Cate kg ati luat ? (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Toanca, scuze ca-ti raspund asa tarziu, dar abia acum m-am eliberat putin cu munca...
Dr meu...spune ca daca nu pot sa ma las, asta e, macar sa le raresc. Iar ideea de baza este aceiasi : trebuia sa ma las inainte de sarcina, daca vroiam intr-adevar. Altfel daca ma stradui prea tare sunt sanse sa devin nervoasa si nu este bine pt bebitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am luat 17kg si am dat jos( fetita mea are 10 saptamini) 12.5-13kg. mai am 4+ ce aveam surplus si aveam...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Inainte sa nasc aveam 70 kg (de la 54). Acuma am 59 kg, dar alptez si nu tin cura de slabire. O sa dau incet incet jos si cele 5 kg in plus. Normal ca astea vor fi cel mai greu de dat jos.
Am zis ca fac abdomene, dar nu am timp nici sa ma intind pe jos, dapai sa mai si numar la abdomene... E musai sa imi fac timp!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut mamici si gravidutze!
Inainte sa raman graviduta aveam 48 kg...si in sarcina am pus 18 kg, si am ajuns la 66...se vedea mai ales la burta(de fapt numai acolo), in scurt timp am dat mare parte jos....m-a ajutat enorm faptul ca alaptez, pur si simple dispareau kilogramele...
..de fro' 2-3 luni am ajuns la forma dinaintea sarcinii, chiar mai slaba cu un kg....diete n-am tinut, cu alptatu', oricum inca alaptez, deci a fost de la sine
Elise are 1,3 ani acum
Pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Cu rusine recunosc ca in timpul sarcinii am pus 22 de kg. dar cu mandrie afirm ca le-am pierdut pe TOATE acum dupa aproape 10 luni.
Inainte de sarcina aveam 43 de kg.,cand m-am internat in spital pentru cezariana 64 kg.,la iesirea din spital 56 kg.,iar acum 43(si cateva grame,dar nu conteaza)
Nici eu nu am tinut vreo dieta,de alaptat nu am alaptat decat 3 saptamani ,dar au disparut grasimile

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Buna fetelor,mai intai va salut si va imbratisez pe toate.
Mai demult va spuneam ca incepusem sa ma ingras intr-un mod galopant.Ei ,acum la 21 sapt +3 zile,am pus exact 13kg.in plus.Sunt o .Acum am inceput sa iau doar 3 mese pe zi,iar intre manac fructe sau legume crude.Cel mai rau e ca obossc repede.
Sper ca nu v-am plictisit,dar vroiam sa povestesc cu cine cunoaste aceste experiente.
Va pup cu drag
M 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu credeam ca am luat vreo 7 kg, dar am fost ieri la dr. si m-a cantarit pe cantarul pe care am si fost luata in evidenta...
Am un surplus de 6 kg. si jumatate.
Sper sa ma incadrez in limite normale pana la sfarsit....

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

AM APROAPE 34 DE SATAMANI SI AM PUS DEJA 15KG ,AM 69KG ACUM SI SINT DISPERATA ,NU STIU CAT MAI POT LUA IN GREUTATE PINA LA NASTERE ,ABIA MA MAI MISC ,E TARE GREU DAR SPER SA SLABESC REPEDE DUPA CE NASC!

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hai sa zic si eu desi cred ca am mai raspuns la un subiect asemanator
la prima sarcina am luat 35 de kg si intr-un an de zile le-am dat pe toate jos
la a doua sarcina 26 de kg si dupa 10 luni de la nastere mai am inca 4 kg in plus...sper sa scap de ele cat de curand.
va pup pe toate si celor care nu ati nascut inca va doresc sarcini si nasteri usoare si nu va mai faceti probleme cu kg...nu acum si nici dupa...acest capitol este valabil numai dupa ce se incheie procesul de alaptare

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Hop si eu,
Iata ca la 25 sapt am luat 12 kg.

Anca 24+

Pozele Noastre

Mergi la inceput