Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

OANA ITI TINEM PUMNII

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Daaa... de unde... eram cu nasul in forum.. altul, despre imigrari

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

IOANA, bine ai venit si inca odata, felicitari. Nu-ti pun intrebari ca fetele inaintea mea au intrebat tot, macar sa ai tu timp sa raspunzi. Ai grija de tine.

Ege, felicitari pt aniversare si multe, multe altele de acum incolo. Si eu am arsuri, indiferent ce mananc, si ziua si noaptea, e groaznic. Pana acum numai grisinele ma ajuta un pic. Maine ma duc la doctor si o sa insist sa-mi dea un medicam pt asta, o sa-ti zic si tie. Picioarele nu mi se umfla, poate pt ca stau mai mult in pat.

Miflore, nu stiu exact cand ar face Whisky 60-62 de zile de sarcina. Daca intarzie mai mult de o saptamana o s-o ducem la dr sa vedem ce zice. Sper sa nu o mosesc eu ci sotzul meu, nu am chemare pt asta acum. Dar in mod normal pisicile se descurca si singure.

Oana ce mai faci? Soon, soon?

Fetele din alte luni care ne dau sfaturi si ne incurajeaza, multumim mult de tot.

Noi vrem sa facem botezul in Rom si de aceea posibilitatile sunt mai limitate. As prefera in jurul Pastelui, inainte sau dupa, ca e mai cald. Dar vom vedea, mai e timp.

Pupaturi la toate fetele, o seara buna
Anto, 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Am uitat, Norina, vroiam sa te intreb mai de mult, in cate sapt esti tu acum?
Si eu iau medicam cu pumnul (dar nu gynipral), din sapt 15, impotriva contractiilor, dar dr mi-a zis ca in sapt 36-37 vom opri tratamentul. Am noroc ca nu am palpitatii, in schimb iau zilnic prafuri impotriva constipatiei, deh cu repausul si 6 utrogestane pe zi nu e de mirare.
Daca ai palpitatii vorbeste cu dr ca poate-ti reduce doza.
Bafta multa in continuare.

Pupici, Anto, 34 fixamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara la toata lumea! Am reusit si eu sa recuperez si sunt cu lectura la zi.
Flavia, pediatrul e subiect la care tot ma gandesc de-o vreme. Pe unde stau eu (Iancului) isi are cabinetul dr Nicoleta Bobe, despre care am tot citit pe forum, numai cuvinte de lauda. E si neonatolog la Polizu. Ma batea gandul sa ma duc intr-o zi si s-o intreb daca ne primeste... doar ca am tot amanat, mi-era ca nu se prea obisnuieste. Tu te-ai prezentat cu "ceva", sau doar asa, cu simpla prezenta?
Astazi am facut galusti cu prune, pesmet la greu si inca nici o arsura! lucru care a facut-o pe soacra-mea sa clatine contrariata din cap, si sa-mi zica cu ton usor amar ca daca ai arsuri, crste parul bebeului - vezi Doamne, il voi naste pe Telly Savalas!!
Pur si simplu cred ca am stomacul de piatra, ca suturi incasez in el de vreo luna jumate, grupa mare! sac de box pt bebeu!
Ma umflu si eu, din pacate, si dimineata am incheieturile, in special mainile anchilozate, cred ca e de circulatie...
Ma intreb daca ajungem la 10 bebei pe august....?

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salut.
Felicitari Ioana. Sa-ti traiasca Miruna.
Multumesc de raspunsuri. Revolutie am avut si noi ieri si abia astept sa ma duc pe 6 la control sa-mi spuna daca s-a intors sau nu.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Ema, multumim de sfaturi, pupicei dragalasei Bibi
Anca, am inteles de la Gina ca husa aceea ar fi mai buna. Si te-am intrebat tocmai pentru ca pe site la bbs'r'us nu aveau decat modelul cu bleumarin si flori albe. Dar o sa-mi iau si asa, sper ca maine ajunge cumnata mea sa ia.
Ege, are dreptate Anca. Pentru ca burta oricum e lasata de f mult timp, nu a avut bebe timp sa impinga intestinele mele prea sus. Am avut un discomfort la stomac din cauza acidului gastric numai o singura seara acum cateva saptamani.
Carmi, scuze, nu a fost cu intentie.. a fost cu gem . Daca tot sunteti din familie.. Chiar imi faceam griji pentru spirtoasa noastra pisica. Apropo de asta.. cand eram mica si eu la bunici, imi aduc aminte, toata pisicile pe care le-am avut erau gri-maron tigrate si se numeau Mitzunel sau Mitzunica. Unele dintre ele cadeau in patima mancatului de porumbei si bunicul le marita prin alte localitati. Dar sa revin. Impreuna cu verisorii mei, prindem la un moment dat pe una din Mitzunici si o imbracam cu o fusta de la o papusa (verde era fusta si in carouri) si ii punem pe cap o caciulita galbena flausata decand eram noi mici. N-am apucat bine sa-i facem nod ca pisica asa imbracata in vecini. Ce sa va mai spun.. a venit biata pisica seara acasa, rupta de oboseala, numai cu caciula- si aia atarna de gatul ei, nu reusise sa si-o dea jos, era nodul destul de strans si latul mic. Parca o vad si acum venind impiedicandu-se in caciula aia. mda.. calzone.. pizza aia impaturita.
Cristina, tot asa.. nimic deosebit. Mai ce seamana zilele astea una cu cealalta.

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,ce-i drept pe cea alba cu dungi bleo,am luat-o dintr-un magazin special pentru de aici din AZ, unde avea toate modelele.
Insa,toate sunt 100% bumbac,deosebite si bune. - Ce mai conteaza husa - conteaza suportul!
Astept sa o incercati si sa-mi impartasiti parerile!

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

flavia, dar cum te-ai hotarat la pediatru? il cunosteai, ti-a fost recomandat sau statea aproape de locuinta ta? eu chiar habar n-am cu doctorii astia; cum sa incep investigatiile pt gasirea unui pediatru?

si am uitat (fiind cu gandul la ioana) sa va spun ca am mai facut un pas important: am cumparat carucior pt bebe. sunt taare multumita (cel putin deocamdata). e graco mirage si cred ca e ok pt mine (e si usurel, ca sa-l pot urca pe scari, e si solid, ca sa nu se destrame pe trotuar, e si mai ieftinutz, ca sa mi-l permit, e si frumushel ca sa-mi fie drag de el).

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

ege eu ar trebui sa nasc pe 25 sept. deci am incheiat 36 de saptamani si am intrat in a 37 (de aici +ul).
Oana sa stii ca am vazut o perna din aia cu dungi la Burlington (www.coat.com). Daca aveti asa ceva acolo poti sa incerci (era putin mai scumpa decit dincoace ). Nu o aveau on-line, dar poti sa vezi daca au vreun magazin in zona voastra.

Anca 36+

Mergi la inceput