Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor nu am timp, dar am trecut sa va salut.
Ioana felicitari pt Mirunica-grasunica
Nicole sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos cuminte si papacios. Tie refacere rapida si laptic miam-miam

Fug repede la doctor.

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

MIHAELA : ceai de frunze de zmeur .......unde ai vazut tu scris de mure, mai????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Mihaela- frunze, nu fructe.

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

cred ca oboseala, bat-o vina, cam asa ma simt...in mintea mea era zmeur si am scris mure.... si am mai avut azi vre-o 3 chestii de-asta de gandesc una si spun alta de se uita lumea din jurul meu ca la ciudati. Sorry,,

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

NICOLE!!! Sa iti traiasca puiu si sa va bucurati mult, mult de el

Ce frumos...parca ieri stateam sa pandim primele miscari ale copilului...Insa abia acum vine partea cu adevarat frumoasa. Banuiesc ca o sa se rareasca vizitele pe DC (Ioana e o exceptie, are o responsabilitate morala fata de acest grup, avand in vedere ca e "mama" lui) si ca grijile noastre o sa se mute in alte sfere...
Oare o sa mai pot vreodata sa zac, adica, vreau sa spun, zacut zacut...fara nici o preocupare sau grija? Stiu ca este meschin ce zic insa asta este etalonul meu pentru libertate. Gata, tac ca ma deprim.
Si asa sunt deprimata dupa ce am trecut ieri pe la apartament si muncitorii nu avensasera cu nimic dupa mai bine de 2 saptamani de munca.

Oana, de ce te duci la doctor?????ZI-ne si noua...soon soon?

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Of, Sofia, cat te invidiez cu zacutul....si eu care trebe sa stau la scarbici, cred ca pana in ultima clipa...si nu m-as mira sa me sune seful meu in sala de nasteri sa-mi spuna sa mai fac o actiune, sa ma mai intrebe deva de o negociere....

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor,am si eu un pui nascut natural cu epidurala si epiziotomie in data de 28 august pe care il cheama LUCA-IOAN si e tare dragut. A avut 3 550kg. si 55 cm si s-a nascut foarte usor dupa un travaliu de o ora. Zic asa ca am avut dureri doar o oara, dar apa s-a rupt inainte cu 4 ore. Papam doar lapte praf din pacate o sa va povestesc eu de ce, dar crestem si noi ca si alti copii. Hai ca mai intru si mai tarziu sa va povestesc cum a fost, reactia lui Matei si multe altele...

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 38 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Romana! Sa fie sanatos bebe Luca-Ioan, sa aiba parte de noroc in viata! Te asteptam cu povesti.

Cristina, nu i-am facut gauri pentru cercei; costa ceva, dar nu cred ca mult, si ii puneau niste cercei medicinali care se poarta 6 saptamini (dar nu obligatoriu). Noi am zis ca mai asteptam, ca eu si asa de-abia imbrac cupilu, cred ca m-ar incomoda sa am grija si la cercei. O sa-i facem mai incolo.
kid, o sa scriu si despre cfr2. A fost ok.
gabi, eu am avut bagaj de spital facut ca la carte, o valiza pt mine si o geanta separata pt bebe. Avem link pe prima pagina. Pt cezariene, nu uitati sa aveti chiloti de mamaie. IN seara cu colicile i-am dat 5 picaturi de sab simplex la sugestia asistentei si a tacut. Sper sa nu faca des.
alina, am fost surprinsa ca nu m-a durut nimic inainte si in timpul operatiei. Eu am avut carte de citit si integrame, cit am stat la reanimare m-am uitat pe alea, a trecut repede timpul. In timpul operatiei mi-au pus ceva sa ma ameteasca de cap, da. Dar a fost ok.
irina, bebe haleste un sin relativ normal, dupa care adoarme. Eu incerc sa o trezesc, stiu ca nu o tine decit maxim 2 ore un sin, si sa o pun sa-mi goleasca si celalat sin. Daca nu, il golesc eu cu pompa. Oricum, aproape de fiecare data adoarme la sin. O sa ma gindesc la o tactica, sa nu se obisnuiasca asa. Pina as'noapte se trezea cam la 3-4 ore. Aseara, din cauza ca in timp ce o alaptam dormeam si eu, n-am mai stimulat-o sa suga klumea, asa ca s-a tot trezit la 2 ore: 12, 2, 4. Dr mi-a recomandat alimentatia la cerere, cu o recomandare ca ziua sa nu treaca mai mult de 4 ore intre mese.
Am vazut ce a scris anis despre muls: da, poate nu am fost clara - ma mulg doar daca sinul e greu, adica plin cu lapte, si bb nu a supt suficient din el. Asta mi-a zis dr chiar in ziua externarii cind mi-a examinat sinii - v-am zis ca sint la etapa cu furia laptelui, febra, parti tari ale sinului, etc. Daca trage macar 5-10 min din el il las asa.
moni, multumesc mult.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Nicole, sa-ti traiasca puiul si sa fie papacioasa si somnoroasa. Refacere rapida tuturor nou mamicilor!

Romana bine ai venit inapoi! Hai ca eu si Cristina te asteptam cu sufletul la gura cu intrebarile, asa cum celelalte fete le asteapta pe noile mamici . Ma bucur sa aud ca travaliul a fost asa de scurt, dar lumineaza-ma, te rog, cit a fost prima data? Se respecta zicala cu jumatatea?

Azi trebuie sa merg la cumparaturi cu Andreea. Atita am mai dus-o prin magazine si am cumparat numai lucruri pentru baby ca ma tem sa nu se simta neglijata, asa ca azi mergem sa cautam pijama si poate pantofi/adidasi pentru gradinita.

Oana, Marlena daca nu va grabiti s-ar putea sa v-o iau inainte . De aseara ma cam incearca niste dureri ca la ciclu si mi-e ca daca pina miine nu se intimpla nimic, miine la doctor s-ar putea sa am o surpriza.

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multa batfa la doctor Oana!
Eu sper ca e ultima oara cand te mai duci inainte de marele moment.

Marlena & 39+

Mergi la inceput