Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
ancadm spune:
'neatza
! Uite ca n-am mai reusit sa va scriu, dar am incercat sa recuperez din urma. Pe la noi nu s-a intimplat nimic spectaculos...Toate lucrurile merg bine! Ieri am mers si mi-am luat perna de alaptat. Sotul ridea de mine ca am ales-o pe cea recomandata de Gina si despre care mi-a spus si o prietena ca a incercat-o la consultanta de lactatie si ca are design pentru "profesioniste".
Simbata am mers la "bilci" zis si State Fair si am atit am mers ca am crezut ca imi ies picioarele din sold si copilul din burta. Doua zile mi-au trebuit sa ma pot ridica din nou in picioare. Dar cind ma gindesc cite chestii n-am apucat sa maninc imi vine sa ma mai duc odata
.
Ioana bine ai venit acasa. Cum te descurci cu Miruna?
Oana, unde esti? Ai plecat la nascut?
Cit despre botez noi trebuie sa il facem pe la sfirsitul lui octombrie pentru ca atunci ar trebui sa vina nasii incoace. Daca iau viza, daca nu...
Anca 36+
mihaela_e spune:
In urma cu ceva timp, am avut o discutie cu nasii mei si cu duhovnicul nostru, iar preotul ne-a spus ca in post se poate boteza fara probleme. Acum o sa-l intreb exact ce si cum si o sa va spun si voua.
Tot citesc ce harnicute sunt unele dintre noi si ma minunez. Facut curatenie in casa, mutari etc. Va invidiez sincer. Eu sunt asa o puturoasa de n-a vazut DC. Zau daca-mi vine sa fac ceva in casa. Evident ca am chef sa lucrez, la problemele profesionale, dar in nici un caz nu am chef de treburi gospodaresti.Noroc cu femeia care vine sa ne mai faca ea curat, ca altfel
Azi, prima zi de lucru dupa 2 saptamani de concediu, am avut tot felul de negocieri si intalniri, iar sotul saracutul, intrucat mai avea 2 zile de concediu s-a apucat sa faca curatenie generala in casa.
Oricum, scaparea mea e BB. Tot timpul spun ca nu pot face nimic pt ca nu pot sa-l deranjez pe bb, nu ca nu vreau eu.
Mihaela 32+
oana0204 spune:
Buna dimineata fetelor, gata m-am trezit, am si mancat. Iar a fost o noaptea feerica, o singura trezire-eram moarta de somn nu mi-a trebuit nimic altceva decat wc.
Bine ai venit Ioana, inca o data felicitari, sa-ti traiasca Miruna, sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta, norocoasa si sa aiba noroc in
.
Va citesc si eu repede din urma, raspund unde e cazul.
soon, soon
Oana D - saptamana 39
Foto
oana0204 spune:
In legatura cu botezul.. al nostru va fi probabil la sf lui oct-inceputul lui nov, cand nasii vor ajunge in SUA, si probabil va avea loc la unul din restaurantele romanesti de aici.
La multi ani Ege, o aniversare placuta in continuare si tot ce-ti doresti tu sa se realizeze.
Lucia, cu placere uite aici: "Sfânta Laura a fost o martiră spaniolă din secolul IX care a fost aruncată într-un vas plin cu plumb topit de către mauri. O altă purtătoare vestită a fost Laura Secord, o eroină canadiană în timpul războiului din 1812." Cam atata am gasit, restul link-urilor erau aiureli.
Carmi, daca va mutati, cu pisica ce faceti?
Kid, bine ai revenit de la mare. Sa-ti priasca si sa-ti fie de bine.
Anca ai gasit la bbs'r'us perna de alaptat din aia in dungi cum ne-a aratat Gina?
Iaca iau o pauza sa vb cu mama.
AMR 6 zile
Oana D - saptamana 39
Foto
cristinamh spune:
salutare tuturor!
felicitari proaspetelor mamici, si nastere usoara viitoarelor!
sa ma iertati ca ma bag asa in vorba, dar am vazut ca discutati de botez... tot cu postul am si eu o problema...
http://www.crez.org/randuieli/cununa_boteaza.asp
si stiu ca pe toate calendarele bisericesti scrie mare "nu se fac nunti si botezuri"... ca se da totusi dezlegare speciala daca e copilul bolnav, sa fie botezat mai repede...
dar de curiozitate, pentru cine a intrebat deja, cu ce motivatie accepta botezul in post? nu-s o fire religioasa, da' daca tot o fac, s-o fac cum trebuie...
ma gandesc sa nu accepte doar ca sa mai aiba si ei un venit in post... ca tot nu taie chitante pe ce presteaza
.
Cristina
26+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
mysweetest spune:
Oana am vazut ca nu mai apari pe forum si speram si eu ca nasti dar nici acum nu a fost sa fie.
Cristina azi nu mai naste niemni ca e tarziu de acum
...ne pregatim pentru maine.
Marlena &
39+
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Bine ai venit, Ioana!!! Sa-ti traiasca Mirunica, sa fie sanatoasa, desteapta, frumoasa si haioasa!
Intrebari:
1. la cat timp ai avut lapte/colostru?
2 pompa ai folosit-o deci inca din spital?
3. ai sterilizat-o de acasa?
4. alaptezi de la 1 san pana se goleste sau partial de la ambii? Ce faci cu sanul negolit intre alaptari, folosesti pompa?
5. cum arata burta? ti-au recomandat centura?
6. cum e cu lohiile?
Bine v-ati intors, Kid si Mihaela!
Antonia
Uite niste raspunsuri
1.Am avut colostru inainte de a naste,pe la 30s.Nu e obligatoriu sa ai inainte de a naste,nu inseamna ca daca nu ai nu vei alapta cu succes.Laptele a venit marti,am nascut sambata la ora 06.30a.m.
2.Nu am folosit pompa deloc,am avut-o cu mine la spital.
3.Am sterilizat-o de acasa prin fierbere 10 min.
4.Am fost sfatuita la orele prenatale si in spital sa ii dau un san la o masa si apoi celalalt.Fata am pus-o la san la 30min de la nastere si am avut-o cu mine in camera.Asa fac si in prezent(alternez sanii la mase) si alaptez la cerere,nu i-am dat fetizei decat de la mine si avea 5.060kg martea trecuta.Nu golesc sanul cu nimic intre alaptari,papa Bibi cat vrea si regleaza ea productia de laptic.
5.Mi-am cuparat si eu chiloti de elastic care strang burta,mi i-am pus,ma deranjau teribil,i-am scos si am zis ca asta e.Am facut f bine pt ca dr fizioterapeut mi-a zis ca purtatul centurilor face muschii lenesi
.Kg din
le-am dat,dar am fost eu destula si mi-ar prinde bine niste kg in -
.6.Scurgere mai abundenta am avut in primele 6-7 zile apoi s-a diminuat si dupa 2 sapt decolorat bine de tot.Deja la 2 sapt foloseam absorbante zilnice.
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos