Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oana, eu cred ca tie iti place sa fii in capul listei de gravidute. Bafta multa la dr, sa ne zici cum a fost!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ioana ai o frumusete de fata! Iti urez refacere rapida si lapte suficient pentru dolofanica!

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, bafta la cumparaturi.
Pleci singura cu Andrea ?

Eu mi-am asteptat sotul sapt trecuta, ca sa mergem sa ii luam pantofi lui Victor. Imi e tare greu sa ma aplec

Andreea ce zice de baby ?
Victor pe masura ce se apropie evenimentul, are mai multe obiectii.
Imi zice ca el vrea sa doarma cu mine si bebelusha cu sotul.

Am fost si mi-am cumparat Cola si ceai de frunze de zmeur.

Sofia, Mihaela_e, n-o luati asa ca se termina leneveala o data cu aparitia copiilor.
Ramane intre noi, eu sapt asta am cam zacut, ca Victor e la socri.

In general, cam o luna pe an noi il trimitem pe Victor la bunici, si atunci toata lumea ma intreaba daca imi rasfat sotul ca in luna de miere. Si eu, nuuuuuuuuuuuuu, atunci stau si eu

Cristina, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Bine-ai revenit RomanaSa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si cumintel. Asteptam detalii despre nastere. Si, apropos, schimba semnatura de la sfarsitul mesajelor pt ca nu mai e "bb din burtica - 38 saptamani"ci acum este bb Luaca-Ioan, o frumusete de bebelus, zau asa!

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Cristina ma duc singura cu Andreea ca sotul n-are rabdare sa stea dupa noi si mai rau ma enerveaza. Daca ar fi dupa el, ar lua primul lucru care il vede si ar iesi pe usa. Sigur ca regula asta nu se aplica in cazul electronicelor. Acolo poate sa stea si o zi si sa compare preturi si specificatii...Ce sa-i faci, asa sunt barbatii - niste copii mari. Cit despre forma fizica eu ma simt inca destul de agila . Iar cind e vorba sa stau mai mult aplecata mai bine ma asez jos si rezolv problema. Asa am sa fac si azi la probat pantofi.

Andreea e inca incintata de venirea jr. Ne tot bate la cap sa ii punem patutul la ea in camera si azi, cind i-am explicat de unde o sa papa baby lapte a fost nemultumita, ca ea vroia sa ii de-a lapte din biberon...A inteles, sper, ca o sa aiba sansa asta dar mai tirziu putin. Poate azi reusim sa montam si noi patutul lui baby!

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, apropos de ce ziceai tu, stii care e diferenta dintre barbati si baieti ?
Costul jucariilor

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ancadm si pe mine ma incearca acele dureri de burta ca de ciclu de vreo 2-3 saptamani dar nimic inca...poate tu ai mai mult noroc mai ales ca esti si la 2 a sarcina.
Pe de o parte ma bucur ca bb vine cat mai aproape de termen ca sa mai stau si eu cateva zile fara griji cum zicea Sofia .

Marlena & 39+

Mergi la inceput

cita dreptate ai!

Anca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Nicole si sa te bucuri de Ioana Alexandra si sa veniti repede acasa!

Ioana ne povestesti foarte frumos... asteptam si capitolele urmatoare si sa ne zici si de spital chiar daca nu vom naste acolo.

Bine ai venit acasa Romana asteptam mai multe de la tine

Eu am ajuns cu bine la Braila!

Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Eu nu mai stiu cum sunt lucrurile pe acasa, dar pe aici accesoriile te omoara! Ca si-au cumparat jucaria e una, dar stai sa vezi cite accesorii le sunt "absolut necesare" dupa aia!

Marlena sa stii ca si mie mi-ar conveni sa vina cit mai aproape de termen ca tare sunt dulci noptile cind e liniste in casa si nu te trezesti in tipete de bebelush. Asa au un tignal frate ca iti vibreaza timpanul cind incep.

Anca 36+

Mergi la inceput