Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
mysweetest spune:
Felicitari Nicole pentru Ioana Alexandra!
Sa fiti sanatoase si sa reveniti repede acasa!
Marlena &
39+
irina81 spune:
Mihaela-e,ceai de zmeura se bea pt usurarea travaliului.Nu e rau de loc la gust.
Cge-nu stiu ce are de gand bb al meu,miercurea trecuta dr mi-a zis ca mai sta maxim 3 zile.Joi am avut un mucus cu sange si am zis eu ca e dopul,dar uite ca a trecut o sapt si nimic.Am uneori contractii dureroase si junghiuri in vezica si vagin,dar din pacate se opresc. Maine ma duc iar la dr sa vedem ce ne mai zice de data asta. 
Ioana,e foarte draguta si cocheta Miruna.Sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa este!
Tonnia spune:
Felicitari, Nicole!!! 

Bine ai aparut, Ioana Alexandra!
Anis, multumim pentru sfaturi!
Fetelor, mie mi se pare o porcarie sa pui cosuri din alea pt pampersi...si inauntru leopardul! Trebuie duse imediat, altfel se superdezintegreaza si pute inauntrul cosului de mori. mai sunt si mari, adica tot sa strangi vreo 10.
alinam spune:
Marlena si eu care ziceam ca e barza mea, ptui, sa stii ca ai dreptate, data viitoare o trimit la tine mai intai
. apropo, maine fetele din Galati vor sa se intalneasca la Cafe Journal dupa amiaza, daca vrei si crezi ca poti sa vii .... eu voi fi acolo, normal, stii ca eu nu ratez nici o okazie de iesit in oras , cu fetele la barfa , mai ales ca stiu ca e ultima suta de metri pentru noi, dupa ...mai greu ...
ceai de frunze de zmeur, dar am inteles ca da contractii ...se bea doar in ultima luna, lumea zice ca ar da roade, dar poate fi doar subconstientul, cine stie......
karmenutza spune:
Nicole, flicitari! Sa va traiasca Ioana Alexandra, sa fie sanatoasa, frumoasa, cumintica si desteapta!
mihaela_e spune:
Multumesc pentru informatiile privind ceaiul pt travaliu. Dar mai am o nelamurire: ce3ai din frunze de mure sau ceai din fructe de mure???
Prospetele mamici, va rugam informatii pretioase despre "preturile" pt nastere - nastere naturala si prin cezariana. Preturi ginecolog, anestezist, neonatolog, asistente, moasa si lista e lunga.... La asistente, dupa nastere, pt toaleta zilnica.... Please, sa ne pregatim cum trebuie, sa fie toata lumea multumita
Mihaela 32+
miflore spune:
FELICITARI NICOLE!!! SA TE REFACI CAT MAI REPEDE!!! SI IOANA ALEXANDRA SA FIE CUMINTE SI MANCACIOASA CA FRUMOASA SIGUR E!!!
BRAVO!
Ioana, multumim frumos pt. sfaturi!!! Ce sa mai, esti super organizata chiar si acum, cand probabil esti zombilica!!!
Bravo! Sfaturile tale sunt super bune si ne vor ajuta tare mult!
Locca, o sa-ti iau nr. de mobil de pe septoct2005; si eu am numarul acolo; si vorbim; din pacate maine dupa-amiaza am eu un drum de facut pentru storurile din camera fetitei! Dar poate maine la pranz sa ne-ntalnim un pic! daca nu, si vineri e o zi! Vineri n-am program! Doar sa nu nasti tu pana atunci!!!![]()

Mihaela 35++

...