Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Oana n-am gasit la BBsrus din aia bleo cu liniutze albe, am luat bleumarin cu niste floricele albe. Am vazut ca politica lor e ca poti returna produsele in 90 de zile asa ca daca mai trec pe acolo si gasesc din cealalta intre timp pot sa o schimb, daca nu, important e continutul si nu fatada, nu?

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor eu am niste arsuri.......oare e adevarat ca ii creste parul???o sa incerc si eu sa pun o poza sper sa reusesc sa ma cunoasteti si pe mine,altfel e cand vezi poza eu deja o stiu pe oana,jadi...si e altceva
mai am probleme cu umflatul mainilor si picioarelor si imi amortesc degetele,voua vi se intampla????
vad ca bb se lasa asteptati

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

ege arsurile le ai de la faptul ca baby creste si iti impinge stomacul in sus. drept urmare o parte din acidul gastric poate urca in sus pe esofag si iti produce senzatia de arsura. picioarele si miinile mi se umfla si mie. miinile nu prea arata umflate, dar nu mai pot purta vergheta sau alte inele si am o senzatie de discomfort cind string pumnul.

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Oana, pai eu n-am pisica, pisica cu nume de spirtoasa e a
verisoarei mele, Antoanela, asa ca nu o iau cu mine cand ma mut, sa si-o tina sanatoasa si sa o moseasca ea !!!
Fetele, am mancat ca un pork azi...si acum astept o pizza Calzone...of, of, ca nu ma mai potolesc.
Hai, pup fetele,

Carmi 32 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

ege daca vrei sa ne vezi( pe unele dintre noi) uita-te la pozele de la intalnire noastra de pe prima pagina!
mary 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

bine ai revenit, ioana!!! asteptam poze... iti dai seama ca suntem curioase si vrem sa ne induiosam un picutz...

vreau sa vad poze cu mirunaaaa!!! sunt disperata dupa poze cu copilashi!!!

(bine ca mi-am pastrat calmul si nu stresez biata fata, nu?)

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmi, si eu am mancat exagerat in weekend dupa care ieri si azi pana pe la pranz mi-a fost rau.

Fetele, voi beti vreun ceai ptr usurarea travaliului ?

Maine ar trebui sa se intoarca acasa Romana cu Luca.

Abia astept sa o iau la intrebari despre cum este la cea de-a doua nastere.

Oana, Marlena, voi cum va mai simtiti ?

Cristina, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Salutare gravidute!

Romana sa va traiasca Luca, sa fie sanatos si mancacios!

Marlena eu recomand tampoanele de sani de la Chicco sau Nuk. Ambele au banda de lipit si nu transpira sanii asa tare ca la altele gen Dalin.

Tonnia
eu voi spala toate lucrusoarele lui bebe saptamana viitoare, cand imi va veni si moblila, adica pe cand voi intra in saptamana 38. Se pare ca bebelul meu nu este grabit, contractii nu prea am deloc, asa ca sunt aproape convinsa ca va astepta data de 19 septembrie.

Kristinutza am vorbit deja cu pediatrul, mi-a acceptata baiatyul, mi-a dat numerul ei de telefon si a zis sa o sunam cand ajungem acasa, iar ea va evi a doua zi pentru control si atunci ne vom ocupa si de hartogaraie.

Ege La multi ani! Sa o tineti tot asa!

Norina gandim la fel in legatura cu botezul . Si eu am fost la unul cu dar si am ramas profund scarbita, dar prorbabil parintii aveau nevoie de bani. Si noi il vom face acasa si vom avea in jur de 20 de invitati: bunici, nasi, matusi si unchi si vreo 2 familii de prieteni foarte buni.

Ioana bine ai revenit! Cum e cu Miruna acasa? Te bombardez si eu cu niste intrebari, ca tot cezariana ma asteapta si pe mine.
1.Doare tare dupa? Daca da, iti dau calmante pentru durere?
2.Ce tip de anestezia ai ales?

Fetelor referitor la interdicitiile alimentare dupa nastere, nu stiu ce sa zic. Noua la Scoala mamei ni s-a spus ca putem manca orice (exceptie usturoiul si ceapa, care schimba gustul laptelui si bineinteles alcoolul). Si asa am citit si in cartea lui Capraru.
Si eu transpir la greu, desi de vreo 3 luni am o tensiune buna (110/60). Ultimele nopti le-am dormit foarte bine (poate din cauza ma ma culcam dupa miezul noptii), insa tot mai bun este somnicul de pe canapea din timpul zilei.

Noapte buna!

Flavia 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

anca care este dpn ul tau??
eu zic ca am 35 de sapt si dpn ul este 6 oct
nu stiu ce sa mai fac cu arsurile aste ,pana acum nu am avut dar acum parca nici nu imi vine sa mai mananc
apropo intr-o sapt si jum.am luat 3 kg,eu presupun ca e din cauza vitaminelor pt.ca de cand m-am externat iau iar vitamine pregvit zinc
maine vin in buc sa vedem ce gasim pt bebelina
la neptun incepe maine targul tinimtex , o sa merg si acolo joi sa vad,in functie de ce gasesc maine in buc
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu am simt bine, nu prea mai am nimic, doar acea presiune jos care ma determina sa merg foarte des la toaleta.
Oana a disparut ..poate s-a dus la spital sa nasca .

Marlena & 39+

Mergi la inceput