime si cea feta 3%,laptele si iaurtul 0,1% iar carne nu maninc NICIODATA tocata,in principal sunt multumita doar cu ratza,curcan,pui si peste.)

In rest nu am facut nimic deosebit, se pare ca este "mostenire" de familie,atit mama cit si bunica neavind nevoie sa tina cura de slabire dupa nasteri...

Nu e cazul sa va stresati prea mult cu kilogramele in plus,de cele mai multe ori dispar dupa alaptare...
Sa aveti numai bebei sanatosi si ...mincaciosi !!

Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

Mergi la inceput