Cate kg ati luat ? (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Crisu23 spune:
Toanca, sa stii ca este foarte bine si la tine. Imi spunea si medicul de familie ca este indicat sa iei aprox 1,5Kg/luna, deci noi suntem chiar ne mentinem foarte bine! ![]()
Am si eu o intrebare la tine, asta ca am vazut ca ai acelasi UM ca al meu. Tu ai calculat saptamanile exact de la ultimul UM sau de la UM+7 zile? Ca am auzit la variante...cateodata nici eu nu stiu in ce saptamana mai sunt. Ma bazez doar pe ce mi-a spus doctorul, ca la fiecare 20 ale lunii intru in luna noua.
Si inca ceva...saptamana trecuta la ultimul control
avea 34cm si aprox 1000gr. O fi bine?(medicul spune ca este in grafic, dar eu mai intreb...tinand cont ca inca mai fumez, chiar nu am reusit sa ma las)
tcelen spune:
la prima sarcina,cand an ramas aveam 54dekg,la 9 luni 77kg,deci am luat in greutate 23kg,din care sincera nu am reusit sa dau foarte mult jos,ci doar jumate,acum dupa 7 ani sunt din nou insarcinata si la 23de saptamani+,am luat 5,5 kg ,sper ca pana la sf sa iau cel mult 10-11kg,din care sa mai raman cu 3-4kg dupa nastere!nu ma abtin de la mancat,dar nu pot nici sa mananc foarte mult!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
toanca spune:
Crisu23, mie mi s-a calculat DNP-ul luand in considerare ultima data a UM.
Cum UM a fost 8.04.2005, au calculat DNP 13.01.2006.
Saptamana trecuta, la eco bebe avea 1035 gr. si mai mare cu 4 zile decat s-a calculat initial.
PS: NICI EU NU AM REUSIT SA MA LAS DE FUMAT!!!!
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
numeioana spune:
Cumnata mea e cam speriata. La 32 de saptamani a luat deja 28 de kg. N-a avut voie sa depuna efort deloc, asa ca o sa aiba ce da jos. nu-si face griji pentru silueta, ci pentru sanatatea ei!
Ioana
toanca spune:
numeioana, fara suparare, da e exagerat de mult.....
Asa mult a mancat?
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
Crisu23 spune:
Toanca, pai fumez...cam 10 tigari/zi, Lights ce-i drept. Stiu ca poate sunt multe, dar sincer nu am reusit sa ma las, si nici nu am de gand sa ma fortez, indiferent de parerea altora. Este decizia mea, am discutat si cu medicul...
Ideea este ca la unele trag doar cateva fumuri, restul se fumeaza singure, altele le fumez cu asa o pofta...
Tu fumezi mult?
toanca spune:
Si eu tot cam ca tine si tot lights....; inainte nu puteam sa sufar tigarile lights.....dar acum am zis ca macar atata lucru sa fac.....
Am tot incercat sa le reduc si am reusit: de la un pachet/zi la jumatate....
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
toanca spune:
In general pe mine nu se poate spume ca ma caracterizeaza optimismul....
Dar, de data asta si eu stiu ca o sa fie bine...
Mai ales ca la eco totul arata perfect normal si....am vazut o gramada de gravide (inclusiv nasa mea) care au fumat pe tot parcursul sarcinii, iar bebeii sunt perfect sanatosi.
Mai mult decat atat, cica daca era sa ne lasam de fumat ar fi trebuit s-o facem cu cateva luni inainte de a ramane...ca sa eliminam toate nicotina din organism.....
Asa ca............
Dr. tau ce spune?
Ca al meu mi-a zis de la inceput: n-o sa le lasi ca te cunosc prea bine, dar macar redu-le!!!
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze