Cate kg ati luat ? (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanap spune:

Salutare !!! Sunt in saptamina 32 si am luat aproape 6 kg. Ma simt super! Adica vreau sa spun ca nu mi-e greu deloc,sunt inca destul de vioaie. sa vedem de acum incolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Salutare burtici dragi!
Eu sunt in 22 saptamani si pana acum am luat 8 kg!!! E cam mult nu-i asa?? Ce sa zic...nu mananc sa sparg ba chiar in unele zile nici nu simt ca as manca ceva, alte dati insa as manaca pana as lesina...Totusi sper sa nu depasesc 20kg pana la sfarsit!!Cam 200g pe saptamana daca as lua a de acum incolo ar fi ideal!!!

Kikiriki 22+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Eu inchei 38 de saptamani peste doua zile si am luat 13 kg. Insa nu m-am gandit nici o clipa in aceste 9 luni cate kg. am luat sau sa mananc mai mult sau mai putin. M-am straduit sa mananc foarte sanatos, foarte hranitor, dar pe langa asta am mancat si multe porcarele, in special dulciuri gramada... Avantajul meu este ca si inainte mancam fara retineri, ce voiam si cand voiam (MULT!) si nu variam in greutate deloc. Cred ca tine de metabolismul fiecareia si de necesitatile personale si ale bebe-ului. Interesant este ca cele 13 kg nu se cunosc! Sincer. Probabil ca s-a depus un strat de grasime in mod egal, peste tot.
Acum astept sa nasc oricand si nu ma gandesc nici acum la ce va fi "dupa". Cat voi da jos, in cat timp samd. E un stres inutil. Organismul functioneaza mai bine dupa propriile reguli. Si mai ales, trebuie sa ne gandim toate ca dupa nastere sa mancam la fel de sanatos ca si in sarcina. Altfel, copilul nu va fi hranit bine. Vom avea timp suficient sa ne revenim la vechile forme dupa ce copilul nu va mai fi dependent de noi.
Va doresc succes tuturor in a "creste" incetisor, dupa nevoile fiecareia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mare minune si cu forumurile astea! Ce bine ca exista.
Sunt gravida in 12+ si am luat doar 2 kg, si imi faceam probleme ca ar fi ceva in neregula...pt. ca nu am greturi si mananc non-stop. Acum dupa ce am citit toate mesajele nu ma mai gendesc la asta, cate kg or fi sa fie. Pe mine nu m-ar dernja sa raman cu vreo 5 kg dupa ce nasc. Inainte de sarcina aveam 44kg la 1,63, asa ca sper sa ma intelegeti!
+ =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

10 kg in total.

Felicia 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

deja +8 KG

Toanca si Matei Alexandru 30+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

Eu am plecat de la 56 ( ce vremuri ...) Am luat 16 kg la sarcina (am bagat ca sparta). Deci 72. Bun...Am venit acasa cu 66. Si acum, la 9 saptamani am 66,5 si o pofta de mancare mai ceva ca atunci cand eram . Asa ca am ramas cu 10 kile bune, dar nu disper.Pt gandacul meu oricum, a meritat. Ea sa fie sanatoasa.

http://ada.251.ro
algo se muere en el alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Buna mamici destepte.
Am intrat in 38 sapt pana acum m-am ingrasat 16 kg dar arat normal nu e groaznic chiar daca suna......
De 2 sapt nu m-am mai ingrasat de loc e normal.Eu mananc, nu la fel de mult, dar asta mic pitic are ce sa-si ia saracutu.
Va pup si pls spuneti-mi ce credeti e normal?

Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinus spune:

La 35 de saptamani am luat 15 kg! Ca toata lumea, imi propusesem sa nu trec de 12-13, dar se pare ca natura isi urmeaza cursul, oricat am incerca s-o pacalesc.
Partea buna e ca in ultima luna, am luat vreo 2.5 kg, ceea ce ma face sa cred ca n mai iau mult.

Bafta la toate! Si nu uitati - bb e pe primul loc!

Lavinus 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

15 kg pina la 31+. O fi mult, o fi putin...priviti in album la "burtica" si o sa vedeti la 30 sapt. cum arat cu 15 kg in plus!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput