Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
kid2003 spune:
Am vazut pozele (era cazut yahoo-ul cu totul), e o frumoasa Miruna, sa va traiasca si sa aiba mult noroc in viata.
Spune-ne despre spital, a fost asa cum ai dorit? Ca stiu ca ai facut un studiu serios inainte sa il alegi. Si spune-ne si de cercei.
Apropo, fetele cu fetitze, de unde luati cercei pentru bebei? Din aceea cu tortita rotunjita? Eu ii am pe ai mei de cand era bebe, dar nu-mi plac, vreau unii cu o pietricica, ceva...
gabiarama spune:
Ioana , ce frumos povestesti! Si Miruna e grasunica rau de tot . Sigur n-o va intrece nimeni la capitolul asta .
In afara de ce ai pomenit deja (Garmastan , Bephanten, pompa ,ceai de anason si chimen ) ce crezi tu ca e absolut necesar sa avem la noi ,in spital ?
Dar Mirunei ii dai ceva impotriva colicilor ?
Citisem pe la mamicile de iulie-august ca una dintre ele (nu-mi aduc aminte cine) intreba daca in Romania se gasesc "pungi parfumate de pus pampersii si servetelele folosite "? Voi ati auzit de asa ceva ?
Gabi, 36+
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Meme1 spune:
Pungute parfumate pt pus pampersi folositi si servetele folosite sunt aici, costa undeva la 3-4 euro pt 300 bucati. In Ro nu stiu, e posibil sa existe, dar probabil sunt mai scumpe, ca de... Ro e tara scumpetelor...
pupici
Meme
Meme1 spune:
Sper ca nu am suparat pe nimeni cand am scris ca in Ro sunt toate scumpe, dar comparand preturile la aceleasi produse, am ajuns la concluzia ca orice tara din Europa e mai ieftina decat Ro. Exemplu: patutul Graco Contour Electra aici costa 129 euro. In tara cat este? Cred ca mai mult. Mie asa mi-e ciuda ca saracul roman isi rupe de la gura sa isi poata permite una si alta si face o groaza de sacrificii sa isi ia o masina de spalat si un tv, pt copii nu mai zic, iar de platit curent, gaze si caldura iesi de-a dreptul la pepeni.
pupic
Ioana75 spune:
A nascut nicole74!
Bun venit pe lume bebelusei Ioana Alexandra, care a avut 3,6 kg! Sa fii sanatoasa si norocoasa, si sa-i bucuri pe parintii tai
!
Lui nicole i s-a rupt apa dimineata, si a nascut la ora 12 prin cezariana.
Ioana
kid2003 spune:
Gabi, vezi ca au la Mothercare niste cosuri de gunoi, speciale pentru pampers si servetele. Sunt etans, pui acolo si nu iese mirosul deloc. Si pe mine ma tenteaza pentru ca nu vreau sa fac drumul pana in bucatarie, in miez de noapte, si nici un cos in camera lui bebe care sa miroasa nu as vrea...totusi nu stiu cat costa, am sa merg sa verific.
Ce se mai poate face? Faci un stoc de pungi de supermarket si cand schimbi bebe pui pampersul si legi bine la gura si apoi il arunci in cos, dimineata arunci cosul si gata. Am vazut la cineva manevra asta si functiona.
cge spune:
FELICITARI, NICOLE !! Refacere rapida!
Ioana Alexandra, sa fii sanatoasa, cuminte, frumoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Vedeti nu degeaba va intrebam eu, cine mai naste ?!
Cristina, 36+
Meme1 spune:
Fetelor,
cum fac sa fac rost de adresele si nr voastre de telefon? O sa trimit acum nr meu de tel la septoct2005.
Pupic
Meme
Ioana75 spune:
Fetelor, am corectat numele bebelusei lui nicole, e Ioana Alexandra
. Eu alaptam, si de emotie si de graba sa ma intorc la bebe am mincat o litera
.
Ioana