Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
gabiarama spune:
Bine ai venit pe lume IANA ALEXANDRA ! 
Nicole , felicitari
si sa te refaci cit mai repede !
Gabi ,36+
http://community.webshots.com/user/gabiarama
alinam spune:
Bine ai venit Ioana Alexandra!!!!! Felicitari Nicole !!!
ei nah sa nu mai spuneti ca saptamana asta nu avem bebe ......si e abia miercuri ![]()
Meme1 spune:
Wow, fetelor, inca un bebelus...
Ma ia frica. Ce nu dorm eu noaptea acum, visand cai verzi pe pereti, dar ce n-o sa dorm de acum inainte..
Felicitari tuturor mamicilor si multa sanatate lor si bebeilor. Si mult curaj viitoarelor mamici...
Va pup pe toate
Meme
alinam spune:
IOANA eu am o singura intrebare: Cum ti s-a parut cezariana si perioada imediat de dupa, in comparatie cu ceea ce te asteptai??? a trecut repede timpul??? erai asa, ca pe alta planeta in timpul operatiei?
Meme de ce te ia frica mai???? sa stii ca de acum ne asteapta orikum "inevitabilul".
mihaela_e spune:
Felicitari Nicole
Si bine ai venit in lumea noastra Ioana-Alexandra

Sa dea Domnul sa fiti amandoua sanatoase si frumoase si sa va intoarceti repede acasa!!! si la noi pe DC cu povestea nasterii..![]()
Am si eu o intrebare: ce ceaiuri se beau pt usurarea travaliului??? Stie cineva???
Mihaela 32+
irina81 spune:
Ege-La multi ani fericiti!-pentru ziua de ieri.
Norina,mersi pentru raspuns,voi incerca si eu la farmacie!
Ioana,bine ai venit acasa!
.Am si eu 2 intrebari:
-Cum o alaptezi?Un san la o masa sau alternativ la aceeasi masa?
-Noaptea la cate ore o alaptezi?Se trezeste ea cand ii este fomita?
Raluca,din cate stiu eu preotul boteaza sigur in post.Dar,masa pe care o dam noi dupa e considerata o jertfa adusa Domnului pentru increstinarea copilului,deci daca e in post e musai sa fie mancare de post.Dar de ce iti faci probleme ca bb o sa aiba deja 6 sapt si este mai mult decat suficient.E mai rau sa intarzii sa increstinezi copilul,nu sa faci asta mai devreme.Multa bafta!
Kid,e buna ideea ta cu botezul intre Craciun si Revelion,mai ales pentru cele care nasc la sfarsitul lui octombrie.Cred ca se poate face si in ziua de Craciun.
Noi il facem pe 13 noiembrie,dar inca n-am fixat nimic la local.Nasii vor fi tot cei de la cununie,iar botezul se va face la manastire din dorinta nasei.
Dar la voi cand va face nasa baita lui bb?Dupa slujba sau mai tarziu dupa restaurant?Dar daca ne intindem mai mult la restaurant?
Irina,sapt 39
cge spune:
Irina,
Prima baita dupa botez o poti face bineinteles daca nasii sunt de acord si a doua zi.
Ce face bebe al tau, mai sta in burtica ?
Cristina, 36+
locca spune:
Nicole, felicitari mamico!!!
Ioana, bine ai revenit. E foarte frumoasa Miruna, o scumpete. Multumim si pentru sfaturi, imi iau si eu ceaiuri azi. Si pompa, ca evident ca nu puteam sa am totul pregatit, of.
La mine situatia este stationara, cred ca al meu copil si-a dat seama ce parinti inconstienti are (a se vedea randurile de mai sus, cu ceaiul si pompa, si asta nu e tot ce ne lipseste din dotare) si mai sta cumintel la burtica.
Ieri am fost la film la plazza si m-am stresat mai tare eu decat el de cat de tare era sonorul.
Mihaela, scuze, dar abia acum am din nou teava de net aici, ieri nu a mers deloc, asa ca am vazut acum ideea de intalnire azi. Din pacate azi nu pot, dar maine dimineata ma duc la spital si dupa aceea, daca nu se intampla nimic de genul nascut, ne putem vedea oricand. Ce zici? Am trimis si eu un email cu numarul meu de mobil, cred ca cel mai bine vorbim la telefon. E bine asa?
ruxandra -- AMR 1 zi
anis spune:
FELICITARI Nicole...sa-ti traiasca IOANA ALEXANDRA!!!
Yupi..cele 3 FIv-uri au ajuns cu bine la mare intalnire.Multumesc lui Dumnezeu!
Numai bine fetelor si nasteri usoare!
Am avzut ca ziceati ac trebuie sa va mulgeti dupa fiecare alaptare.Mulgeti-va NUMAI CAND E CAZUl, de ex nu a supt bebe.In rest lasati lapticul acolo...ca nu se strica...asta e sfatul dr neonatolog.
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
moni25 spune:
Salutare!
felicitari mamicilor, felicitari Ioana pentru Miruna
. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Pupici si nastere usoara tuturor
Moni(fosta mamica de septembrie 2005)